Dodaj do ulubionych

Dlaczego forumki piszą o cudzych problemach?

27.12.15, 15:43
Zdarzają się oczywiście zapytania forumek o ich własne problemy. Na przykład, jak kiecka pasuje do jakiejś sytuacji (wesele, pogrzeb, komunia itp).

Ala naprawdę wstydliwe problemy dotyczą tylko teściowych lub rodziny.
Żadna forumka nigdy nie napisała "Śmierdzę cała a nogi mi najbardziej śmierdzą" a teściowa nie wie jak mi to zakomunikować.

Która emama przyzna się do własnego smrodu i opisze to na forum?
Żadna nie śmierdzi?
Nie wierzę.
Obserwuj wątek
    • wielceszanownypan Re: Dlaczego forumki piszą o cudzych problemach? 27.12.15, 15:45
      Wątek założyłem po przeczytaniu tego
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,159956391,159956391,Wasze_mamy_tesciowe_a_higiena.html
    • broceliande Re: Dlaczego forumki piszą o cudzych problemach? 27.12.15, 16:19
      Nie wiem dlaczego. Mnie tam nikt nie śmierdzi, nawet mi się nie chciało komentować.
    • solejrolia Re: Dlaczego forumki piszą o cudzych problemach? 27.12.15, 16:31
      BZDURA!

tematyka wątków jest bardzo różnorodna, i jak najbardziej zdarzają się tematy "o sobie", niejedna forumka tu poruszała swoje problemy - żeby się wygadać, czy częściej prosząc o poradę.
      były infekcje intymne? były!
      i hemoroidy?- również!
      łupieże, łuszczyce ...
      i wieleeee innych, równie intymnych i osobistych

nic co ludzkie!
    • kamunyak Re: Dlaczego forumki piszą o cudzych problemach? 27.12.15, 18:30
      zwykłam się myć. I to nie wtedy kiedy wydaje mi się, że śmierdzę ale z założenia, codziennie.
      Używam dezodorantu. Także, dla przyjemnosci (własnej) perfum, własnie dostałam pod choinke kolejne, Beyonce pulse, ładne.
      Nie smierdze.
      • konwalka Re: Dlaczego forumki piszą o cudzych problemach? 27.12.15, 19:08
        wielce szanowny panie, jak sobie kupisz taka gazetę z ogłoszeniami, to znajdziesz tam podrozdział: inne
        i w tych innych znajdziesz sporo smierdzacych lasek
        bo widze, że cie to kręci, to pomagam
      • rosapulchra-0 OT, kamunyak 28.12.15, 07:17
        One są w takiej butelce z kołnierzem? Perfumy w sensie smile
    • kaz_nodzieja Re: Dlaczego forumki piszą o cudzych problemach? 27.12.15, 20:55
      Ja czasem śmierdzę, jestem bowiem człowiekiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka