Dodaj do ulubionych

też na kobieco . bielizna sportowa.

17.01.16, 11:27
stanik mam ogarnięty. a dół? no bo 3h w wilgotnej bieliźnie to kuszenie grzybków i innych podrażnień. która marka się rzeczywiście sprawdza? bo jak już trenuję to na ostro i bardzo transpiruję.
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 17.01.16, 12:19
      masz grzyby po 3h noszenia spoconych majtek?
      • kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 11:04
        Wilgotnych. Czyli w sumie każda kobieta ma grzyby bo każda przynajmniej 2/3 miesiąca jest wilgotna. Br.....
    • lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 11:12
      Trenujesz pływanie czy masz tak bardzo seksownych trenerów? bo nie przychodzi mi do głowy inny powód chlupotania w majtkach podczas ćwiczeń...
      • mamusia1999 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 14:44
        to słabo trenujesz. pewnie na średnim pulsie. ja kardio wokół 160/s., 2h
        • cosmetic.wipes Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 14:58

To taka transpiracja szparkowa w wykonaniu ludzkim big_grin
          • thea19 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 15:41
            Wez przestan ??
            • thea19 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 19:58
              to mialo byc smile a nie ?? telefon ma wlasna wizje emotek
        • edelstein Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:24
          I od tego ci sie cipka poci?
          • kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:38
            Niech użyje antyperspirantu.
            • cosmetic.wipes Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:42
              Antylubrykant byłby w tym miejscu właściwszy.
              • kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:48
                No tak, antyperspirant mógłby sklejać włoski. Jak żel.
    • dagbe Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 13:17
      Używam bielizny sportowej z LIDLa. Np. z tych jestem bardzo zadowolona .
      Mam też kilka par Triumph'a Sloggi. Bardzo dobrze się sprawdzają w różnych dyscyplinach.
      Ogólnie unikam bawełny.

Pozdrawiam,
      Dagmara
    • anika772 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 13:30
      Używam codziennej bielizny podczas trening ów, z tym, że nie bawełnianej, tylko z mikrofibry.
    • 18lipcowa3 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 17:49
      też trenuję, jeszcze mi się nie zdarzyło spocić w majtkach i dostać grzyba.
      • kkalipso Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:20
        Naprawdę nigdy nie miałaś mokrych majtek od potu?
        To jak ty trenujesz?
        • kaz_nodzieja Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:36
          Pocą się pachy, a nie pochwa. Pochwa czasami się "poci" ale na widok trenera.
          • kkalipso Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:46
            Dziewczyna pisze o wilgotnej bieliźnie nie pochwie.
            Pot spływa po plecach aż po tyłek, między udami też przy intensywnym treningu nie jest lepiej. Pot więc wsiąka w majtki. Dziś ćwiczyłam delikatnie, mam malutki problem, jednak majtki wilgotne. Grzybów u mnie brak, nigdy nie miałam. Ćwiczę w domu, biegam po dróżce dla biegaczy gdybym chodziła na siłownię to sama bym tematem się zainteresowała. Często ćwiczę też w specjalnym pasie wtedy to dopiero się leje....
            • lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:21
              Zgadza się, nawet spodnie treningowe bywają mokre w pachwinach, albo tam, gdzie plecy tracą swą szlachetna nazwę. Jednak jak można grzyba wyhodowac, nadal nie rozumiem smile
              • aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:54
                bo nie trenujesz ===kardio wokół 160/s., 2h=== jak mamuśka
                • lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:01
                  no wiadomo - nie ma grzyba, znaczy: leser big_grin
                • klamkas Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:02
                  A co ma grzybica do tętna w trakcie treningu? Ludzkie tętno generuje grzybnię?
                  • lady-z-gaga Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:07
                    to była ironia big_grin
                  • aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 23:10
                    w przypadku mamuśki - generuje big_grin
          • mamusia1999 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:36
            już na botoksie jedziesz?
        • thea19 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 20:50
          nie zdarzylo jej sie dostac grzyba od mokrych majtek
    • aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 21:08
      nie wystarczy prysznic po treningu i zmiana majtek ?
    • hemp_plant pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:31
      dla tych co się chichrają.
      ewidentnie nie trenujecie intensywnie.
      pocą się, i to porządnie.
      na biezni, na spinningu (tak wstajesz i siodełko mokre jakbyś się zesikała!)
      na temat. stanik z lidla sportowy- rewelka.
      majtki akurat wolę normalne, zabudowane, ale ja ćwiczę wieczorem i się po prostu przebieram. mikrofibra, nie bawełna.
      • thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:36
        ale nie chodzi o pocenie! chodzi o dostawanie "grzybkow i innych podraznien". po 3h ostrych cwiczen (majtki raczej nie sa mokre od poczatku) to sie idzie umyc, zmienic gacie i zadne tam grzyby sie nie przyplacza. jak majty podrazniaja, znaczy, ze sklad/kroj maja nieodpowiedni.
        ps widac, ze sie nie znasz absolutnie na odziezy sportowej bo lidl nie posiada zadnych stanikow sportowych. nie posiada nawet przyzwoitych stanikow do noszenia na codzien.
        • aankaa Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:40
          ależ posiada, posiada
          rozmiar 75 B tongue_out
          • thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:59
            kiedys moze poznam kobiete o tym rozmiarze
            • aankaa Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:12
              zajdź do pierwszego lepszego "salonu bielizny" w CH ekspedientki zaraz Ci zaproponują "brafitting" i dziesiątki cudeniek w owym rozmiarze big_grin
              • thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:27
                jak szukalam kostiumu dwuczesciowego i zapytalam o rozmiar 70H to mi pani powiedziala, ze ja na pewno takiego nie mam.
                • aankaa Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:32
                  w sportowych nie znajdziesz też 75F
                  a jakoś w necie, czy prawdziwych sklepach z bielizną nikt nie zrobi oczu jak 5-złotówki smile
                  • thea19 Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 23:44
                    a kultowy shock absorber albo panache? maja szeroka rozmiarowke
      • lady-z-gaga Re: pocą się pachwiny! 18.01.16, 22:50
        >ewidentnie nie trenujecie intensywnie.

No i takich opinii nie lubię tongue_out Pocenie się to bardzo indywidualna sprawa i nie zależy wyłącznie od intensywności ćwiczeń. Jednym ludziom poci się głowa, pot spływa po twarzy, inni mają mokre koszulki, a całkiem suche włosy. Widywałam tez dziewczyny (ćwiczyły równo ze wszystkimi i nie oszczędzały się) bez śladu potu na buzi, kiedy mnie kapało z grzywki smile
    • przystanek_tramwajowy Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:42
      A nie możesz nosić wkładek higienicznych?
      • aankaa Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 18.01.16, 22:56
        wkładka + prysznic po ćwiczeniach "kardio wokół 160/s., 2h" + zmiana majtek to byłoby za proste tongue_out
    • dziennik-niecodziennik Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:24
      od samego potu grzybicy sie nie dostaje, wiec luz.
      • przystanek_tramwajowy Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:29
        Może się później nie myje? Kiedyś był jakiś wątek, z którego wynikało, że niektóre e-matki myją się tylko rano. I jeszcze jeden, w którym ktoś się chwalił, że myje zęby tylko wieczorem. Pół forum zazdraszczało świeżego oddechu. smile
      • mamusia1999 Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:42
        ale dyskomfort jest.
        • dziennik-niecodziennik Re: też na kobieco . bielizna sportowa. 19.01.16, 09:55
          to sobie wlóż wkladkę albo zmieniaj gacie co godzinę.
          no niestety, W TRAKCIE ćwiczeń nie ma szans na to zeby bielizna przeschła. zwłaszcza ze szybko to schną materiały sztuczne, a te z kolei nie są najprzyjaźniejsze strefom intymnym.
          mozesz spróbowac majtek bambusowych, ale za rewelacje w efekcie nie ręczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka