saszanasza 21.11.15, 21:00 Widziałam już różne psie kreacje, ale autorowi tego dzieła należy się nagroda główna Tak wiem, biedny piesek, ale całość dość śmieszna www.facebook.com/tyrese/videos/1464045090289749/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenka79k Re: Padłam! 21.11.15, 21:59 Oplułam ekran Ale poczekaj aż się obrończynie praw zwierząt zlecą... Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Padłam! 22.11.15, 19:17 A to już kwestia indywidualna i zależy od człowieka. Mnie nie śmieszy, mnie zniesmacza poczucie humoru autora/autorów filmiku. I psa mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_r Re: Padłam! 23.11.15, 16:58 E tam, piesek, widać, że przyzwyczajony do przebieranek, i ogólnie szczęśliwy [jakby był smutny albo zestresowany, to bym się z tobą zgodziła]. Nie ma co przesadzać, że taki "biedny". Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Padłam! 23.11.15, 17:09 Mnie tez to nie śmieszy. Ludzka głupota nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Padłam! 22.11.15, 19:22 Dobre Mnie jeszcze bawi osiedlowy york w stroju komandosa Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Padłam! 22.11.15, 19:42 Fajne własnie pokazalam rodzince Ale skoro jestem juz u Ciebie w wątku-mamprosbe-dosc osobista Kiedys wrzucałas dziela swojej córki i przy okazji jej pokój,pamiętam,że byłam zafascynowana-możesz jakies zdjecia wrzucic z pokoju Twojej córki ? Jestem na etapie robienia pokoju nastolatki-i pomału dokupujemy jej meble i inne jak nie chcesz tutaj to na mamaemmy@wp.pl -bo gazetowy mi nie działa . Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Padłam! 23.11.15, 18:13 No własnie -jak wchodze na Twój profil i klikam zdjecia to widzę komunikat,że uzytkownik saszanasza nie ma jeszcze zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: Padłam! 22.11.15, 19:45 Idiotyczne. jak każde przebieranki psów czy kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Padłam! 23.11.15, 17:33 Mnie nie śmieszy. Psiaka mi nie żal, bo widać, że nawykł do idiotyzmów właścicieli, ale jakoś nie moje poczucie humoru. Ciekawe, czy paniusia [czy tam paniuś] które ustroiło tak psa samo by latało po ulicy w środku dnia przebrane za kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_r Re: Padłam! 23.11.15, 17:41 >Ciekawe, czy paniusia [czy tam paniuś] które ustroiło tak psa samo by latało po ulicy w środku dnia >przebrane za kretyna? Przypuszczam, że nagranie pochodzi z okolic halloween, więc pewnie tak;. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Padłam! 23.11.15, 18:17 Też zakładam, że okolice Halloween, ale i w Halloween nikt nie lata w środku dnia ubrany jak pajac. Tym bardziej, że najwyraźniej nie jest o jakaś impreza "Halołinowa", bo poza pieskiem nikt nie jest przebrany. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxdoraxox Re: Padłam! 23.11.15, 22:21 W temacie - mój ulubiony: www.youtube.com/watch?v=Y7PXPxiUCuY Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Padłam! 23.11.15, 22:29 czy którejś wpadło do głowy (aż by się chciało napisać : do łba), że pies nie ma zielonego pojęcia co "nosi na plecach" ? w najbliższych dniach/tygodniach na ulicach, skwerkach, w parkach pojawią się pieski ubrane w przeróżne kaftany i buty. Pewnie nie będzie to wzbudzało takich emocji Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Padłam! 23.11.15, 22:56 e pies nie ma zielonego pojęcia co "nosi na plecach" ? Ale dokładnie WIE, że coś ma :p I najczęściej tego nie znosi. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_r Re: Padłam! 24.11.15, 10:48 >Ale dokładnie WIE, że coś ma :p I najczęściej tego nie znosi. A widziałaś psa z filmiku? Jest zadowolony i wesoły, krzywda mu się nie dzieje, nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Padłam! 23.11.15, 23:22 No tak, takie coś gawiedź śmieszy i gawiedź ogląda, ale teatry chcą cenzurować. Odpowiedz Link Zgłoś