21.11.15, 21:00
Widziałam już różne psie kreacje, ale autorowi tego dzieła należy się nagroda głównabig_grin
Tak wiem, biedny piesek, ale całość dość śmiesznabig_grin
www.facebook.com/tyrese/videos/1464045090289749/
Obserwuj wątek
    • zielonelato Re: Padłam! 21.11.15, 21:47
      big_grin
    • magdalenka79k Re: Padłam! 21.11.15, 21:59
      Oplułam ekran smile Ale poczekaj aż się obrończynie praw zwierząt zlecą...
    • naomi19 Re: Padłam! 21.11.15, 22:01
      Widziałam, świetne to jest.
    • panidemonka Re: Padłam! 22.11.15, 19:17
      A to już kwestia indywidualna i zależy od człowieka. Mnie nie śmieszy, mnie zniesmacza poczucie humoru autora/autorów filmiku. I psa mi szkoda.
      • nevada_r Re: Padłam! 23.11.15, 16:58
        E tam, piesek, widać, że przyzwyczajony do przebieranek, i ogólnie szczęśliwy [jakby był smutny albo zestresowany, to bym się z tobą zgodziła]. Nie ma co przesadzać, że taki "biedny".
      • afro.ninja Re: Padłam! 23.11.15, 17:09
        Mnie tez to nie śmieszy. Ludzka głupota nie zna granic!
    • liliawodna222 Re: Padłam! 22.11.15, 19:22
      Dobre big_grin

Mnie jeszcze bawi osiedlowy york w stroju komandosa big_grin big_grin big_grin
    • mamaemmy Re: Padłam! 22.11.15, 19:42
      Fajne tongue_out własnie pokazalam rodzince smile
      Ale skoro jestem juz u Ciebie w wątku-mamprosbe-dosc osobista smile Kiedys wrzucałas dziela swojej córki i przy okazji jej pokój,pamiętam,że byłam zafascynowana-możesz jakies zdjecia wrzucic z pokoju Twojej córki ? Jestem na etapie robienia pokoju nastolatki-i pomału dokupujemy jej meble i inne smile jak nie chcesz tutaj to na mamaemmy@wp.pl -bo gazetowy mi nie działa .
      • saszanasza Re: Padłam! 23.11.15, 16:34
        zdjęcia mam pod swoim profilem😃
        • mamaemmy Re: Padłam! 23.11.15, 18:13
          No własnie -jak wchodze na Twój profil i klikam zdjecia to widzę komunikat,że uzytkownik saszanasza nie ma jeszcze zdjec sad
    • evolene Re: Padłam! 22.11.15, 19:45
      Idiotyczne. jak każde przebieranki psów czy kotów.
    • solejrolia Re: Padłam! 22.11.15, 21:21
      Rewelacjasmile
    • vi_san Re: Padłam! 23.11.15, 17:33
      Mnie nie śmieszy. Psiaka mi nie żal, bo widać, że nawykł do idiotyzmów właścicieli, ale jakoś nie moje poczucie humoru. Ciekawe, czy paniusia [czy tam paniuś] które ustroiło tak psa samo by latało po ulicy w środku dnia przebrane za kretyna?
      • nevada_r Re: Padłam! 23.11.15, 17:41
        >Ciekawe, czy paniusia [czy tam paniuś] które ustroiło tak psa samo by latało po ulicy w środku dnia >przebrane za kretyna?

Przypuszczam, że nagranie pochodzi z okolic halloween, więc pewnie tak;.
        • vi_san Re: Padłam! 23.11.15, 18:17
          Też zakładam, że okolice Halloween, ale i w Halloween nikt nie lata w środku dnia ubrany jak pajac.
          Tym bardziej, że najwyraźniej nie jest o jakaś impreza "Halołinowa", bo poza pieskiem nikt nie jest przebrany.
    • xoxdoraxox Re: Padłam! 23.11.15, 22:21
      W temacie - mój ulubiony:
      www.youtube.com/watch?v=Y7PXPxiUCuY
    • aankaa Re: Padłam! 23.11.15, 22:29
      czy którejś wpadło do głowy (aż by się chciało napisać : do łba), że pies nie ma zielonego pojęcia co "nosi na plecach" ?
      w najbliższych dniach/tygodniach na ulicach, skwerkach, w parkach pojawią się pieski ubrane w przeróżne kaftany i buty. Pewnie nie będzie to wzbudzało takich emocji
      • kanna Re: Padłam! 23.11.15, 22:56
        e pies nie ma zielonego pojęcia co "nosi na plecach" ?

Ale dokładnie WIE, że coś ma :p I najczęściej tego nie znosi.
        • nevada_r Re: Padłam! 24.11.15, 10:48
          >Ale dokładnie WIE, że coś ma :p I najczęściej tego nie znosi.

A widziałaś psa z filmiku? Jest zadowolony i wesoły, krzywda mu się nie dzieje, nie przesadzaj.
    • burina Re: Padłam! 23.11.15, 23:22
      No tak, takie coś gawiedź śmieszy i gawiedź ogląda, ale teatry chcą cenzurować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka