Dodaj do ulubionych

Cel demonstracji

22.12.15, 20:07
Moim zdaniem w pewnym momencie demostrowanie dla demonstrowania straci swój sens.
Moim zdaniem powinien powstać plan który w momencie kiedy pisowscy okupanci przekroczą jakąs granice będzie przewidywał przejęcie władzy siłą oraz natychmiastowe osądzenie pisowskich okupantów i wykonanie wyroków.
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Cel demonstracji 22.12.15, 21:10
      Takie teksty to woda na młyn pisiarzy. Oni własnie tym straszą swój elektorat - że poprzednia ekipa chce siłą wrócić do władzy. I w ten sposob wszelkie merytoryczne argumenty i punktowanie antydemokratycznych posunięć władzy skazane są na niepowodzenie.
      • paszczakowna1 Re: Cel demonstracji 22.12.15, 21:19
        Daj spokój. Wywalic ich trzeba, bo w kilka miesięcy rozwalą nam państwo. I tak już dość złego zrobili. Moim zdaniem, sędziowie TK powinni zignorować tę niekonstytucyjną ustawę i procedować jak zawsze. Jeśli pisowscy okupanci będą próbowali usunać ich siłą, jest to konstytucyjne zaczepienie do odpowiedzenia siłą - na to jest paragraf w kodeksie karnym.
      • krejzimama Re: Cel demonstracji 22.12.15, 21:22
        Ja wypowiadam tylko swoją opinię. Ludzi mają prawo przeciwstawić się rządowi, który nie przestrzega prawa bo taki rząd stawia się poza prawem. Rząd opierający swoje działania na bezprawiu jest gangsterem
        Sparafrazuję tutaj słowa Tomasza Jefersona.
        "Drzewo Wolności trzeba podlewać od czasu do czasu krwią tyranów."
    • misiu-1 Re: Cel demonstracji 22.12.15, 22:14
      A ja sądzę, że takich łobuzów, jak autorka niniejszego tematu, należy wsadzać do więzienia na mocy Art. 255. § 2 w związku z art. 128 KK.
      • aalex7 Re: Cel demonstracji 22.12.15, 22:19
        Zaczynasz grozić - mając umocowanie rządu?
        To też podlega pod kkarny
    • zona_glusia Re: Cel demonstracji 22.12.15, 22:31
      Nie pisz takich rzeczy, bo dajesz argumenty drugiej stronie.
      • krejzimama Re: Cel demonstracji 22.12.15, 22:47
        Niech mnie druga strona pocałuje tam gdzie mistrz Tuwim o tym pisał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka