13.02.16, 14:19
Kolezanka stara sie o odszkodowanie za gwalt dokonany na niej 10 lat temu. Tymczasem niedawno zostala ponownie zgwalcona, byla juz jedna odroczona sprawa. W kwietniu nastepna. Kolezanka jest alkoholiczka, kilkakrotnie notowana przez policje za zaburzanie porzadku publicznego, " wasting police resources" itp. Kilka razy zostala pobita tez przez faceta, z ktorym jest on and off w toksycznym zwiazku. Obaj panowie trafili za to do wiezienia. Ale, niedawny rzekomy gwalciciel wynajal najlepszego adwokata w miescie i z tego powodu ww kolezanka robi w portki doslownie. Przez caly czas utrzymuje, ze jest ofiara- jednak patrzac na jej "record" cos tu nie gra. I teraz do rzeczy:
czy wspieralbyscie ja bezwarunkowo
pogonily w diably
czy tez mialy cicha nadzieje, ze przegra sprawe i byc moze skieruja ja na rehab?
Obserwuj wątek
    • 3-mamuska Re: Gwalt. 13.02.16, 14:28
      A nie pomyślałaś ze " koleżanka" tak sie zachowuje bo to jest wynikiem przeżytego gwałtu.
      Wspieralabym ale w tym zeby sie pozbierała. I uczciwie powiedz jej co myślisz.
    • bergamotka77 Re: Gwalt. 13.02.16, 14:39
      nie zadajemy sie z patologia.
      • kota_marcowa Re: Gwalt. 13.02.16, 15:10
        > nie zadajemy sie z patologia.
        >

Uprzedziłaś mnie wink
      • jola-kotka Re: Gwalt. 13.02.16, 16:29
        Nie każdy z problemami jest patologia.
    • skomplikowanaula Re: Gwalt. 13.02.16, 14:42
      Czy wspierałabym ją bezwarunkowo? Nie. A jaką ja mam pewność, że ona została drugi raz zgwałcona?
      Miałabym nadzieję, że SĄD ustali fakty ( a nie że da się zwieść dobrym adwokatom) i na podstawie stanu faktycznego podejmie odpowiednie decyzję.
      A alkoholików się leczy - jak nie dobrowolnie to przymusowo. Takie jest moje zdanie.
      • go-jab Re: Gwalt. 13.02.16, 16:57
        Zycze sukcesow w przymusowym leczeniu alkoholikow smile
    • bergamotka77 Re: Gwalt. 13.02.16, 15:04
      twoj syn powinien sie martwic o takie znajome z twojego kregu a nie o to ze nie masz faceta.
    • 18lipcowa3 Re: Gwalt. 13.02.16, 16:54
      Wspierała wieloletnią alkoholiczkę? Zartujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka