Dodaj do ulubionych

Kubek termiczny/bidon

11.12.15, 22:29
dziewczyny, szukam czegoś w rodzaju kubka termicznego z uchwytem/rączką - taki travel mug. Polecicie jakiś sklep internetowy w Polsce? Patrzyłam Sigg ale nie ma nic fajnego a ceny jakieś wielkie (mam wrażenie, że były mniejsze kiedyś).
Fajnie by było, gdyby to był komplet - w sensie kubek termiczny plus bidon na wode.
A - dla młodzieży męskiej to ma być...
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: Kubek termiczny/bidon 11.12.15, 22:33
      na 100% ma być z rączką?
      Jak się jakoś szaleńczo nim nie majta to Starbucksowy jest ok - szczelny, wygodny i dobrze się myje. Ma normalną klapkę na otwór do picia -ale dobrze zamocowaną, nie otwiera się sam jak się go domknie.
      Osobiście obawiam się takich które mają wieczko z zaworkiem - jak to domyć w środku nakrętki? Boję się tego co w niej może mieszkać
      • pruszynkaaa Re: Kubek termiczny/bidon 12.12.15, 00:12
        ten zaworek wrzucałam do zmywarki po prostu, taki rozkręcony i domywało elegancko.
    • best_bej Re: Kubek termiczny/bidon 12.12.15, 09:29
      zobacz te
      nie mają co prawda rączki, ale mają dziubek. moim zdanim wygodniejsze i poręczniejsze. termos i kubek w jednym.
      • pruszynkaaa Re: Kubek termiczny/bidon 12.12.15, 16:04
        Dzięki, calkiem fajne smile właśnie coś takiego szukam.am nadzieję tylko, że można kupić on-line
        • best_bej Re: Kubek termiczny/bidon 13.12.15, 12:17
          chyba można. jest zakładka "gdzie kupić" a w zakładce wielkie sklepy agd, myślę że mają swoje sklepy online.
        • mid.week Re: Kubek termiczny/bidon 13.12.15, 12:30
          allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=kubek+termiczny+smile&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-1-1202
          • jaskiereczka Re: Kubek termiczny/bidon 13.12.15, 12:36
            Eee nie fajny. Ta dziurka w wieczny na wylewajacy sie napój jest tak wysoko, że po 2 łykach trzeba nienaturalnie niewygodnie kubek podnosić. No i jak się w dziurki w rynienke wylewa w trakcie picia a usta trzyma przy rynienke to nos chyba człowiek ma mokry. W samochodzie się nie napijesz bez chlapania uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka