Dodaj do ulubionych

Macierewicz królem

29.12.15, 22:43
m.krakow.wyborcza.pl/krakow/1,106511,19408060,postac-macierewicza-w-bozonarodzeniowej-szopce-zobaczyly-ja.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=lokale

Nie tak śmieszne i absurdalne jak łono, ktore nosiło i ssane piersi, ale z lokalnego krakowskiego podwórka wiec wklejam. Aż jutro pojadę sprawdzić na żywo podobieństwo.
Obserwuj wątek
    • morekac Re: Macierewicz królem 29.12.15, 22:48
      Kiepska ta szopka. Tylko Macierewicz, a co z Prezesem i Ziobrą Zbigniewem?
      • wielceszanownypan Re: Macierewicz królem 30.12.15, 08:12
        morekac napisała:
        a co z Prezesem

Śpi w żłobie.
        • dziennik-niecodziennik Re: Macierewicz królem 30.12.15, 09:28
          i to bym zalajkowała gdyby bylo mozna big_grin
    • iwoniaw chyba Herodem :-D 29.12.15, 22:53
      W sumie to umieszczanie postaci rozmaitych z fizjonomią bieżąco żyjących/władających w szopkach ma długą tradycję big_grin
    • zazou1980 Re: Macierewicz królem 29.12.15, 22:56
      Gorzej jak prezes dostrzeze jego fizjonomie zyda, bedzie po zawodach...
    • minor.revisions Re: Macierewicz królem 30.12.15, 08:04
      nie no, przecież ten koleś ma, mimo wszystko, normalną, uśmiechniętą twarz, bez cienia szaleństwa. Maciarewicz ma straszliwą gębę.
    • lauren6 Re: Macierewicz królem 30.12.15, 09:22
      Nie widzę podobieństwa.
    • cosmetic.wipes Re: Macierewicz królem 30.12.15, 09:47
      "Trzeba powiedzieć, że Antoni Macierewicz zasłużył na takie wyróżnienie nie tylko postawą wielkiego patrioty, ale też szczerego katolika i prawego ojca rodziny"

big_grin big_grin big_grin

Kraków przeprasza za Białego Kruka i Stanisława Widomskiego.

Salezjanie też są mocno zażenowani: "Biały Kruk ma swoją siedzibę na terenie naszej parafii, jednak nie udało mi się jeszcze porozmawiać z prezesem. Poprosiłem o kontakt, bo na całym zamieszaniu mocno cierpimy wizerunkowo, dlatego autor tego artykułu będzie musiał go sprostować - kończy salezjanin. "
    • fiu-bzdziu2010 Re: Macierewicz królem 30.12.15, 13:46
      dziwne , że bez brzózki, albo odłamków TU-tki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka