Dodaj do ulubionych

Chwale sie ;)

14.12.15, 08:32
Pobilam rekord Guinnessa razem z Morsami big_grin
Chodzilo o to zeby bylo jak najwiecej Morsow w wodzie w calym kraju o tej samej godzinie smile Jak na razie brak oznak zapalenia pluc,nawet kataru nie mam. O nas powinni w tv mowic a nie o marszach w kolko i bez opamietania tongue_out
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 08:34
      Dodam ze 3ego Etna wybuchła - spektakularnie -a wiadomości o tym tez nie widziałam...
      • karme-lowa Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 08:39
        Podziwiam. Na serio. Ale nikt mnie nie przekona, że kąpiel w lodowatej wodzie to czysta przyjemność 😛.
        • lady-z-gaga Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 08:48
          Ja nie próbowałam, ale wierzę. Istnieją różne zboczone przyjemności smile
      • ewa_mama_jasia Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 09:10
        Było..... smile Jako przerywnik pomiędzy "ważniejszymi" wiadomościami.
    • lady-z-gaga Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 08:40
      Gratulacje smile to Twój debiut?
      • fornitta69 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 10:01
        W zimie debiut. Wczesniej plywalam najpozniej w listopadzie- dziwnie to napisalam ale nie wiem jak to inaczej ujac wink
    • solejrolia Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 08:53
      Ekstra. Podziwiam.
      Jak długo przygotowywałaś się?
      Moi znajomi w zeszłym roku również taplali się w okolicznej rzeczcesmile Nawet namawiali mnie, ale nie, nie odważyłam się.
      • fornitta69 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 10:03
        Wlasciwie wcale sie nie przygotowywalam. Od pazdziernika juz nie plywalam. Ot,wsiadlam w pociag,przejechalam cala Polske a potem 15 minut rozgrzewki z Morsami i do wody big_grin
    • rosapulchra-0 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 09:13
      Wielkie gratulacje!
      • fornitta69 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 10:01
        Dzieki smile
        • solaris_1971 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 10:14
          Ile stopni miała woda ?

Ja mieszkam nad rzeka, pływam od kwietnia do października. Ale spotykam 3 osoby, w tym jedna starsza panią, ktora pływa cały rok.
          • fornitta69 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 11:18
            Chyba 5 stopni. Ale w powietrzu bylo cieplo,prawdziwy wyczyn to wejsc do wody przy trzaskajacym mrozie wink
        • elske Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 10:14
          Gratulacje 😊
          W zeszlym roku w lutym bilam rekord Norwegii . Poszlam bez przygotowania. Bylo fajnie. W tym roku tez zapisalam sie na liste bicia rekordu, ale przeziebilam sie i musialam sobie odpuścić. Teraz czekam na bicie rekordu po nowym roku 😊.
          • fornitta69 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 11:20
            Powodzenia w biciu rekordu po nowym roku smile
    • princy-mincy Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 10:23
      Moja sasiadka tez Mors i tez brala udzial w biciu rekordu.

Podziwiam wszystkich, ja nigdy bym nie wlazla zima do wody, no way! smile
      • bei Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 10:35
        Moj rekord morsowania to kapiel w strumieniu LATEMsmile. I kapiel w Baltyku w pazdzierniku i listopadzie- alllle bylo wowczas CIEPLOsmile
        Podziwiam Cie! Nie wiem, czy bym wytrzymala patrzec na Was, na pewno ucieklabym szczekajac zebami smile
        Gratulacje! smile
        • fornitta69 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 11:24
          Dzieki. Ja sie balam,ze w ostatniej chwili stchorze i nie wejde do wody ale jak wszyscy biegli to to byl jakis taki owczy ped i nie bylo czasu na wahanie wink
      • fornitta69 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 11:22
        Pozdrow sasiadke ode mnie wink Tak naprawde to tylko w stopy i dlonie bylo piorunsko zimno-gdyby nie to,ze zmienily kolor na purpurowy to bym w ogole z tej wody nie wylazla big_grin
        • princy-mincy Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 12:04
          Ona ma jakies specjalne rekawiczki i buty, mowi, ze wtedy nie jest zimno w dlonie i stopy.
    • angeika89 Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 12:01
      No brawo.
      Podziwiam.
      Ja w życiu bym się nie wykąpała w wodzie poniżej 20st.
      Jestem strasznym zmarźluchem.
      • nelamela Re: Chwale sie ;) 14.12.15, 12:25
        Podziwiam.Serio.U nas szał na morsowanie też jest.Ja sobie tego nie wyobrażam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka