Dodaj do ulubionych

porada modowa - białe spódnice

18.08.15, 18:48
dzis kupiłam 2 białe spódnice. Bardzo mi się spodobały, ale w sumie oprocz kilku bezpiecznych zestawien nie bardzo mam na nie pomysl. Jedna raczej lekka z falbaną do kolan, druga zdecydowanie do rajstop z grubej boucli - jesienno zimowa
pomozecie pomyslem?
Obserwuj wątek
    • marychna31 Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 18:52
      chyba musisz dać fotkismile

Tej drugiej to w ogóle nie potrafię sobie wyobrazić a ta pierwsza to taka hipisowska?
      • moofka Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 19:03
        pierwsza taka
        www.balladine.com/files/sc_images/product/full_img_15915.jpg
        druga taka
        www.modahurt.pl/images/katalog_produktow/spodnica/33/spodnica-3239.jpg
        • nuta15 Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 19:49
          Do pierwszej pasują koszulowe bluzki o różnej długości rękawa , z kołnierzykiem albo stójką , krótkie bluzki i tkaninowe topy o prostych fasonach np taka www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300081002.html
          Do drugiej koszulowa bluzka i kardigan albo prosty sweter z dekoltem w szpic, łódkowym. Kolory raczej spokojne, wzorzyste bluzki z powtarzającym się białym kolorem.
          • nuta15 Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 20:21
            Drugą możesz nosić też z cienkim golfem i długim jak płaszczyk grubym swetrem , prostą w kurtką albo z poncho 3.bp.blogspot.com/-MwMNgxQiStQ/VGIL2KcxZII/AAAAAAAAMYg/O2K206iLAOA/s1600/8.png
            Taki jesienny zestaw podoba mi się na najbardziejsmile
        • jola-kotka Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 20:00
          Druga bardzo ładna dla mnie mogłaby byc krótsza ale to nie istotne. Jest tak uniwersalna ze wszystko do niej pasuje. Żakiety, bluzki w każdych kolorach. Kartki skórzana a'la ramona i nie tylko w tym stylu.Pierwsza zupełnie nie moja bajka wiec sie nie wypowiadam.
          • jola-kotka Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 20:01
            Kurtki ,sory
    • burina Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 23:41
      Boucle jest po polsku wyrazem nieodmiennym. W dodatku rodzaju nijakiego.
      • moofka Re: porada modowa - białe spódnice 18.08.15, 23:50
        burina napisała:

> Boucle jest po polsku wyrazem nieodmiennym. W dodatku rodzaju nijakiego.

a ja uwielbiam fleksyjnosc jezyka polskiego i sobie odmieniam
        a poniewaz polskie tlumaczenie tego wyrazu jest rodzaju zenskiego, to sobie stosuje
        masz z tym problem, czy cie urazilam jakos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka