Dodaj do ulubionych

prezent z grouponu

24.03.16, 20:06
nie wiem, czy danie osobistemu męzowi na okragłe urodziny prezentu z grouponu, jest czy nie jest nieeleganckie?
jak to jest odbierane wśród tych, którym sv nie jest do konca obojętne? serio, nie wiem
z ematki dowiedzilam sie np, ze pojscie do costy chyba, oznacza wyzyny snobizmu
to jak?? wyjde na chamk e i prostaczke?
wymyslilam prezent (a konkretnie starszy syn wymyslil), znalazlam oferty, cena mi sie mocno nie spodobała, a g oferuje przystepną kwote
no i co? co z tym fantem?
gazeta, prosze zebys zajęło sie innym wątkiem, svp
Obserwuj wątek
    • gama2003 Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:15
      Mojemu mężowi by różnicy nie zrobiło. Ładnie opakować do czego wliczam wręczenie przez żonę w stroju....męża ulubionym. Radość jubilata gwarantowana smile
    • jjagoodaa Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:15
      Ja przyjaciółce na wieczór panienski dałam prezent z grouponu day spa, markerem czarnym przekreslilam cenę uprzedzajac wczesniej telefonicznie w osrodku ze daje prezent i przekreslam cene, zadnego problemu. Wydrukowany groupn włozyłam do kolorowej koperty. Przyjaciółka bardzo się ucieszyła z prezentu. Nie widzę w tym nic dziwnego, ze z grouponu. Wczesniej osrodek sprawdzilam i opinie o nim byly bardzo dobre zeby sie nie naciac.
    • przystanek_tramwajowy Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:17
      Jeśli to skok ze spadochronem, to nie ryzykowałabym. Zaoszczędzisz a okaże się, że zapomnieli dać mężowi spadochron. wink
    • kaz_nodzieja Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:19
      Jasnowidzka big_grin
    • jjagoodaa Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:24
      pojscie do costa coffee to wyzyny snobizmu? w takim razie polska to bardzo snobistyczny kraj juz nastolatki to snobki smile
      • konwalka Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:35
        hm
        osrodek sprawdzilam i wygląda ok
        to jest lot helikopterem nad najfajnieszymi miejscami w hrabstwie, a potem lekcja pilotazu i kilkuminutowe samodzielne poprowadzenie maszyny
        chyba nie moze byc tutaj zadnej sciemy uncertain
        że dadzą mu jakis felerny helikopter
        i zamaist ubawu bedziemy jedyneczką na bbc news suspicious
        • jjagoodaa Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:40
          fajny prezent, ja bym brala jak sprawdzilas osrodek i bez zastrzezen to sie nie wahaj smile
          • konwalka Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:42
            niby tak, ale zasialyście teraz we mnie ziarno niepokoju
            przystanek, wes spadaj suspicious
            • gama2003 Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:59
              E no, nie pękaj, piękny prezent.
              Aż mnie wzruszyłaś, bo ja niegodna typowe jakieś tylko chłopu daję smile
            • claudel6 Re: prezent z grouponu 24.03.16, 22:26
              no co Ty, nie peniaj wink bardzo ciekawy prezent!
        • aurinko Re: prezent z grouponu 24.03.16, 20:57
          Zajebisty prezent, bierz! Mój Nm nie obrazilby się za to że z gruponu. Ja też bym fochow nie strzelala ze to grupon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka