20.12.15, 20:17
Rzygać się chce sluchając Szydło! Jaka oburzona, że ludzie kontestują rządy PiS-u. A w 2010 co PiS mówiło? Prezydent (Komorowski) wybrany przez pomyłkę, fałszowane wybory , Komoruski itp. Co za kołtuństwo, chamstwo i buractwo! PiS ma nas za durniów z zanikiem pamieci? Nie ma takiej opcji, żeby pis mnie przekonał do siebie. Brzydzę się nimi!
Obserwuj wątek
    • myfaith Re: Szydło 20.12.15, 20:59
      Kto mieczem wojuje od miecza ginie.... Ich własne socjotechniki obrócą sie przeciwko nim, tak samo zreszta jak nie słuchanie społeczeństwa przez PO.
    • krejzimama Re: Szydło 20.12.15, 21:03
      Ona i namiestnik zabrnęli w szachrajstwie tak daleko, że nie mają odwrotu. Jedynym wyjściem jest brnąć dalej bo przedłuży to ich agonie o jakiś. czas. Tylko wtedy upadek będzie bardzo bolesny.
    • fredzia-33 Re: Szydło 20.12.15, 21:14
      Mi rzygac się chce jak ją widzę ,pani z wieczną depresją(nie obrażając osób z depresja) , babochłop , która za grosz wdzięku,klasy(broszki się nie liczą), rozumu i poszanowania innych. Pierwszy raz mam taką awrersję do baby ,że nie wiedziałam że może ktoś tak wk.....rwiać.Oglądałam program i wypowiedzi mieszkańców gdzie była burmistrzem nikt jej dobrze nie wspomina ,zostawiła duże zadłużenie (czyli w ruiniesmile)
      • hipinka Re: Szydło 20.12.15, 21:18
        to ja mam podobną awersję do Dudy
        a co do Szydło, to sądzę, że już niedługo prezes ją wyroluje
        wykorzysta i kopnie w rzyć
        • aankaa Re: Szydło 20.12.15, 21:23
          to było do przewidzenia
          nawet ona zdawała sobie (chyba) sprawę, że premierować za długo nie będzie
      • hugo43 Re: Szydło 20.12.15, 21:22
        Jeszcze zaczęła gestykulowac jak Dudek,a dłoni za pięknych nie masadteraz wojowac z WOSP chca.no tego to już się nie spodziewałam.
    • mid.week Re: Szydło 20.12.15, 21:20
      czekam na ten koniec arogancji władzy i chyba czekać będę do kolejnych wyborów...
      • mid.week Re: Szydło 20.12.15, 21:23
        a rzygać to mi się chce słuchając ich wszystkich. Kaczyńskiego z obsesją zagrożenia i czystości rasy polskiej niczym Adolf, wiecznie jęczącej Szydło, Maciarewicza o którym nie wiadomo czy jest na jakiś prochach czy ma tak na trzeźwo, Pana od afery ze szczepionkami przeciw rakowi szyjki macicy a teraz kolejny grozi zwolnieniami urzędnikom państwowym którzy zaangazują się w orkiestrę Owsiaka... rzyg, rzyg, rzyg.
    • lusitania2 Re: Szydło 20.12.15, 21:24
      zasadniczo unikam występów tej kobiety, ale jak już się nawinie, to przyznam się, że patrzę na nią (na p.o. prezydenta zresztą też) z satysfakcją - ma (mają) to, na co sobie zasłużyli: rosnące kłopoty i wizję Trybunału Stanu.
    • gragi_tara Re: Szydło 20.12.15, 22:22
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKzCYwSX12HR7e9UvcRwq9Os-KJLbX4Hj2rYSXhngl07xYgvACV8bT9fcE
      • bei Re: Szydło 20.12.15, 22:27
        Przeciez nie chodzi o wyglad zewnetrzny, no z tym to dajcie spokoj.
        Ludzie jak ludzie, nawet z przyjemna fizjonomia.

To, co wyprawiaja jest ....i tu slow brak sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka