niktmadry 19.03.16, 19:12 fakty.interia.pl/tylko-u-nas/news-wymierzyla-brutalna-kare-4-latkowi-chlopiec-zmarl,nId,2165825 Skąd ludzie biorą pomysły na takie kary.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tontonik Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:22 Dożywocie za coś takiego to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:25 Slabo mi.Autentycznie slabo.Taka sama psycholka jak ta od sznurowek.Kur...wa jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:36 nastepna psychopatka. coz takiego strasznego mogl zrobic 4-latek zeby zasluzyc na taka kare????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:39 Żadne dziecko nie zasłużyło na taką karę. Zwyrodnialcom, wielokrotnym mordercom nie daje się kary śmierci. Co mógł zrobić 4-latek? Mógł być jedynie źle dopilnowany. Czyja to wina? Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:41 Dodam, że moje dzieci w tym wieku za karę uznawały moje pogrożenie im palcem z jednoczesnym wypowiedzeniem słów "oj ty, ty". I też wyrosły na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:47 dla mojego 6-latka do tej pory najgorsza kara jest odeslanie go do jego pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:45 no dokladnie! jesli 4-latek zdolal konkretnie nawywijac, to tylko dlatego, ze mial wystarczajaco duzo czasu, kiedy nikt nie zainteresowal sie, co robi. moze w takim razie lepszym wyjsciem byloby wylanie pani wrzatku na leb? chociaz i tak nie wierze w to, ze maluch zrobil cos naprawde zlego. raczej sadze, ze macocha jest zdrowo walnieta psychopatka. w ogole nie wyobrazam sobie, jak mozna komukolwiek kazac wejsc do wrzatku!? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 20:01 Szukajac art o 2 latce napchanej chilli trafilam tez na art o autystycznej (lekko) dziewczynce 11letniej macosze i tacie. No w pale sie miesci nie bede wrzucac bo to dziecko autentycznie torturowali... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kara dla 4-latka 20.03.16, 08:29 Przewaznie to te kary sa za sikanie albo kupe w majtki. Stara dobra szkola ze trzeba negatywnego bodzca zeby sie zniechecilo. Trafilam kiedys na forum odpieluszeniowe (angielskie) i tam babki sie przescigaly w pomyslach z ktorych "umyj pupe lodawata woda to sie oduczy" bylo najlagodniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:42 W Australii byla babka (tez macocga) ktora za kare kazala papryke chili jesc. I tez dziecko zmarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:46 Mam przykre wrażenie, że istnieją ludzie "rodzice", którym patrzenie na karane dziecko sprawia przyjemność. Bo jak coś takiego inaczej wytłumaczyć. To nie są kary, to jest znęcanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:49 ja bym nawet powiedziala, ze to sa zwyczajne tortury, a "rodzice" wymierzajacy takie "kary" idealnie nadawaliby sie np. na sredniowiecznych katow. lamanie kolem, rozciaganie, rozrywanie konmi i te klimaty pewnie bardzo by im odpowiadaly. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 19:47 www.dailymail.co.uk/news/article-2927962/Woman-killed-boyfriend-s-daughter-2-feeding-chili-powder-sentenced-15-years-life-prison.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 21:21 Niech jej zrobią to samo. Psycholka pier***na. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 22:33 Mielismy nianie, młodą dziewczyne wychowana w domu dziecka. Kiedys opowiedziala nam, że za sikanie w nocy do łózka karano ją przyłożeniem pupy do rozgrzanego kaloryfera - pokazala mi blizny na posladkach. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kara dla 4-latka 19.03.16, 23:07 Babie powinni zrobić to samo, tylko zanurzyć po szyję. Biedny mały, nawet nie chcę sobie wyobrażać co przeszedł. Bo jakoś nie wierzę, że była to pierwsza kara. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kara dla 4-latka 20.03.16, 00:09 żałuję że weszłam na ten wątek, myślałam że będzie jaką karę zastosować dla 4-latka np jakiś kat na 4min itp Odpowiedz Link Zgłoś
wrednarzeka Re: Kara dla 4-latka 20.03.16, 08:32 Cóż... macocha. Chociaż podejrzewam, że to zbyt szumnie nazwana kolejna dziunia ojca która nie szczególnie miała ochotę bawić się w mamusiowanie a dzieciak jej przeszkadzał w beztroskim dostępie do swojego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Kara dla 4-latka 20.03.16, 11:06 nie zauwazylam, w jakim to stanie usa zaszlo ale mam nadzieje, ze w tym potwornie srogim w kwestiach karnych Odpowiedz Link Zgłoś