shell.erka 11.01.16, 13:15 Pytałam już, gdzie kupujecie gacie i czym się kierujecie? Fasonami? Marka? Kupowałam na sylwestra czerwone i mam spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy Re: Gacie 11.01.16, 13:20 Podziel się. Ja ostatnio kupowałam bambusowe, ale coś nie bardzo mi służą. Wiecznie poszukuję takich, których nie widać pod obcisłymi spodniami w postaci przecinającej pośladek pręgi. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Gacie 11.01.16, 13:22 bokserki z Kappahla, jedyne które nie kończą mi się w połowie pośladów Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Gacie 11.01.16, 13:28 materiałem. Najbardziej lubie robione z jednego konkretnego materiału - to nie bawełna - coś ala microfibra - nie wiem jak się to nazywa ale na macanego rozpoznam. Nie mogę nosić koronki - bo w parę chwil jest porwana - nie wiem jak to robię. Nie noszę stringów bo po 15 minutach czuje je w gardle tak mi się wbijają. Lubie zwykłe proste hipstery. Koniecznie kolorowe - im bardziej tym lepiej. Co do zasady nigdy nie dobieram gaci do staników - nie mam nawet jednego kompletu w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Gacie 11.01.16, 13:33 Sloggi? Taka szmatka trochę jak mikrofibra, ale delikatniejsze? Moje ulubione gacie. Szkoda, ze takie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Gacie 11.01.16, 13:38 o to to. Tyle że ja kupuje bezfirmowe. Jak trafie od razu kilka par... Są praktycznie niezniszczalne. I takie miłe... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Gacie 11.01.16, 13:34 Mam problem z gaciami. Albo są za duże albo za małe. Albo się szybko drą albo się wrzynają nie tam gdzie trzeba, a najczęściej są za płytkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Gacie 11.01.16, 13:48 Ja zazwyczaj gacie kupuje w M&S w 5-pack najczęściej ten model www.marksandspencer.com/5-pack-cotton-rich-assorted-low-rise-bikini-knickers/p/p22431877 Odpowiedz Link Zgłoś
enatealie Re: Gacie 11.01.16, 14:30 Lubię majtki Kinga, w H&M są bardzo fajne gładkie brazyliany, które też mi służą. Zwracam uwagę na fason- lubię stringi, ale na grubszych boczkach i brazyliany. Figi to dla mnie tortury. Materiał- różnie, ale nie mam tak, że jakiś mnie podrażnia, czy coś w tym stylu. Mogę nosić najbardziej sztuczne materiały, koronki przez cały miesiąc, a nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś