krejzimama 05.09.15, 06:47 Niestety tam już "uchodźcy" już przjęli władzę na niektórych wyspach. To prędzej czy później musi wywołać reakcję. www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/imigranci-starli-sie-z-policja-na-wyspie-lesbos,574356.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 07:06 Bez przesady. Dwa tygodnie temu wróciłam z Thassos. Jechałam tam trzy dni samochodem przez Węgry, Serbię, Macedonię. Droga powrotna taka sama. Uchodźców widziałam raz. Przebiegali przez autostradę kiedy wracaliśmy do domu. W Serbii parę kilometrów od granicy z Węgrami. Sami mężczyźni, młodzi, skakali pięknie przez płoty. Odpowiedz Link Zgłoś
misiekzdzisiek2 Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 08:18 Ja miałam się wybrać na Rodos pod koniec wrzesnia. Miałam jechać z przyjaciółką, al w związku z taką sytuacją chyba zrezygnujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
angela10086 Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 08:22 wrocilam z kos, wiekszosc co podaja w tv to klamstwa. Emigranci sa faktycznie ale sa spokojni i moim zdaniem bardziej przestraszeni niz gotowi do zamieszek. Tylko przebywaja w miescie kos, poza miastem sa niewidoczni. kolejny przyklad jak tv manipuluje ludzmi, masakra. Jedz na rados i ciesz sie wakacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 15:51 Dopiero co wróciłam z Grecji. Byłam na Peloponezie i w Atenach. Zwiedzaliśmy, jeździliśmy również miejską komunikacją (autobusy i metro), nie widziałam ani pół uchodźcy. W zeszłą niedzielę na placu Sytagma były jakieś rozróby i demonstracje, ale to raczej miejscowi zadymiarze. Typowi, nabuzowani. Wychodząc z muzeum widziałam niewielką grupkę, która próbowała się przedostać koło auta policyjnego wrzeszcząc. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 16:21 . Emigranci sa faktycznie a > le sa spokojni i moim zdaniem bardziej przestraszeni niz gotowi do zamieszek. A co tam takiego strasznego? Odpowiedz Link Zgłoś
bluebellll Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 08:48 Czują się bezkarni, bo co my im możemy realnie zrobić?. Nawet jeśli takie sceny rozgrywają się rzadko, to i tak nikt z nas nie chciałby takich atrakcji w swojej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-1 Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 11:05 Ja 2 tygodnie temu wróciłam z Aleksandropolis , zwiedzaliśmy i wyspy i stacjonarnie nie widziałam nawet jednego uchodźcy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Lesbos 05.09.15, 19:40 A kto był na Lesbos i może odnieść się do tego? www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/imigranci-starli-sie-z-policja-na-wyspie-lesbos,574356.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A może na wycieczkę do Grecji? 05.09.15, 14:36 Co za kłamstwa - "przejęli władzę". Mocny baranek by ci się przydał, kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love to przez ciebie hipokryto bo to wynik upadku 05.09.15, 15:21 Kaddafiego i Syrii. Ci imigranci powinni zostać wykopani, a ty zaraz za nimi obywatelu izraelski. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: to przez ciebie hipokryto bo to wynik upadku 05.09.15, 16:36 A kopnął cie ktoś kiedys w d... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: to przez ciebie hipokryto bo to wynik upadku 05.09.15, 16:39 ciebie kopniemy... prędzej czy później hue hue. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: to przez ciebie hipokryto bo to wynik upadku 05.09.15, 18:51 czekaj cierpliwie... przyjdziemy, to się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: to przez ciebie hipokryto bo to wynik upadku 05.09.15, 19:01 "Osobowość wieloraka to zaburzenie psychiczne, które jest znane także jako rozdwojenie jaźni, osobowość mnoga, osobowość naprzemienna i rozdwojenie osobowości." Dlatego liczba mnoga. Zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: to przez ciebie hipokryto bo to wynik upadku 05.09.15, 19:02 tak, tak, góralu z wzgórz golan nie bądź jednak taki pewny siebie, bo już kiedyś byliście hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: to przez ciebie hipokryto bo to wynik upadku 05.09.15, 19:26 הַחְלָמָה מְהִירָה! Odpowiedz Link Zgłoś