mamusia1999 17.01.16, 11:27 stanik mam ogarnięty. a dół? no bo 3h w wilgotnej bieliźnie to kuszenie grzybków i innych podrażnień. która marka się rzeczywiście sprawdza? bo jak już trenuję to na ostro i bardzo transpiruję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thea19 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 17.01.16, 12:19 masz grzyby po 3h noszenia spoconych majtek? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 11:04 Wilgotnych. Czyli w sumie każda kobieta ma grzyby bo każda przynajmniej 2/3 miesiąca jest wilgotna. Br..... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 11:12 Trenujesz pływanie czy masz tak bardzo seksownych trenerów? bo nie przychodzi mi do głowy inny powód chlupotania w majtkach podczas ćwiczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 14:44 to słabo trenujesz. pewnie na średnim pulsie. ja kardio wokół 160/s., 2h Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 14:58 To taka transpiracja szparkowa w wykonaniu ludzkim Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 19:58 to mialo byc a nie ?? telefon ma wlasna wizje emotek Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:24 I od tego ci sie cipka poci? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:38 Niech użyje antyperspirantu. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:42 Antylubrykant byłby w tym miejscu właściwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:48 No tak, antyperspirant mógłby sklejać włoski. Jak żel. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 13:17 Używam bielizny sportowej z LIDLa. Np. z tych jestem bardzo zadowolona . Mam też kilka par Triumph'a Sloggi. Bardzo dobrze się sprawdzają w różnych dyscyplinach. Ogólnie unikam bawełny. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 13:30 Używam codziennej bielizny podczas trening ów, z tym, że nie bawełnianej, tylko z mikrofibry. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:49 też trenuję, jeszcze mi się nie zdarzyło spocić w majtkach i dostać grzyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:20 Naprawdę nigdy nie miałaś mokrych majtek od potu? To jak ty trenujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:36 Pocą się pachy, a nie pochwa. Pochwa czasami się "poci" ale na widok trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:46 Dziewczyna pisze o wilgotnej bieliźnie nie pochwie. Pot spływa po plecach aż po tyłek, między udami też przy intensywnym treningu nie jest lepiej. Pot więc wsiąka w majtki. Dziś ćwiczyłam delikatnie, mam malutki problem, jednak majtki wilgotne. Grzybów u mnie brak, nigdy nie miałam. Ćwiczę w domu, biegam po dróżce dla biegaczy gdybym chodziła na siłownię to sama bym tematem się zainteresowała. Często ćwiczę też w specjalnym pasie wtedy to dopiero się leje.... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:21 Zgadza się, nawet spodnie treningowe bywają mokre w pachwinach, albo tam, gdzie plecy tracą swą szlachetna nazwę. Jednak jak można grzyba wyhodowac, nadal nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:54 bo nie trenujesz ===kardio wokół 160/s., 2h=== jak mamuśka Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:01 no wiadomo - nie ma grzyba, znaczy: leser Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:02 A co ma grzybica do tętna w trakcie treningu? Ludzkie tętno generuje grzybnię? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:07 to była ironia Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:10 w przypadku mamuśki - generuje Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:36 już na botoksie jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:50 nie zdarzylo jej sie dostac grzyba od mokrych majtek Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 21:08 nie wystarczy prysznic po treningu i zmiana majtek ? Odpowiedz Link Zgłoś
hemp_plant pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:31 dla tych co się chichrają. ewidentnie nie trenujecie intensywnie. pocą się, i to porządnie. na biezni, na spinningu (tak wstajesz i siodełko mokre jakbyś się zesikała!) na temat. stanik z lidla sportowy- rewelka. majtki akurat wolę normalne, zabudowane, ale ja ćwiczę wieczorem i się po prostu przebieram. mikrofibra, nie bawełna. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:36 ale nie chodzi o pocenie! chodzi o dostawanie "grzybkow i innych podraznien". po 3h ostrych cwiczen (majtki raczej nie sa mokre od poczatku) to sie idzie umyc, zmienic gacie i zadne tam grzyby sie nie przyplacza. jak majty podrazniaja, znaczy, ze sklad/kroj maja nieodpowiedni. ps widac, ze sie nie znasz absolutnie na odziezy sportowej bo lidl nie posiada zadnych stanikow sportowych. nie posiada nawet przyzwoitych stanikow do noszenia na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:40 ależ posiada, posiada rozmiar 75 B Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:59 kiedys moze poznam kobiete o tym rozmiarze Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:12 zajdź do pierwszego lepszego "salonu bielizny" w CH ekspedientki zaraz Ci zaproponują "brafitting" i dziesiątki cudeniek w owym rozmiarze Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:27 jak szukalam kostiumu dwuczesciowego i zapytalam o rozmiar 70H to mi pani powiedziala, ze ja na pewno takiego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:32 w sportowych nie znajdziesz też 75F a jakoś w necie, czy prawdziwych sklepach z bielizną nikt nie zrobi oczu jak 5-złotówki Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:44 a kultowy shock absorber albo panache? maja szeroka rozmiarowke Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:50 >ewidentnie nie trenujecie intensywnie. No i takich opinii nie lubię Pocenie się to bardzo indywidualna sprawa i nie zależy wyłącznie od intensywności ćwiczeń. Jednym ludziom poci się głowa, pot spływa po twarzy, inni mają mokre koszulki, a całkiem suche włosy. Widywałam tez dziewczyny (ćwiczyły równo ze wszystkimi i nie oszczędzały się) bez śladu potu na buzi, kiedy mnie kapało z grzywki Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:42 A nie możesz nosić wkładek higienicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:56 wkładka + prysznic po ćwiczeniach "kardio wokół 160/s., 2h" + zmiana majtek to byłoby za proste Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:24 od samego potu grzybicy sie nie dostaje, wiec luz. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:29 Może się później nie myje? Kiedyś był jakiś wątek, z którego wynikało, że niektóre e-matki myją się tylko rano. I jeszcze jeden, w którym ktoś się chwalił, że myje zęby tylko wieczorem. Pół forum zazdraszczało świeżego oddechu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:42 ale dyskomfort jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:55 to sobie wlóż wkladkę albo zmieniaj gacie co godzinę. no niestety, W TRAKCIE ćwiczeń nie ma szans na to zeby bielizna przeschła. zwłaszcza ze szybko to schną materiały sztuczne, a te z kolei nie są najprzyjaźniejsze strefom intymnym. mozesz spróbowac majtek bambusowych, ale za rewelacje w efekcie nie ręczę. Odpowiedz Link Zgłoś