feromona 05.11.15, 13:26 Z tą paczką Jolki kotki.? Za każdym razem jak wchodzę w jakiś wątek to wszystkie piszą o tej paczce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanrio Re: O co chodzi 05.11.15, 13:45 był kiedyś wątek, w którym Jola oficjalnie obiecała jednej forumce w bardzo złej sytuacji finansowej, że wyśle jej paczkę z darami. Wątek rósł i rósł, ta dziewczyna wcale nie prosiła o żadne dary, jednak w pewnym momencie okazało się, że Jola mimo, że kazała sobie pisać na priv adres, dawała swój nr telefonu aby tamta się z nią skontaktowała i zapewnień, że paczka już już leci do adresatki, nigdy niczego nie posłała. Było to mega żenujące. Nie pamiętam jaki był tytuł tamtego wątku, może ktoś zapoda, bo nawet chętnie bym sobie przypomniała tą akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: O co chodzi 05.11.15, 13:53 Byla tez inna paczka, ktora zobowiazala sie wyslac jako prezent swiateczny w ktorejs z akcji przedwiatecznych, tam tez musieli sie obejsc smakiem, w tym dzieci czekajace na prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: O co chodzi 05.11.15, 14:03 I była sprawa ciężko chorego dziecka, którego miało być leczone za granicą. Jola-krętaczka obiecała jego rodzicom, że załatwi przetłumaczenie dokumentów, ale była zbyt zajęta wirtualnymi paczkami. Jeśli istnieje piekło, to dla joli powinni tam otworzyć oddział pocztowy - pakowałaby sobie tam paczki. --- Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek). Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: O co chodzi 05.11.15, 14:04 Jolka zapisała się na akcję świąteczna paczka, wybrała sobie biedne dzieci i zadeklarowała paczkę, nie wysłała, nie poinformowała nawet, żeby ktoś inny tą paczkę zrobił. Kim trzeba być, żeby oszukać dzieci? Tak jak pisze sanario obiecała paczkę z żywnością na święta babce i potem przez długi czas jej ściemniała, że kurier już prawie pod jej drzwiami jest , wtedy własnie kubek dał bony. Jakiejś innej forumce obiecała pomoc z dokumentami, wyłudziła jej dane osobowe i jakies inne poufne w sumie nie wiadomo po co, bo oczywiście była nieuchwytna. Juz nie wspomnę o innych obiecanych paczkach dla forumek, które były tak naiwne, żeby jej uwierzyć Po najgrubszych aferach, nawet nie miała na tyle przyzwoitości żeby przeprosić, a teraz ma czelność umoralniać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: O co chodzi 05.11.15, 14:09 kuriera pamiętam "jest w drodze, będzie na pewno, czego się awanturujesz? " - do forumki, ktora bezskutecznie czekała na paczkę a potem, kiedy okazało się, że to ściema, ani słowa wyjaśnienia, tylko bezczelne komentarze, że ona się tłumaczyć nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: O co chodzi 05.11.15, 14:49 Dziewczyna urywała się z pracy by czekać na kuriera, który nigdy nie przyjechał, bo paczka nie istniała. Jola do końca twardo broniła wersji, że kurier już jedzie. A potem nagle nabrała wody w usta i nigdy na forum nie wyjaśniła po co trollowała ubogą rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: O co chodzi 05.11.15, 14:55 Ja myślę, że ona sama w kasę nie opływa a to jej bogactwo jest fikcyjne. A dlaczego oszukała i to jeszcze przed świętami? Nie wiem ale to podłe było. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: O co chodzi 05.11.15, 13:54 Czy to byl ten sam watek, w ktorym byla scena proby przekazania paczki/pieniedzy/bonu(?) w jakims CH w okularach przeciwslonecznych? Cos takiego mi sie kojarzy , dajcie linka.... Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: O co chodzi 05.11.15, 14:06 majenkir napisała: > Czy to byl ten sam watek, w ktorym byla scena proby przekazania paczki/pieniedz > y/bonu(?) w jakims CH w okularach przeciwslonecznych? Cos takiego mi sie kojarz > y , yhy Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: O co chodzi 05.11.15, 14:13 O kurczę. Czytałam wątek o tej foremce w kiepskiej sytuacji finansowej. Ale o reszcie przekrętów nie czytałam. Przykre😕 Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: O co chodzi 05.11.15, 14:29 > yhy a dlaczego smutek? Ta akcja z bonami i CH to akurat bardzo pozytywnie się skończyła, przyszedł Kubek w kropki i dał babeczce co obiecał, a że w okularach...no cóż, nie chciała być rozpoznana. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: O co chodzi 05.11.15, 14:50 > no cóż, nie chciała być rozpoznana. Po wczorajszym wątku już wiemy dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: O co chodzi 05.11.15, 16:24 sanrio napisała: > > > > a dlaczego smutek? Ta akcja z bonami i CH to akurat bardzo pozytywnie się skońc > zyła, przyszedł Kubek w kropki i dał babeczce co obiecał, a że w okularach...no > cóż, nie chciała być rozpoznana. no w sumie tak poprawiam się Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: O co chodzi 05.11.15, 22:05 > przyszedł Kubek w kropki i dał babeczce co obiecał, a babeczka potem kombinowala, jak dac bony zalamanej (dla ktorej byly przeznaczone), zeby jej nie dac i zrobila sie kolejna jatka. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: O co chodzi 05.11.15, 22:30 A jola kotka swoimi manipulacjami chciała doprowadzić, aby 0zalamana nie dostała nawet bonó: jola-kotka 14.12.13, 00:29 Odpowiedz Dajcie te bony ozałamanej laska zgarnie razem 1000 zł a ja wiem,że jej opowieść nie jest do końca prawdą chyba,ze to wyjatek mieszkanki bloku z wielkiej płyty,,pozdrawiam. Szuja nad szujami. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: O co chodzi 05.11.15, 23:02 Nie szachruj, jatka zaczela sie wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: O co chodzi 05.11.15, 23:07 A w jaki sposób szachruję? Napisałam nieprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: O co chodzi 05.11.15, 14:14 dużo tego było: - akcja gwiazdka, w której nie wysłała dzieciom prezentów - lalka, którą miała wysłać dla dziewczynki - maszyna do chleba (chyba) dla rosy - pomoc dla kobiety z długami - prawna chyba miała być - no i katering dla rodziny, który nie dojechał Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: O co chodzi 05.11.15, 14:17 Głównie chodzi o to, że jola-kotka to jakiś wymyślony internetowy twór, który sam nie pamięta co pisał i plącze się w opowieściach o samej sobie. Jakaś znudzona gospodyni domowa albo pani z biura, która wymyśla sobie inne życie. Nie należy brać poważnie tego co pisze. Każda normalna osoba po akcji z paczkami więcej by się na forum nie pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: O co chodzi 05.11.15, 14:20 Widzisz, wymyślonych internetowych tworów tu nie brakuje, ale żaden inny nie zrobił do tej pory komuś realnej krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: O co chodzi 05.11.15, 14:23 evolene napisała: . Każda normalna osoba po akcji z pac > zkami więcej by się na forum nie pokazała. ale ona chyba szczyci sie tym,że nie zmieniła swojego nicka i nie wstydzi się tego co zrobiła, czy raczej nie zrobiła. Tak czy owak szczyci się,że jest cały czas pod tym samym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: O co chodzi 05.11.15, 14:30 Ja szczerze mówiąc jestem pełna podziwu dla jej zacięcia w odzyskiwaniu forumowej popularności. Po akcji z załamaną nikt nie udzielał się w zakładanych przez jolę wątkach a jeśli ktoś coś wpisał to tylko o paczkach albo poczcie. Ale dziewczyna się nie podawała i w końcu forumowa grupa miłosierdzia zaczęła marudzić na "hejterki" i z litości nad przesladowaną Jolą odpowiadać normalnie w jej wątkach. Teraz rzadko kto już jej te paczki wypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: O co chodzi 05.11.15, 14:35 Ja wypominam, bo uważam, że to są rzeczy karygodne i warte bojkotu po wieki wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: O co chodzi 05.11.15, 18:31 Ja nie wypominam ale nie czytam jej wpisów ani na nie nie odpowiadam. Sytuację z paczką doskonale pamiętam. Zbyt dobrze. Natomiast dziwią mnie dyskusje z tą osobą przez stałe bywalczynie tutaj. Nowe nicki rozumiem, można dac się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: O co chodzi 05.11.15, 14:42 No bo ona przeciez taka fajna jest zawsze cos od serca doradzi : "nie masz z kim zostawic dziecka - dzwoń po nianię", "jestes zapracowana, chora, cierpisz na brak czasu, mąż wyjechał - nie gotuj, zadzwoń po sushi, zatrudnij pomoc domową"... "problem z dojazdem? dzwoń po taksowkę, nawet jesli masz jechać do sąsiedniej miejscowości" "masz problemy z włosami, z cerą, z wyglądem? a dlaczego nie weźmiesz paru stówek i nie pójdziesz do profesjonalnego salonu, żeby zrobili z Tobą porządek?" "goście zwalają się nie w porę, bo np masz chore dziecko, nie wysypiasz się? no co Ty, zawsze jest dobra pora, by spotkac się ze znajomymi, nawet w środku nocy... przecież można w dzień odespać wyciągaj wino z barku i dzwoń po sushi, nie marudź!" skarbnica mądrości nie pożałuje rady w żadnej sytuacji, tylko czerpać Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: O co chodzi 05.11.15, 14:48 W sumie, to może warto przypominać ? forum.gazeta.pl/forum/w,567,148239275,148247485,Re_przepraszam_ze_pisze.html Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: O co chodzi 05.11.15, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/w,567,140452134,140468142,Re_Czy_moga_zabrac_nam_dzieci_jesli_nie_bedziem.html Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: O co chodzi 05.11.15, 15:14 Ładne podsumowanie Wiele nowych osób traktuje te <porady> poważnie, bo nie wie, że ta jolka to nikt realny. Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: O co chodzi 05.11.15, 15:11 Mag, ja zawsze się dziwię, że ktoś dyskutuje w wątkach joli-kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: O co chodzi 05.11.15, 16:00 akurat dzieki bogu internet ma to do siebie ze takie numery wlasnie spokojnie przechodza. ja tam uwazam ze jola slusznie nie zmienila nicka - zmiana to by dopiero byla sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: O co chodzi 05.11.15, 15:02 a wlasciwie , po tylu podłościach , czemu moderacja jej nie zbanowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: O co chodzi 05.11.15, 15:04 Niektóre nicki cieszą się u moderacji specjalnymi względami widać. A tak na serio to pewnie nie zlamala regulaminu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: O co chodzi 05.11.15, 15:19 czyl za napisanie DUPA mozna poleciec ale ewidentą podłosć - nie Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: O co chodzi 05.11.15, 16:28 melancho_lia napisała: > Niektóre nicki cieszą się u moderacji specjalnymi względami widać. może paczki im powysyłała? Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: O co chodzi 05.11.15, 15:25 Mówicie POWAŻNIE o tej paczce? Można coś aż tak podłego zrobić?! Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: O co chodzi 05.11.15, 15:33 O PACZKACH, bo spraw było kilka - najgorsza IMHO to akcja gwiazdka i chore dziecko, no ale jolka-wariatka nie zna czegoś takiego jak poczucie wstydu i bytuje sobie tutaj w najlepsze robiąc za gwiazdę, która od czasu do czasu sobie jeszcze z paczek pożartuje. Chora psychicznie menda. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: O co chodzi 05.11.15, 15:37 a co powiedziec o tych ktore jej to umozliwiają , rozmaiwaja z nią i całośc nobilitują ? Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: O co chodzi 05.11.15, 15:42 Zakładam, że nie wszystkie nicki są tu od X lat, nie wszyscy śledzą wszystkie wątki czy przesiadują regularnie na forum. Vide: autorka tego wątku, która nie ma pojęcia o co z jolką chodzi, więc pewnie bez problemu może sobie z jolką nieświadomie z dzióbka jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: O co chodzi 05.11.15, 15:46 I dlatego dobrze, że co jakiś czas ktoś te paczki wyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: O co chodzi 05.11.15, 19:39 a jak sie trollisko oburza jak jej wypomne. co najmniej jakbym jej matke od najgorszych zwyzywala. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: O co chodzi 05.11.15, 17:39 hermenegilda_zenia napisała: > Zakładam, że nie wszystkie nicki są tu od X lat, nie wszyscy śledzą wszystkie wątki czy przesiadują regularnie na forum. Vide: autorka tego wątku, która nie ma pojęcia o co z jolką chodzi, więc pewnie bez problemu może sobie z jolką nieświadomie z dzióbka jeść. Ja też nie miałam zielonego pojęcia o historiach z tymi paczkami. Nie wiem, co napisać, bo nie mieści mi się w głowie, że tak można zrobić i to kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: O co chodzi 05.11.15, 15:49 Ile można wałkować ten sam temat? Jola ma osobowość trochę niedojrzała ale jest szansa ze przemyślała sprawę i się zreflektuje na przyszłość.Tak dokopywać przy każdej okazji nie należy, wyzywać też nie.Oczekujecie poziomu od niej, same tez poziomem się wykażcie. Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: O co chodzi 05.11.15, 17:44 mówiłaś to ta grupa która wierzy w jako takie istnienie joli-kotki(czyli w te brednie, które ona pisze). Druga grupa, do której zaliczam siebie wie, że to jakaś osoba wypisująca ściemy i lubiąca robić zamieszanie. Można podyskutować o fenomwnie tego rodzaju nicków, ale już pisanie z takimi nickami to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: O co chodzi 05.11.15, 16:03 zgadzam sie. i zglaszam do usuniecia jako personalny Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: O co chodzi 05.11.15, 17:37 A to niby czemu? Czy padło tu coś niezgodnego z prawdą? Czy użyto słów obraźliwych wobec Joli? Forumka zapytała i dostała wyczerpującą, zgodną z prawdą odpowiedź. Nie ma co zamiatać pod dywan i udawać, że nic się nie stało. To nie było jednorazowe potknięcie tylko parę przypadków niewywiązania się z obietnic wobec potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: O co chodzi 05.11.15, 20:15 uzyto nie uzyto w regulaminie jest jasno napisane ze zakladanie watkow dot konkretnych nickow jest sprzeczne z netykieta Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: O co chodzi 05.11.15, 21:26 To jest wątek o paczce i dotyczy wielu nicków Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: O co chodzi 05.11.15, 20:14 zglosilam o 16.04 - nadal wisi. moze rosa zglosi bo jak widac tylko watki o niej znikaja w 5 minut? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: O co chodzi 05.11.15, 16:19 kurde, zostało zadane pytanie o co chodzi, to odpowiadamy. Nikt z kapelusza nie wyskakuje z wątkiem 'przypomnijmy o paczkach Joli', już nie przesadzaj. Ona nie jest niedojrzała, ona jest psychiczna. Może nie pamiętasz, ale parę lat temu wypisywała takie historie, że mózg staje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: O co chodzi 05.11.15, 16:59 > Może nie pamiętasz, ale parę lat temu wypisywała takie historie, że mózg staje. jakie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: O co chodzi 05.11.15, 17:36 tak na szybko: - anoreksja, alkoholizm - ma najwspanialszego faceta na świecie, który ją kocha jak nikogo innego, jest jego księżniczką i bóg wie czym, następnie: - facet ją zdradził jednak, z koleżanką Joli - nie będzie za niego wychodzić! - a jednak za niego wyszła, bo przecież ta zdrada to nic takiego, zdarza się, a Jola go kocha - z koleżanką dalej się przyjaźnią (!!!), bo to było po pijaku - historia o koleżance (tak, tak, jasssne) co to wyjechała do Egiptu czy gdzie tam, zdradziła faceta i załapała jakiegoś syfa od mohameda - jakieś brednie o oddawaniu przez Warszawę cegieł zabranych po wojnie ze Szczecina (w celu odbudowania stolicy) Po akcji z paczkami zniknęła na jakiś czas, po czym powróciła wielce "odmieniona", poczytaj jej wpisy sprzed 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you [...] 05.11.15, 17:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: O co chodzi 05.11.15, 17:52 Toi że Jola zachowała sie niewłaściwie nie usprawiedliwia waszej agresji, wypominania sprzed 100 lat i linczowania.Takie jesteście wrażliwe? To gdzie wasz wrażliwość względem Joli, znacie ją, widziałyście, macie prawo oceniać? G wiecie...Zazdrość złe uczucie, nie zazdrośćcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga [...] 05.11.15, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: O co chodzi 05.11.15, 18:05 Zazdrość tu z czego innego wynika. Współczuć należy każdemu komu dzieje się krzywda. W sumie dać wam miotły i byście z tej nienawiści odleciały Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: O co chodzi 05.11.15, 19:20 Rozumiem, że ta zazdrość ma wynikać z rzekomego statusu materialnego joli. No cóż, nawet gdyby ta część o jej zamożności była prawdziwa (w co wątpię) wolę moją ubogą rzeczywistość. Wolę również swojego nieidealnego męża i przeciętny związek od jej super udanego pożycia. Naprawdę nie ma czego zazdrościć. Za to przykro mi się robi na myśl o tych dzieciach, które bezskutecznie czekały na prezenty i na myśl o tej kobiecie czekającej na kuriera i zwodzonej, je już jedzie. Ja przy tej akcji z załamaną wierzyłam joli do ostatniej chwili, byłam jeszcze świeża na forum i nie znałam wcześniejszych akcji. Wybacz ale nie współczuję jej bo robiła te świństwa z premedytacją i bardzo możliwe, że za jakiś czas gdy sprawa jeszcze bardziej przycichnie znowu wytnie komuś jakiś numer. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: O co chodzi 05.11.15, 20:12 Skoro tak rozumiesz to pewnie tak jest, hehe, bo ja nie powiedziałam o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: O co chodzi 05.11.15, 20:22 Bo ja bystra jestem. A poza tym jest tu wiele innych forumek, które są bardzo zamożne i nikt ich jakoś nie linczuje. Nie dało Ci to do myślenia? A dlaczego nie odniosłaś się do drugiej części mojej wypowiedzi? Wolisz nie myśleć o ofiarach joli? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga ;) 05.11.15, 22:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. G..o prawda. Nie złamałam prawa, ani nawet regulaminu, nie spodobało się - spoko, moderacja rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: O co chodzi 05.11.15, 17:59 Nie ośmieszaj się. Zreszta kto wie, może tak samo jestes prawdziwa jak jolka. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: O co chodzi 05.11.15, 18:02 Niewłaściwie? Ty się dobrze czujesz? Niewłaściwym nazywasz zobowiązanie się do przetłumaczenia dokumentów ciężko chorego dziecko i zwodzenie później jego rodziców? To było podłe świństwo! --- Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek). Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: O co chodzi 05.11.15, 18:14 Lincz, agresja? No no, mocne słowa. A poza tym wszyscy w domu zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: O co chodzi 05.11.15, 18:03 wredna? Bo wypisałam jakimi historiami karmiła forum Jola w 2013 roku? Aha. Znam inną definicję wredności widać. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: O co chodzi 05.11.15, 18:06 Zakpiłaś z jej choroby, to jest wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: O co chodzi 05.11.15, 17:46 A ten z cegłami pamiętam, popełniła go w środku nocy nawalona jak szpadel Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: O co chodzi 05.11.15, 19:20 forum.gazeta.pl/forum/w,567,148133279,148133279,Warszawo_oddaj_Szczecinowi_jego_cegly_.html Ale to jest lepsze forum.gazeta.pl/forum/w,567,148325041,148325041,Wscieklam_sie_bedzie_dym_na_maksa_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: O co chodzi 05.11.15, 16:09 OJP ... zapomniałam że to o to chodzi, pamiętałam tylko akcje z kurierem, że niby miał coś dostarczyć, szczegółów nie pamiętałam. Odpowiedz Link Zgłoś
feromona Re: O co chodzi 05.11.15, 18:40 Mam ogromne wyrzuty sumienia, że założyłam ten wątek. Myślałam, że z tą paczką to była jakaś niewinna historyjka, podszyta humorem i dlatego tak tutaj często wyciągana. Nie spodziewałam się, że przeczytam w tym wątku to co przeczytam. Jestem tutaj nowa i ciężko mi się odnieść do tego co napisałyście. Mam też wyrzuty sumienia co do samej Jolki kotki, ktoś za tym nickiem stoi, realna osoba, a teraz czyta o sobie niezbyt pochlebne opinie i tylko dlatego, że założyłam ten wątek. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: O co chodzi 05.11.15, 18:43 Realna osoba to stała po drugiej stronie - czekając na tłumaczenie, paczkę, lalki, grę, zabawki, jedzenie, przelew. Jolka to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: O co chodzi 05.11.15, 18:44 Nie martw się, ta osoba to zwykły troll. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: O co chodzi 05.11.15, 18:53 Serio żal Ci trolla mitomana, a nie osób w trudnej sytuacji, które liczyły na pomoc? Dodam, że w większości o nią nie prosiły. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: O co chodzi 05.11.15, 18:55 Spoko mnie to już dawno nie rusza,dawno się przyzwyczaiłam,,zapewnilas tylko rozrywke pania maja okazje urzadzic sobie lincz. Stalo się to co się stalo i czasu nie cofne. tej załamanej czy jak jej tam nie zaluje,reszte tlumaczylam tu sto razy wiecej nigdy nie bede.Moge być trollem co tam,one tez musza być,na mnie padlo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: O co chodzi 05.11.15, 19:07 Nie żałujesz, że uboga kobieta ryzykowała utratę pracy po to by czekać na kuriera z jedzeniem, który nigdy nie przyjechał? OJP Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: O co chodzi 05.11.15, 19:28 No nie czytałaś jej wyjaśnień? Ta uboga kobieta nękała ją i jej siostrę, była chamska, natarczywa i dlatego jola kazała kurierowi zabrać dary z paczki i odesłać do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: O co chodzi 05.11.15, 19:29 A wyjaśniła, jak było z tymi dokumentami ciężko chorego dziecka? --- Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek). Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: O co chodzi 05.11.15, 19:30 Albo z paczką dla biednych dzieci z akcji gwiazdka? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: O co chodzi 05.11.15, 19:47 Pewnie miała kolejny rzut choroby alkoholowej/depresji albo leżała w szpitalu z powodu anoreksji. Nie widzę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: O co chodzi 05.11.15, 19:33 O, poprosze o sposób na posiadanie takiego dystansu. Do nawet na końcu własnych zachowań. Z góry mowie nie stać mnie na sztuczne włosy i dentyste Psychiatra przyjmuje nie po drodze z pracy. Mogę kupić dobre bułki. Reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: O co chodzi 05.11.15, 18:55 To co napisals jest dla mnie strasznie dziwne. Masz wyrzuty sumienia bo ktos "przeczta o sobie niezbyt pochlebne opinie"-spowodowane jego podlym zachowaniem? Dobrze,ze przeczyta (jesli przeczyta)- moze do niej dotrze,ze to co zrobila bylo zle... Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: O co chodzi 05.11.15, 19:07 No bo dla niektórych to dziwne...i co zabawne to "dziwne" uznają za normę. Autorko wątku jako jedna z nielicznych w tym wątku rozumiesz co jest w nim niewłaściwego, dzięki za to co napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: O co chodzi 05.11.15, 19:09 Nie łudź sie, Jolka nie jest zdolna do żadnej głębszej refleksji, ot całe forum głupie bo nie śmieje sie z żarcików, jakie jolcia porobila biednym, chorym i głodnym dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: O co chodzi 05.11.15, 19:20 o to chodzi, że to nie jest realna osoba, tylko ktos kto wszystko zmyśla, już tak nie przeżywaj, bo nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: O co chodzi 05.11.15, 19:39 O matko, wzruszylam sie. Wyslij jej paczke z przeprosinami. Ludzie, co sie z wami dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: O co chodzi 05.11.15, 19:50 No jak to, przecież pisząc notorycznie bez użycia spacji jest prawdziwa. Każdy ma prawo do popełniania błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: O co chodzi 05.11.15, 19:51 Wycinają nas, a takiej joli-kotki nie zbanują. Fascynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikafoka Re: O co chodzi 05.11.15, 20:17 Pamiętam i ja dawne akcje Jolki. Nie znajduję usprawiedliwienia. Zwróciłam jednak uwagę, że przez ten czas (mija 2 lata zaraz od ostatniej akcji) Jolka bardzo się zmieniła. Nikt nie jest w stanie zweryfikować kto się kryje po drugiej stronie. Ponad wszelką watpliwość jest to jednak żywa osoba. Może jestem naiwna ale wierzę, że Jolka się ogarnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: O co chodzi 05.11.15, 20:25 Gdyby się zmieniła to byłoby jej wstyd za to co powywijała a tak nie jest. Może zmieniła się osoba obsługująca nick jola-kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: O co chodzi 05.11.15, 21:26 Tak było. Zanim sprawy wyszły na jaw pół forum zdążyło się podniecić jaki z joli dobry i wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: O co chodzi 05.11.15, 21:45 O paczce dla ubogiej rodziny słyszałam, ale o pozostałych nie... Masakra, jak można tak ludzi w balona robić. Nikogo nie oceniam, nie wiem z jakiego powodu nie zrobiła tego co obiecała. Ale jednak powinniśmy mierzyć siły na zamiary. Jeśli nie miała zamiaru wysłać paczek to nie potrzebnie się deklarowała. Przykro, że są tacy ludzie. Tacy którzy sprawiają, że tym którym jest źle, jest jeszcze gorzej... Pozdrowienia jolu. Odpowiedz Link Zgłoś