lovestoned 05.09.15, 10:40 Dostalam zaproszenie do odbioru prezentu urodzinowego w Ives Rocher. Na zdjeciu jakis podluzny pakuneczek w rozowym papierze. Co tam jest, moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicol.lublin Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 13:52 na moim jest bizuteria - może masz to samo? kolczyki wkrętki i łańcuszek z kuleczką. nie wiem co to, na ban nie perełki, chyba kuleczki z tworzywa jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
lovestoned Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 15:55 iereczka napisała: > Różowa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaskiereczka Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 19:45 Kuleczka różowa Odpowiedz Link Zgłoś
lovestoned Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 15:54 Dzieki. Myslalam ze to jakis kalendarzyk czy cos, bardziej by mi sie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
kurdesz35 Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 15:26 lovestoned napisała: > Co tam jest, moze ktos wie? Ćwiartka żołądkowej gorzkiej, albo wibrator, albo co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 15:50 kurdesz35 napisał(a): > > Ćwiartka żołądkowej gorzkiej, albo wibrator, albo co innego. biorę Odpowiedz Link Zgłoś
lovestoned Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 15:58 > > Ćwiartka żołądkowej gorzkiej, albo wibrator, albo co innego. Bardzo smieszne. Zakladam ze prezent jest taki sam dla wszystkich, wiec pytam. Na zdjeciu jest tylko paczuszka ze wstazeczka. Mam daleko do sklepu i chcialam sie dowiedziec czy waro to w ogole odbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Prezent urodzinowy od Ives Rocher 05.09.15, 17:51 Kiedyś YR miał fajne prezenty, mam jeszcze ich kosmetyczkę ze szczotka do włosów, ale to było zaraz po ich wejściu do Polski. Potem te "prezenty" to były właśnie naszyjniki i bransoletki jak że sklepu z chińskimi upominkami "wszystko za 5 zl". Ja bym nie jechała. Odpowiedz Link Zgłoś