lauren6 Re: test !!! 23.03.16, 10:57 Wyszło mi, że statystycznie jestem mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: test !!! 23.03.16, 11:05 Mi wyszło, że jestem typem Pośrednik - INFP-t. Wg testu jestem 100% introwertykiem, moja asertywność jest oceniona na 35%, więc lepiej niż myślałam . Ponoć tylko 4% ludzi ma taką osobowość . Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: test !!! 23.03.16, 14:00 mnie wyszło. ?Animator? (ESFP-t) Sławne jednostki o osobowości ESFP: Leonardo DiCaprio to najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: test !!! 23.03.16, 15:24 mnie wyszedł architekt. zabawne, bo jestem architektem Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: test !!! 23.03.16, 17:25 to skrocona wersja testu Briggs Myers, gdzie pytan jest ok 150. Ale wynik wyszedl mi ten sam jak w oryginalnym tescie B&M robionym z 5 lat temu; altruistka, ktora stara sie znalezc cos dobrego nawet w najwiekszym szubrawcy czy najgorszej sytacji, po ematkowemu pikajace serduszko: P. Nie mam z tym problemu, jest nas tylko 4% populacji i mamy konkretne cnoty, ktorym innym brakuje,) Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: test !!! 23.03.16, 19:42 ?OBROŃCA? (ISFJ-T) w piątkę - dobry test. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Komu wyszedł poszukiwacz przygód ISFP-t? 23.03.16, 19:56 Trochę się gubię w tych literkach Zgadza się nie w stu procentach, ale parę zdań jest bardzo prawdziwych: "ISFP są uwrażliwieni na uczucia innych ludzi i cenią sobie harmonię. W obliczu krytyki wyzwaniem jest wycofanie się w odpowiednim momencie, aby nie dać się ponieść chwili napięcia. Jednak żyjąc daną chwilą mają dwa oblicza, bo kiedy napięcie emocjonalne wygaśnie, ISFP nazwą to przeszłością i ruszą naprzód tak jakby ten incydent w ogóle się nie wydarzył." "ISFP nie planują swojej przyszłości ani zarobionego kapitału ani emerytury. Planują raczej działania i zachowania, które kształtuja ich odczucie tożsamości, porfolio złożone z doświadczeń a nie akcji giełdowych. Jeśli te cele i zasady są szlachetne, osoby z grupy ISFP działają nad wyraz altruistycznie i filantropijnie" Zgadza się 69 % introwersji i 70 % kierowania się zasadami oraz 38 % asertywności, tylko z tym nowatorstwem trochę przesadzili Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: test !!! 23.03.16, 20:05 Wyszło mi 96% introwertyk - czy to dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: test !!! 23.03.16, 20:43 Cóż, gdybyś był introwertyczną parówką z 96% zawartością, to każda, nawet najbardziej eko-serko-green-natural-emamuśka podałaby Cię dziecku na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sofija_biala Re: test !!! 23.03.16, 21:54 Ha jestem jak Bruce Willis ESTP-A Przedsiębiorca. ?Życie jest albo ekscytującą przygodą albo niczym.? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: test !!! 25.03.16, 08:43 ESFJ-T doradca Część się zgadza ale nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: test !!! 25.03.16, 19:06 Więcej niż 10 pytań - odpadam, nie dla mnie tan test, bo mnie to nudzi po 30 sek. Odpowiedz Link Zgłoś