olewka100procent 17.02.16, 00:25 Kto oglądał przed chwilą ? czy to nie jest już trochę żenujące ? TVN schodzi na psy , mam wrażenie, że to jego celowe działanie po ostatnich zmianach w TV publicznej i ,,zamachu na demokrację" Co za shit ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: wojewódzki 17.02.16, 00:29 Zenujace nie, to taki gatunek satyry. PODSIADŁO byl super! Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: wojewódzki 17.02.16, 00:45 PODSIADŁO byl super! Zgadzam się! To odkrycie komediowe roku Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: wojewódzki 17.02.16, 09:23 Ciekawa jestem czy sam sobie ten tekst napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: wojewódzki 17.02.16, 00:49 olewka100procent napisała: TVN schodzi na > psy , mam wrażenie, że to jego celowe działanie po ostatnich zmianach w TV pu > blicznej i ,,zamachu na demokrację" Co za shit ! Nie denerwuj się. Przełącz na telewizję TRWAM i od razu się uśmiechniesz, bo to bardzo śmieszny kanał jest. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: wojewódzki 17.02.16, 08:54 ale w żadnym wypadku żadnych nerwów, tylko współczucie dla osób takich jak ty którym podobają się takie żarty faktycznie górnolotny rodzaj satyry . nie mówię, nie wszystkie były złe, nawet momentami dobre , jak wspomniany podsiadło , abelarda też lubię , ale ta cała reszta ? hmm no tak mamy zacofanie w tej polsce, trzeba dogonić zachód , gdzie ludzie to już zero zasad i żadnej moralności nie mają . no ale gdyby ktoś zażartował ze śmierci twojego ojca( o kaczyńskim bogusławie było) to byś w podskokach pisał skargę do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: wojewódzki 17.02.16, 09:03 olewka100procent napisała: > żadnych nerwów, tylko współczucie dla osób takich jak t > y którym podobają się takie żarty Nie wiem czy mi się podobają, bo nie oglądałem tego. Wojewódzkiego nie znoszę i dlatego nie oglądam jego programów. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: wojewódzki 17.02.16, 09:05 to po co się wypowiadasz w tym temacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: wojewódzki 17.02.16, 09:13 olewka100procent napisała: > to po co się wypowiadasz w tym temacie ? Bo zrobiło mi się ciebie żal i chciałem cię pocieszyć proponując oglądanie naprawdę śmiesznej telewizji. A poza tym jestem wolnym obywatelem wolnego kraju i mam prawo się wypowiadać kiedy tylko chcę i w każdym temacie. Korzystam więc z tego póki jeszcze jest taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: wojewódzki 17.02.16, 09:06 No zgadzam sie, bylam juz w szokuj jak widzialam zajawke, w ogole dziwie sie ze planowano to puscic godzine wczesniej i bylo od 16 lat...szok....najgorsze dla mnie byly zarty z Dereszowskiej, takie osobiste i mieszanie jej dzieci do tego eh...nie mowie ze sie nie posmialam (podsiadlo) ale chwilami to myslalam ze to nie dzieje sie naprawde poza tym sam wczesniejszy show wojewodzkiego taki nudny i slaby, widze ze im bardziej nudno tym ta panienka noszaca wode coraz bardziej rozebrana, rzeczywiscie facet sie konczy, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: wojewódzki 17.02.16, 09:28 To był stadnup w wersji dla przedszkolaków. Widziałam takie na których uszy mi plonęły. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: wojewódzki 17.02.16, 09:34 Taka jest konwencja stand up. Wczoraj była w wersji łagodnej. Nie wszystko mnie śmieszyło. Stand up musi być hardcorowy, łamiący wszelkie reguły poprawności politycznej, tylko wtedy jest śmieszny. Wczoraj było raczej łagodnie. Lepszy stand up funduje nam PiS. Tyle, że ten pisowy dotyczy realu i też nie jest śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: wojewódzki 17.02.16, 09:39 Podsiadło dla mnie wygrał. Reszta w dużej części żenująca. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: wojewódzki 17.02.16, 10:04 Niestety, to taki typ wystepu, wrazliwi nie pownni wchodzic. Na wulgaryzmy bylam przygotowana, najbardziej hardcore byl o Figurskim To bym wyciela, reszta to po prostu roast i to delikatny Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: wojewódzki 17.02.16, 10:03 Konwencja tej rozrywki jest taka - ma być wulgarnie i obraźliwie. Nie przepadam, ale znam zjawisko, więc się nie zdziwiłam. Trochę mi zgrzytało, że z Dereszowskiej wszystkie żarty waginalne a z panów zupełnie inne, raczej mniej osobiste. Za to Dawid Podsiadło - wielka klasa, rozłożył wszystkich na łopatki, bez obrażania, bez wylgaryzmów, w zasadzie gadał pierdoły, ale jaaaak ! Rewelacyjnie pokazał, że można rozbawić do łez bez tanich chwytów. Dla mnie szacun. Po nim wystąpił Wojewódzki - słabo wypadł, po Podsiadle nie miał szans porwać publiczności. Dla samego Podsiadły, w kontraście do reszty warto było Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: wojewódzki 17.02.16, 12:10 Podsiadło wygrał bo obrażał głównie sam siebie, zrobił sam z siebie taką "polewkę" że reszta się pokładała. Najfajniejsze było jak stwierdził, że ekipa sprzątająca ma dziś wieczór wolny, b pozamiatał Ogólnie niektóre teksty ostre, nawet za ostre (wciąganie w to dzieci ) ale zrozumiałam konwencję i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: wojewódzki 17.02.16, 11:13 Gdzie to było? W programie Wojewódzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: wojewódzki 17.02.16, 12:03 Mi akurat sie podobalo, ale ja wiedzialam na co sie pisze, nawet sobie nagralam... Odpowiedz Link Zgłoś