cauliflowerpl Re: Która godzina? 02.07.16, 07:33 Dzień dobry! Sobota, 7:33, precz z kacem! Zapraszam na poranną kawkę mój pierwszy w życiu sernik na zimno Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 02.07.16, 09:11 O! Jaki piękny! Wyglada prze-przepysznie. idę sobie dolać kawy Gupi, gupi, gupi król.... 9:11 Odpowiedz Link Zgłoś
jablkowe Re: Która godzina? 02.07.16, 09:43 wygląda rewelacyjnie, bardzo apetycznie! 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 02.07.16, 10:08 Co nie? Sama zjem! Niech się wali. 10:08. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 02.07.16, 11:49 Normalnie mam ślinotok ! Musiałaś ? Teraz przemyśluję nad teleportacją do Hiszpanii a starą mietłę mam. Nie doleci. W Pireneje nawet !!!!! Do tego jak jakaś nienormalna zabrałam.się za totalne porządki w kuchni. Mam fazę - wszystko wywalone na środek. Poszłabym zgłosić włamanie, ale nie mieszkam w Norwegii. Jeszcze mi przyślq brzuchatego Janusza. Spoconego. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 02.07.16, 21:39 Aż z wrażenia nie podałaś godziny! 21:39 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 02.07.16, 11:23 to jest wyższa półka sernikowa, zdecydowanie. A król mógł sobie jeść taki piękny sernik, ale nie . Rozglądaj się tam dobrze na tych wakacjach, w końcu nie jeden król na świecie. Jest mi gorąco i duszno, a muszę posprzątać bo mam mieć gości, na razie wysłałam dziecko do sklepu a małżonka do odkurzania 11.22 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 02.07.16, 09:24 Właśnie przeczytałam, że dziś obchodzimy środek roku. Mineło 183 od 1 stycznia i 183 trzeba czekać do nowego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 02.07.16, 11:24 jakie pół roku już minęło? Kiedy niby? Ledwo się rok zaczął. Czemu ten czas tak leci? 11.24 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 02.07.16, 11:50 Własnie. Znowu pół roku starsze ? Nieeee, nie ma tak. Bo w końcu przestaną nas w sklepach o te dowody pytać...... 11.50 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 02.07.16, 21:07 Nie - starsze jesteśmy tylko po urodzinach i tylko wtedy jak je obchodzimy. Mijające półrocze niczego nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Która godzina? 02.07.16, 18:43 18:43, średnie zachmurzenie, przelotnie burze i opady, temperatura 20 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 02.07.16, 20:19 Te burze przelatywały ciągle należną. Zrobiłam dziś 45 km. na rowerze z czego 40 w deszczu i akompaniamencie grzmotow. Ledwo weszłam do domu - TADAM - rozpogodziło się. 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 02.07.16, 21:06 nade mną przelatywały - nie należną. Gupi, gupi, gupi telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Która godzina? 02.07.16, 21:38 dzięki, zastanawiałam się dłuższą chwilę o co w tym zdaniu chodzi godzina późna chyba, albo front mnie osłabił, spać mi się chce, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 02.07.16, 21:22 O rety, a widziałaś, że jest osobny wątek o pogodzie!!! Jak pięknie, teraz już nie tylko godzinę możemy sobie podawać, ale również pogodę. I ceny... No piękne jest to forum 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 10:02 Jeszcze kursy walut dają duże pole do popisu, ciągle się zmieniają 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 03.07.16, 00:41 Mamy już niedzielę 03.07. Moja mama była w odwiedzinach i było bardzo przyjemnie. Dziś po południu lał deszcz, ale wczoraj było pięknie. Wypiłam piwo żurawinowe i idę zaraz spać. Pozdrawiam 00:41 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 08:47 Piękna pogoda, zero wiatru, jakieś 18 stopni, bezchmurne niebo. Daję na śniadanie ze stadem chłopa w stylu norweskich polizistów. Król niech się cmoknie w dalszym ciągu. 8:47 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 18:51 18:51 zapamiętajcie tę godzinę to moment w którym znalazłam pierwszy zamek dla naszej paczki nie taki drogi, mniej niż dwie bański ale jakie luksusy... otodom.pl/oferta/do-sprzedania-dom-w-stylu-palacowym-w-mlawie-ID2NX53.html Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 19:03 Cudowny!!! I wieża jest, żeby się można było zamknąć i szlochać! 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 19:13 i wypatrywać jakiegoś fajnego króla A`propos znalazłam też legendarnego króla Artura. Okazuje się, że oprócz siedzenia na tronie zajmuj się psychologią i coachingiem. www.krolartur.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Która godzina? 03.07.16, 19:23 Akurat trwa letnia wyprzedaż tytułów szlacheckich nobility.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Która godzina? 03.07.16, 19:25 43% zniżki na królewnę ! nobility.co.uk/index.php?dispatch=products.view&product_id=155 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 19:27 O jak cudownie. Za jedyne 1000 funtów mogę być Lady Mid.week Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 19:31 Ja bierę tytuł włoski, będę principessa czy jak to tam. nobility.co.uk/index.php?dispatch=products.view&product_id=140 Heavy Solid Silver Chain se już dokupię na Ali. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 19:32 Tak się podekscytowałyśmy, że przestałysmy podawać godzinę. Źle to wróży, królewny powinny być zdyscyplinowane i warować w tej wieży, żeby księcia nie przegapić. 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Która godzina? 03.07.16, 19:38 Eeetam. Możesz wziąć kredyt, bo: Financial Advantage - Banks and Financier?s credit score Lords and Ladies as low risk, as they are unlikely to default on loans due to the jeopardy of their reputation. Therefore, financially, Lords and Ladies obtain better credit facilities than Mr. and Mrs. Polecam całość nobility.co.uk/index.php?dispatch=pages.view&page_id=6 19.38 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 19:43 No ale od razu zadłużoną principessą zostać... Ja sobie lepiej jutro pojadę jakiś zamek zdobyć podstępem i urokiem osobistym. 19:43. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 19:43 Och czyli mogę uciułać na Lady a potem Princessę na kredyc brać? Fantastycznie, czuję że moje życie nabiera rozmachu 19:42 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 19:45 Popłakałam się ze śmiechu 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 03.07.16, 19:31 Chętnie poznałabym abdykujących właścicieli. Popłakałam się ze śmiechu. Ta cerata na wielkim stole otoczonym ludwikami, meble kuchenne, poduszki na łożu. Schody do prywatnych apartamentów.... Cudowne wnętrza. Kończy się niedziela. Szkoda. Powinnam prasować. Ale geny księżniczki mnie hamują. Cóż robić ? 19.31 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 03.07.16, 19:37 nie prasować, czekać na posiadanie służącej. Ja czekam, a sterta rośnie, ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 03.07.16, 19:35 wzruszyłam się. Prawdziwy zamek! A najpiękniejsze w nim są krzesła, czy też fotele. Cała kuchnia jest piękna. Czuję, że nasz los się odmieni. Postarajmy się o więcej zamków, żeby dla każdej starczyło i jeden wspólny, na zebrania 19.35 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 19:40 Trzeba zrobić jakąs listę obecności czy coś, bo nie wiem ile tych zamków szukać....? 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 19:44 Ja poproszę, wprawdzie już postanowiłam zdobyć jakiś jutro na moim aluminiowym rumaku, ale to w razie jak mi się uda to zawsze można odwołać. 19:44 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 03.07.16, 19:54 Lady mid.wek, dla mnie też proszę, mój mały dom mnie ogranicza, potrzebuję przestrzeni i rozmachu Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 03.07.16, 20:00 a spójrzcie na to, czy to ten sam zamek, czy inny ale blisko? Ta Mława zasobna w królów chyba jest, nie wiedziałam o tym Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 03.07.16, 20:13 Chyba inny, tam było 5 pokoje a tu jest 6 pokoje. Urzekły mnie fontanny. 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 20:25 Inny, w tym jest genialny murzynek przy wejściu. Elewacja tez inna, choć uszę przyznac, że w srodku łudząco podobnie. Z tym samym polotem urządzone. To dwa zamki mamy. Niestety nie dla mnie, ja potrzebuję przestrzeni dla kozy. Bez kozy się nie wprowadzę. 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 03.07.16, 20:34 Lady Mid.week, o jakiej kozie mówisz? to gdzie znajdziemy tyle zamków w kupie? Jak będziemy mieszkać za daleko od siebie, to trudno będzie synchronizować zegarki i inne rzeczy ustalać. Cóż, trzeba będzie internetowo się wspierać jak do tej pory. Czy któraś jeszcze, oprócz princessy Cauliflower, mieszka poza granicami kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 03.07.16, 21:19 Droga Lady/Baronesso/Princesso Ra-sowa (nie wiem na który tytuł sie zdecydowałaś!) mam na myśli Kozę Chagallowską, oznakę szczęśliwości i pomyślności. Kozę, bez której nie ma mowy o powodzeniu. Być może nauczę ją gry na skrzypcach. Jeszcze jej nie mam, ale po to szukam zamku aby Kozie łąkę do wypasania zapewnić. Zamku w kupie nie chcę, choć może to być efekt uboczny posiadania Kozy. Mam nadzieję, że służba jakoś to ogarnie... Mieszkam w granicach kraju, ale kraj ten jest obecie dla mnie zbyt ograniczony. Dlatego dopasuję się do lokalizacji zamku. Z wielką chęcią przeniosłabym się w klimat bardziej wyrównany, zdrowiu przyjazny aby migrena, lumbago, suchoty, dna moczanowa i inne choroby z wyższych sfer na mnie nie spadły. Mile widziana bliskość gór i morza jednocześnie. www.wykop.pl/link/2620315/chagall-samotnosc-koza-grajaca-na-skrzypcach/ 21:18, 3-go lipca roku pańskiego 2016 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 03.07.16, 21:34 dziękuję za wyjasnienie sprawy kozy, człowiek całe życie się uczy. Po namyśle też wolałabym zamek poza granicami kraju, przynajmniej na pewien czas. Klimat mi przestał odpowiadać, w ubiegłym roku już, i męczy mnie to coraz bardziej. A myślał by kto, że taki król to ma łatwo, a tu nawet problemy z lokalizacją zamku są 21.33 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 03.07.16, 23:17 Ten drugi zamek też do mnie nie pasuje. Albowiem nieprzyzwyczajonam do tylu złoceń i coś mi się dziwnego w środku robi na takie widoki. Opiszę zjawisko - jakby zimno szło po kręgosłupie od wewnętrznej strony. A potem mnie otrzepuje i wracają zmysły na miejsce. Oby się tylko nie okazało, że jestem uczulona na takie pałace.Stanowczo muszę poszukać czegoś innego. Co do tytułów, absolutnie od dziecka jestem przekonana o posiadaniu błękitnej krwi. Uwielbiam nic nie robić, sprawdziłabym się w pozdrawianiu poddanych z karety, czy tam wielkiej limuzyny. Książę trochę mi się nie udał, nie obsypuje mnie brylantami i perłami, nie czci ziemi po której stąpam. Kompletne fiasko, teraz na przykład czyta książkę i do głowy mu nie przychodzi zapytać jak mi nieba przychylić..... Kompletnie nie wiem czemu nie dostrzega jak wielkie szczęście go w życiu spotkało. 23.17, wietrzę dom, pojawił się jakby świeży tlen w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 03.07.16, 23:50 Chcem! Zamek w sensie. Oraz służbę, w sumie mogą zacząć działać już teraz, w mieszkaniu. Króla Artura mogę darować, ale jakby jaki mhroczny książę się przybłąkał, to mogę roztoczyc opiekę. 10:51 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 04.07.16, 00:04 dom.gratka.pl/domy/dworki/ Może tu Królewny coś znajdą Ja nie moge się zdecydować.... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 04.07.16, 22:30 Przepiękny ! Mogę w nim zamieszkać ! Będę przesiadywać w wieży i zaprzyjaźnionemu księciu warkocz rzucać na przynętę ! 22.30 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 04.07.16, 22:35 a ja juz tam w marzeniach koze wypasałam... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 04.07.16, 22:37 Yyyyyy... A ja włosy ścięłam do ramion i co ja nieszczęsna pocznę? Jak ja warkocz rzucę memu księciu? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 04.07.16, 07:30 To dziś tak na serio! Poniedziałek, pierwszy prawdziwy dzień wakacji (bo weekend to się nie liczy, inni mają pracować a ja nie), jest piękna pogoda, 7:30 a ja już złapałam kocie siuśki do analizy. Więc jak tylko otworzą gabinet wet, to wsiadam na rumaka i jadę jakiś zamek podbijać! Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 04.07.16, 07:34 "Na serio" to miały być te kocie siuśki, bo to ważne Bo dalej to już popłynęłam... 7:34 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 04.07.16, 22:19 Coś dziś mały ruch u nas. Chyba przez nieszczesny poniedziałek. Ta praca faktycznie rujnuje ludziom życie i odrywa od spraw istotnych, takich jak czas i sprawy z wyższych sfer. Całe szczęście, że niebawem każda będzie panią na zamku i królem czy tam księciem na każde skinienie. Oby prędko bo nam średnia ilość wpisów na minutę spadła. A tak w ogóle to dziś święto Hot-Doga 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Która godzina? 04.07.16, 22:22 A królowe i królewny też mają poniedziałki?? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 04.07.16, 22:34 Chyba mają, żeby się kalendarze wyższej, średniej i niższej sfery nie rozjechały. Ale co to za poniedziałek jeśli twoja praca sprowadza się do wyjścia na balkon i pomachania do tłumu? Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 04.07.16, 22:31 O matko... Lata hot-doga nie jadłam... Chociaż wolałabym pizzunie Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 04.07.16, 22:57 nasz wątek zmierza w dobrym kierunku, choć niedawno myślałam, że przed nami jedynie mozolna nauka gupich godzin. A tu proszę, świetlana przyszłość w wyższych sferach się zapowiada. Naszykujcie też biusty na jutro, bo jest Dzień Łapania za Biust. Może król będzie łapał? 22.57 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 04.07.16, 22:41 Praca to fatalny wynalazek. Leży księżniczka w swoim ślicznym łóżeczku, nagle dzwoni głupi budziór. I co ? Trzeba wstawać, dom opuścić i zarabiać. Żeby jeszcze w złotych dukatach.... Potem księżniczka dźwiga wory zakupów bo rodzina chce obiadu. I tylko ona biedna umie taki pyszny zrobić. To robi, ocierając pot z czoła. Marząc o szezlongu i drzemce przed wieczornym balem. Potem, biedna zmęczona księżniczka , idzie z psem na spacer, włóczy się po zielonej okolicy, nogi zdziera, włos czochra. I co ? Koniec dnia. Można zajrzeć na ematkę, do innych steranych księżniczek. Bal przepada bo księżniczka ziewa i palcem w bucie nie ma siły kiwnąć. Taki to poniedziałek księżniczki.... ( ślubny prawie książę śpi na kanapie przykryty psem, czyli książę pod psem, co za życie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 04.07.16, 22:52 Nienawidzę budziora. Mogłabym pracować w manufakturze czasu, gdzie zajmowałabym się jego przelatywaniem przez palce. Dziś mi przeleciał tak mniej więcej od 8 kiedy to wstałam. Jutro za to pełna mobilizacja i masa spraw do załatwienia. Życie jest okrutne. Księcia nie mam wcale, wakat od lat. Za leniwa jestem żeby coś z tym zrobić. Książę musi pojawić się sam, choćby jako żaba. 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 04.07.16, 23:02 żaba ! że też na to nie wpadłam! a koło domu zalew, a w nim żab do wyboru. Tylko jak miałabym je całować i szukać księcia, jak się brzydzę żab? Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 05.07.16, 00:15 Książęta są przereklamowani. Ale jak ci zależy, to w okolicy mam jednego rudego, autentyczny kandydat do tronu, Heniek mu, Harry po tutejszemu. Możesz wpaść i sobie wyrwać. Tylko szybciutko, bo nie wiadomo, ile jeszcze pobędziemy w tym podgrodziu. A, zamek ma w pakiecie, ale taki mniej złociejszy w wystroju niż pokazane. 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Życie królewny 05.07.16, 00:03 Dla księżniczki taka oto karoca: Dostosowana do pokazanych zamków BTW - nie uważacie, że te dość swojskie kibelki na końcu pokazu zdjęć są rozczulające po tych wszystkich kapiących złotem ludwikach i plafonach? 22:56 PS sorry za wielgachne zdjęcia, ale jak podawałam linka, to się pieklił, że spam Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Życie królewny 05.07.16, 00:22 Znowu się wzruszyłam. Ta karoca....Nawet nie musialabym się już nigdy odchudzać i krynolin zmniejszać. Wlezą naraz ze trzy księżniczki. Bieremy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Życie królewny 05.07.16, 08:12 Ba je czna! Ja tylko poproszę o kanapę zgodną z kierunkim jazy bo inaczej mogę ufaflać komuś krynolinę... 8:12 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Życie królewny 05.07.16, 22:56 Cudowna jest ta karoca Tylko rumaka mi przy niej brak... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Życie królewny 05.07.16, 22:59 Ja siebie widzę w takiej: e9xoa7.webwavecms.com/lib/e9xoa7/708215b30f7a430d21095137f909de29.JPG karetadoslubu.com/lib/e9xoa7/17f0977b4f77627033fb1f6639b0f476.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 05.07.16, 09:35 Faktycznie dziś Dzień Łapania za Biust Nasz naczelny Cycek-Duduś powinien dziś uważać. Autko zatankowane, kawa wypita, nikt mnie nie łapał za anatomię ino za kartę płatniczą. Tak sobie pomyślałam, że można by cyckami płacić. Ale zaraz mi się przypomniało, że takie coś już jest i nieładnie się nazywa... Nie jest to forma płatności godna Lady ani Księżniczki. Wracam do skreślania cyferek w lotto, ta robota mnie-humanistkę kiedyś wykończy. Jadąc przez miasto trenowałam chwilę machanie do poddanych. Jeden pan mi odmachał i się uśmiechnął nawet, po czym bezczelnie wrąbał się swoją limuzyną przed moj powóz. Strasznie interesowne te książęta teraz są... 9:35 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 05.07.16, 15:50 Nie było mnie trochę czasu, ale już jestem. Czy ja bym też mogła jakiś zamek, czy już się skończyły? Po ile w ogóle są u Was zamki? W ogóle się nie orientuję w cenach, podejrzewam tylko, że w Borzęcinie są bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 05.07.16, 18:30 zamek prawdziwej księżniczce się po prostu należy, nie patrzy się na cenę - one są i czekają. Cena jest wystawiana dla zwykłych ludzi, ale jak przychodzi królewna to zamek ma być dla niej.Kropka. W Borzęcinie nie byłam, może w takich dzikich stronach księżniczki muszą płacić za zamek, ale mam nadzieję, że żadna z nas tam nie mieszka. 18.30 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 05.07.16, 22:53 U mnie dzień minął z cyklu: nażarłam się znowu czereśni i brzuch mnie boli. Najgorsze jest to że jeszcze cala miska stoi i jutro znowu się nażrę. Korzystam póki są u nas w ogrodzie A i straszna burza była wieczorem, aż elektryczność na chwilę zabrali 22:53 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 00:17 Czereśnie też dziś zjadłam w nadmiarze. Czy jest w ogóle możliwe zjedzenie ich w ilości ,,garstka,, i podziękowanie ? Nie potrafię, zjadam ile jest, czasami tylko sprawdzę, czy reszta rodziny dostała swoją dolę . W menu dziś były też maliny i bób, w zasadzie nierównocześnie. Dzięki temu wieczorem wyglądam jakbym powiększała rodzinę i odczuwam coś na kształt wyrzutów sumienia. Idę spać, dobrej nocy wszystkim pochrapującym już księżniczkom. 00.17 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 06.07.16, 08:17 Środa! U mnie się dziś szaleństwo zaczyna. San Fermin, byki na ulicach, pijane tłumy i parę fajnych rzeczy związanych z lokalnymi tradycjami, które jednak niekoniecznie mam ochotę dziś oglądać. Potrwa to parę dni, więc jeszcze zdążę. Kompletnie nie mam w tym roku nastroju, na trzeźwo rozpoczęcia wytrzymać się nie da, pić w południe mi się nie chce. Bierę rower i jadę się pustelinczyć. Jak Principessą nie zostanę to może pustelniczką. 8:17. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 09:35 Księżnicza na pustelni! To może być plan B. Jak się nie uda trafić cyferek to można zając pustostan w głuszy. Zostać królewną lasu, łąk i machać do biedronek. Tysz kuszące 9:35 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 10:03 Dziś w moim kalendarzu brak swiąt. Trochę smutno to wygląda, ale w sumie dobrze bo powinnam się spakować na wyjazd. Mam wielką torbę do zapchania i dyspozycje od młodej "mamo przywieź mi wszystkie koniki, blok i kredki, pluszaczki z łóżka, mojego jasia, gre w listonosza". Jej życzenia zajmą 90% kubatury i spełnię swoją fantazję w ubraniowym wyzwoleniem. Komplet na ciepło, komplet na zimno i sru. Założę bloga, na którym będę godzina po godzienie opisywała swoje przezycia z tym związane, zaproszą mnie do DD TVN, zrobię karierę kupię zamek... Idę się pakować i ćwiczyć machanie! 10:03 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 19:28 nie smuć się, wikipedia podaje , że dzisiaj międzynarodowy dzień całowania, to fajne święto. My się musimy jakoś sprężyć przed urlopami , bo nam zamki przejdą koło nosa. Proszę, naszym zamkiem w Mławie zainteresowało się już forum i na głównej stronie gazety już był. 19.27 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 06.07.16, 19:42 Widziałam i miałam pisać, że musimy się spieszyć bo nam wykupią!! 19:42. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 19:58 Musimy się zrzucić. Jedna zamieszka i będzie pilnować dobytku. Oparzyłam się dziś jak głupol ostatni, złapałam za garnek ( księżniczki absolutnie nie powinny się takimi sprawami zajmować ....) Kciuk tylko a boli i chodzę z lodowym kompresem. Nie wyobrażam sobie jak muszą cierpieć poważnie poparzeni ludzie, skoro taki pryszcz boli jak cholera.To chyba nie do wytrzymania. 19.60 powinnam to i powinnam tamto. Tylko mi się już dzisiaj nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 20:59 gama2003 napisała: > 19.60 powinnam to i powinnam tamto. > > Tylko mi się już dzisiaj nie chce. Lubię to! Ostatnio mam podobną filozofię zyciową - jeszcze się nie spakowałam... Ja mogę zamieszkac i pilnować, chwilowo nie mam nic innego do roboty (prócz pakowania). Boje się jedynie, ze obcowanie z przepychem z mławskiego zamku może być dla mnie zbyt onieśmielające. 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 21:09 Mus będzie przywyknąć do złotych dekoracji. To dobra, Ty zamieszkasz i spiszesz co by tam jeszcze ozłocić. Nie wiem czy złote lwy przy bramie już są ? A klamki ? Meble kuchenne też trzeba złotymi sztukateriami dopasować do reszty. Tyle roboty. Kalafiorek niech też na tym rowerze do Mławy podjedzie ( urlop ma) i pomoze po królewsku urządzić. Herb jaki ? Ja gdzieś na allegro widziałam falbaniastą narzutę na łoże, złota była i bogato haftowana, w pawie akurat. Powinna pasować. No nie wiem, co by tu jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 21:24 Chciałabym fontannę. Moze być coś takiego, albo syrena tryskająca z biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 21:32 zgłaszam się, mam wolne i samochód. Kupię złotą farbę w sprayu i mogę malować. Ale ja ogólnie złotego też nie lubie za bardzo. Może by to był nasz zamek reprezentacyjny, a do zwykłego mieszkania wybierzemy inne? Chociaż gdybym tam mogła tylko leżeć i pachnieć, to może bym się i przemogła. 21.31 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 06.07.16, 21:24 Dziewczyny! Jest kolejna szansa!! Chodzą plotki, że do miasta przyjeżdża Obama. Właśnie w wiadomościach usłyszałam. Mnie to przerośnie! Biały Dom, can you imagine???? 21:24. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Która godzina? 06.07.16, 21:28 Nie przyzwyczajaj się, on przed przeprowadzką. Będziesz musiała go wprowadzić do zamku w Mławie. Nawet nie wiadomo czy ma posag. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 21:44 Jeśli ma z nami mieszkać Obama to moze ten zamek z drugiego linku? Tam była rzeźba murzynka ...wróć! afroamerykanina przy podjeździe. Pewnie byłoby mu miło, że mamy sztukę ogrodową na jego cześć Już się cieszę, lubię Baracka. On zna Beara Grylsa a ja zawsze chciałam na survival! 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 06.07.16, 21:53 Teraz ja się popłakałam, przy tej rzeźbie 21:53. Do łóżka trza się zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:00 Eeeeee, syrenka tryskająca biustem też musi być. I złoty siusiajacy chłopiec. Trzy fontanny, wszystkie mocno złote. I rzeźby ogrodowe, tylko jeszcze nie wiem jakie. I dla każdej z nas paputki na obcasie, takie z puszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 21:42 a tak w ogóle to on do Polski też przyjedzie, a my jesteśmy na miejscu ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 06.07.16, 21:44 Ufff, to zajmijcie się nim, mnie już od przybytku głowa boli. Nie chcę żadnego księcia, żadnego prezia, chcę tylko zamek. Mój i bez współlokatorów. 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 21:48 po dzisiejszym dniu z własnym księciem małżonkiem i dzieckiem - królewną, również mam ochotę zamieszkać w zamku sama Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 06.07.16, 22:14 Ja mam królewny dwie. Albo w trybie kochania się, albo "mamo, ona dotyka moje łóżko". Ta łąka z biedronkami, które nic ode mnie nie chcą brzmi bardzo kusząco. Mogę im nawet nie machać. Będę po prostu napawać się nudą i patrzeć jak pozostałe królewny się męczą machaniem Oraz nie będę żadnych książąt podrywać, jak sobie pomyślę, że jeszcze do kogoś bym się miała dostosowywać i czyjeś chcenia uwzględniać... precz z caratem! i innym monarchatem! samodzielna (i samobieżna) królewno-ksieżniczka to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:45 Ja mam dwoje Książąt. Też czasem wolałabym na pustelnię, chociaż za tym mniejszym to bym tęskniła Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 21:45 a wyobrażacie sobie jego minę jak przekracza próg zamku w Mławie? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 21:53 Na zdrowie królowo. Smiech jak wiadomo leczy, liczę więc że jak Lady Gama to zobaczy to jej się oparzenia wygoją. Swoją drogą musimy zaprzestać tych wszystkich niebezpiecznych, kuchennych zajęć. Kto to widział królewy z bliznami! Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 06.07.16, 22:06 Bosz, uświadomiłaś mnie, żem królewna bez zęba. Wszystko stracone. 22:06 P.S: zapominacie podawać godzinę, jeszcze nam wątek wymoderują, że nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 22:20 nie zamartwiaj się tak, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Raz, dwa i nowy ząb będzie gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:09 Już mi lepiej, lodowe okłady pomogły. Te wszystkie przyziemne zajęcia takie okaleczające są, przygrzałam sobie linie papilarne i nie wiem czy mi odrosną Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:05 Ma złotą obrączkę, lubi złoto, mówię Wam. I jaki ma piękny kolor skóry. Jestem blada pewnie się nie spodobam ? To która odbija Obamę ? Tylko, zeby Duda sią nie zakochał pomyłkowo, bo panowie chyba się planują spotkać ? Do Belwederu chyba nie chcemy ? Budynek ładny, ale pałacowe ciagoty mają chyba granice ? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 22:10 nie, żadnego Belwederu, nie z obecnym lokatorem. Wolałabym mieszkać pod liściem rabarbaru przy płocie. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:26 Wyobrażasz to sobie. Leżysz w belwederskim łożu w peniuarach a ON w laptopie zatopiony i tweetuje, czy inne takie ? Książę musi być zaangażowany i noszący na rękach swój skarb. Mądry i przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 22:29 Swoją drogą wolałabym żeby tweetował niźli zbliżał się do moich peniuarów! Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 22:32 nienienie nie wyobrażam sobie, choć zawsze myslałam, że mam bujną wyobraźnie Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 06.07.16, 22:08 aczkolwiek, jeżeli był u swojego funfla Putina, to może przywykł... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 21:46 Ja to bym chciała żeby przyjechał premier Kanady, o! Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:22 To która to księcia chciała? www.malyksiaze.net/humor/maly-ksiaze-jeja-pl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:28 Wydałam z siebie właśnie bardzo dziwny dźwięk. Paszczą. Nie umiem zapisać fonetycznie. Dodam tylko, że dziwne wykrzywienie twarzy nie chce mi minąć. Cholera. Coś jakby napad torsji i impotencji razem. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 22:37 oj Lady Gamo, takie zachowanie nie przystoi królowej. I to jeszcze paszczą! Impotencja w paszczy? Miałam iść spać, ale boję się, że mały książe mi się przynśi, muszę przed snem popatrzeć na co innego Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 22:32 Mały Książę dobry dla jakiejś Calineczki. Ja lubię duże! Duże zamki, duże karoce, duże Książęta. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:41 Oj, przestań z tymi dużymi... Za duży też nie dobrze Weźmiesz takiego dużegooo Księcia i co na taborecie będziesz go całować Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:42 Z tego wszystkiego godzin nie piszemy 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 06.07.16, 22:46 ale jak wezmę małego to on będzie mnie musiał z taboretu całować. Nie i już, ja mam uraz do małych facetów, choćby był księciem Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:57 To trza takiego akurat. Nie za duży, nie za mały... Co by wszelkie gabaryty się zgadzały Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 06.07.16, 23:09 Lepiej niż ksiażę stojacy na taborecie.... Ksiażę, skoro już musi jakiś być, musi być męski. Magnetycznie męski. Nie wystarczy by miał XY w przypuszczeniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 06.07.16, 23:12 Oj, małego to i ja bym nie chciała Taki w sam raz musi być Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Która godzina? 07.07.16, 12:05 . Nie wystarczy by miał XY w przypuszczeniu.... 12:05 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:47 Moze byc maly ale jary . No i bywa, ze cala sila i rozum poszly we wzrost ... . Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:36 Ja juz mam swojego . Dziekuje. Ps. 21:35. Rodzina oglada mecz Portugalia-Walia (ten wybuch patriotyzmu walijskiego na ulicach, w szkolach i wszedzie, to trzeba zobaczyc!), ja popijam greckie czerwone wino i powoli odplywam w niebyt. Jutro spotkanie z wlascicielami naszego wynajmowanego domu zanim powiemy tym murom bye bye po 6 latach. Co przed nami? Ciekawe ile pomieszkam w naszym nowym-starym wlasnym i obecnie remontowanym domu. Dluzej niz 3? 6? Maz cos wspomina o Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 06.07.16, 22:46 Australia... Cudowne plany. Powodzenia we wszystkich nowych domach, w których przyjedzie wam mieszkać Dobranoc królewny, pora późna a bladym świtem w karocę muszę wskakiwać... Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 06.07.16, 22:57 Dzieki. Mamy huk roboty przed soba i funduszy jakby malo , ale na szczescie sa zyczliwi znajomi, ktorzy zupelnie za darmo przychodza i nam pomagaja. Chociazby dobra i cenna rada np. jak podlaczyc kolejne gniazdko . Ale i tak szacuje zakonczenie wszelkich prac budowlano-remontowych za jakis rok-dwa. Ps. Dom kupilismy z glupia frant w zasadzie bez wiekszych oszczednosci, bo na wynajem oferta byla mizerna i oplaty z kosmosu, a cena naszego domu zostala wlasnie zredukowana do akceptowalnego poziomu (biorac pod uwage zakres koniecznych prac). No ale wymienic w srodku musimy niemal wszystko- elektryke, ogrzewanie, kuchnie, lazienke, tynki i podloge na parterze. Na szczescie dach glownego budynku i sciany sa w porzadku (i bardzo solidne - podwojny rzad cegiel), no i sypialnie na pietrze . Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 07.07.16, 08:30 8:30. Przypominam o obowiązku podawania godziny. To nie jest jakiś tam wąteczek na paplanie o książętach. On ma MISJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 07.07.16, 10:59 09:57 kuku! 09:57 kuku! misja spełniona Jadę na wakacje dziś! Do Polski, do mamuni i tatuńcia A jeszcze w ramach (mojego) wypoczynku książę małżonek zabiera starszą królewnę do babci. Będzie luuuuzik, młodsza jeszce nie gada, to nie zda relacji z szaleństw mamusi, <demoniczny śmiech on>muhahahaha<dś off> Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 07.07.16, 11:03 Fajnie masz !!!! U mnie 11.03 Pogoda dla ludzi, słonecznie, ale wieje i potrzebny sweterek. Turkusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 07.07.16, 12:10 Baw się dobrze!! Ja dziś wakacjowanie odpuszczam, straszny upał a po południu mają być równie straszne burze. A poza tym nogi po wczorajszym bolą. Ej, a'propos zamków, fajnie się mieszka samej właśnie widzę, że moje majtki (uprane) leżą od wczoraj na stole w salonie. Ani nikomu nie przeszkadzają, ani nikomu się seksu od tego nie chce 12:10. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 07.07.16, 19:10 19.09 To ja dzisiaj: scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13614948_1186212121388990_59398448248457853_n.jpg?oh=3240c283e7400c259bbcae663e089d2c&oe=57F3E415" border="0" alt="https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13614948_1186212121388990_59398448248457853_n.jpg?oh=3240c283e7400c259bbcae663e089d2c&oe=57F3E415"> Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 07.07.16, 19:24 Jakie mądre, biorę na kolejne motto życiowe ! 19.24 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 07.07.16, 22:46 to motto wszystkich księżniczek, one przecież nic nie muszą 22.45 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 07.07.16, 22:46 Cudeńko Jakież to prawdziwe... Jutro ruszam karocą z mym malutkim księciem, na babski dzień z innymi księżniczkami, młody się pobawi z swą rówieśniczką, a my będziemy plotkowały, jadły i piły winko Nie wiem kiedy dotrzemy do domu... Niech moj Król sam sobie obiad zrobi, królewna ma wychodne Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 07.07.16, 22:57 ja dzisiaj byłam z potomstwem na wycieczce. Jutro nie robię nic i nie chcę by ktokolwiek chciał czegoś ode mnie, a przede wszystkim jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 07.07.16, 23:11 Ja jutro na obiad robię bób i czereśnie. Zdrowe, pożywne i zaraz się skończą.... Obiadowy dzieh świstaka mnie dzis wkurzył. Już zapowiedziałam rodzinie, ze jak komuś nie pasuje, może się wykazać inicjatywą. Chętnych nie było, czyli luzik. A że to będzie piątek to już milusi dodatek. Jeszcze tylko muszę rozdać mycie okien i weekend ma szanse się udać. Ciemiężenie wakacyjne potomstwa trwa... 23.11 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 07.07.16, 23:15 Ja mam uroczy weekend Jutro mnie nie ma, a od soboty do niedzieli mam kuzynostwo w gościach i też będzie okazja do otwarcia winka Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 07.07.16, 23:16 moi bobu nie lubią(!!!) a czereśniami się nie najedzą. Ale post czasem jest dobry dla zdrowia. I duszy. Ja sobie kupię bobu, wezmę książkę i idę na balkon 23.15 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 09.07.16, 14:35 Nie wiem która godzina bo mam wakacje. Ale znalazłam na plaży zamek. Całkiem fajny, ładny kolor elewacji - Piaskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 09.07.16, 20:19 ja jeszcze nie pojechałam, będę pilnować wątku i czasu, reszta chyba zamkami zajęta 20.19 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 09.07.16, 21:04 Dziś tylko księciem na aluminiowym rumaku Była przejażdżka, było drugie śniadanie w barze, był seks, była sjesta, był toru de France, był film i było ratowanie jaskółki z przewodu kominowego. Dzień zaliczam do zdecydowanie udanych. A jutro na plażę. 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Która godzina? 09.07.16, 21:12 21:11. Piękna sobota. Wróciłam z imprezy o 6 rano, przespałam się z 3h i działałam z niuniusiem na podłodze. Leniwa sobota. A jutro obiad proszony - ble. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Która godzina? 09.07.16, 21:24 Już trzeci tydzień jestem na wakacjach - a jeszcze tyle przed nami......na razie jest super i ekstra, wyjątkowo udany rok. Piję drugie piwo, mogę, bo potomkiem zaopiekuję się mąż - wlasnie poszli na ryby. Wrócą koło północy, więc jeszcze posiedze w necie. Genialne lato, na razie bez większych fal upałów, ale słońce swieci. Mam nadzieję, ze ten wątek przetrwa do świąt, będzie co wspominać.... buziaki znad pieknego mazurskiego jeziora, papaa Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Która godzina? 09.07.16, 22:09 Ja dzisiaj zwiedzałam zamek ten: www.google.pl/search?q=zamek+moszna&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjh55_rl-fNAhXFXSwKHdlaBHAQ_AUIBigB godzina późna 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 09.07.16, 22:20 O! Po ile ten zamek ? Czyż nie jest idealny ? Wybieram się tam, ile czasu trwa zwiedzanie ? Poganiają, czy można dłuuuugo ? 22.19 sobota się bierze i kończy Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Która godzina? 09.07.16, 22:34 Nie poszłam na zwiedzanie, bo pani przewodniczka miała taki głos, że mi uszy zwiędły po minucie Zamek w normalnej cenie, póki co, ale zapowiedziano wyprzedaż pod koniec sierpnia. A jak się zapiszesz na newsletter to może jakiś rabacik dostaniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 09.07.16, 22:22 byłamniedawno na tym zamku, jak mogłam o nim zapomnieć przy wyborze miejsca do zasiedlenia! Moje dziecko dowiedziało się, że tam są organizowane kolonie w stylu Harrego Pottera i chce jechać za rok. Na mój gust ciut drogo, ale miała bym księżniczkę mieszkającą na zamku Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Która godzina? 09.07.16, 22:37 Dzieciarnia biegała po parku i grała w palanta A ja się zakochałam w ostronosach. Moment, kiedy maluchy wybiegły z domu i uwiesiły się na matce - bezcenny. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 10.07.16, 13:30 dzisiaj już 10, jak ten czas szybko leci. A dzisiaj nawet święta żadnego nie ma, no, oprócz niedzieli. Jest nadzieja,że moje dziecko pojedzie na kilka dni na wakacje, a my z chłopem zostaniemy sami, sukces. 13.30 Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Która godzina? 10.07.16, 17:54 17:53. Dostałam rozwolnienia po zupie. A pytałam czy dolaly smietany - nieee. Jednak tak. Pf. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 10.07.16, 17:58 Cho do mnie, mam jagody ! Zrobią Ci wręcz przeciwnie . 17.58 latam po allegru, to najbardziej leniwa postać lenistwa...... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 10.07.16, 20:27 Cudne - po 8 zł za litr. Na targowisku pod miastem. Nie wiem, ile to będzie w kilogramach...znowu liczenie, nie mam głowy do tego 20.27. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 10.07.16, 20:51 Muszę kupić. Narobiłaś mi smaku, teraz będę miała jagodowe sny Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 11.07.16, 08:35 Oh, lady Mid.week, myślałam o Tobie jak kręciłam... www.facebook.com/NavarraPoPolsku/videos/vb.552823554773911/1203444016378525/?type=2&theater¬if_t=like¬if_id=1468179117635592 8:35 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 11.07.16, 09:46 Cudowne! zdecydowanie są to moje klimaty. Lady Kalafiorek szukaj tam dwóch zamków, muszę się wynieść zanim się wyda, że ten kraj założyli Lech, Jaro i Sław. 9:46 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 11.07.16, 17:39 Poszukam! Tymczasem niestety nie wyrwę księcia bo zgubiłam świąteczne espadryle i muszę iść w miasto w ciapkach. 17:39. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 11.07.16, 18:11 Czemu spłoszyłaś takie śliczne łowiecki ? I co za piękny kraj, gdzie czarna jest koza a nie owca . Fajnie tam masz, najadasz się widoków do syta, zazdroszczę. U nas - prezes samochwała książkę wydał, zara będzie lekturą szkolną, szukaj tych zamków proszę, bo chyba czas zmykać z tego szalonego kraju. 18.11 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 11.07.16, 18:17 Łowiecki wypatrzyły pasterza i goniły do niego! Mamy jeszcze owce białe z czarnymi pyskami. Jutro jadę szukać jarów głębokich, ale i zamki w tym tygodniu obskoczę. A tymczasem oddalę się "na miasto" w ten dziki, biało-czerwony (nie mylić z patriotycznym) tłum. Ufff... 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Która godzina? 10.07.16, 20:34 20:34 kończy się niedziela, jutro poniedziałek i do roboty - nie chce mi się Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_krowa Re: Która godzina? 11.07.16, 18:25 18:22. Słońce świeci, wieje, starszaki "poszły do Francji", najmłodsza z tatusiem słuchają jazzu. Wcześniej słońce, plaża, morze, wiatr. Wakacje . Wieczorem rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 12.07.16, 12:07 11:07. Obudzilam sie wreszcie, chociaz na nogach jestem od rana, i biore ostro do pracy. Macie jakis patent na przywrocenie cegle jej pieknego wygladu? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 12.07.16, 13:58 jakiś podły dzień mam dzisiaj, głowa mnie boli i zaraz wybuchnie chyba, spać mi się chce, jutro rano jadę na kilka dni do rodziny i muszę ogarnąć w domu. Dowodem na kiepski stan mojej głowy jest to, że solidną chwilę zastanawiałam się co to są "cegle". Wtorek 13.58 ani świąt ciekawych nie ma, ani nic Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 12.07.16, 15:12 Dzień generalnie jest dziś ch*jowy. Takie coś, ni to kac, ni niewyspanie. Nie dla mnie imprezy do pierwszej w nocy, zasypiałam przy stole a dziś jestem do niczego. 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 12.07.16, 15:18 U mnie dziś na zmianę czasem słońce, czasem deszcz. Ciemno na zmianę z walącym słońcem. Moja chyba szyszynka nie wie, co z tym faktem zrobić i chodzę ziewając dyskretnie. Do tego śniło mi się,że mąż mnie zdradził. W każdym śnie jest ziarnko prawdy, więc jestem na niego obrażona. Mamy do pogadania wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 12.07.16, 16:25 U mnie szaro od rana. W zasadzie jakby sie w ogole jeszcze dzien nie zaczal. Dwa dni temu mielismy ostrzezenie przed mozliwymi powodziami. Wiec co z ta cegla? Mam ceglana oryginalna sciane w domu, czym ja potraktowac, zeby ladnie i stylowo wygladala? Ps. 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 12.07.16, 16:38 do bani to forum, przed chwilą przez pomyłkę nacisnęłam "zgłoś" przy poście lady kalafiorkowej, czy to się jakoś odgłasza? Jeszcze wyjdzie, że mnie gorszy słowo ch...jowy. Z cegłą w domu to nie wiem, ale widzialam odnawianie cegły na elewacji, było to czyszczenie wodą pod bardzo dużym ciśnieniem, być może z jakimś środkiem. Ale w domu to ten pomysł chyba nie przejdzie. Są jakieś środki, którymi się naciera cegły, żeby wyglądały jak mokre, tzn nie wiem jak to inaczej nazwać - takie świeższe chyba Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 12.07.16, 17:06 Górale mają swoje chaty wodą z mydłem. Szorują ręcznie do białosci. A mydło konserwuje drewno. Wiem, że nie pomogłam ale widziałam kiedyś o tym reportaż i musiałam teraz się planszowa wiedzą 17:06 godzina w której leżę na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 12.07.16, 17:07 Polansować i myją, kurcze nic nie widać na tym ekraniku... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 12.07.16, 17:12 U mojej mamy na klatce schodowej kamienicy odkuli starą cegłę spod tynku - celem stylowego wyglądu korytarza. Bardzo to ładnie wygląda, jakby była faktycznie natłuszczona. Trzeba by dopaść ekipę jakąś zdolną remontową i przesłuchać. 17.11 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 12.07.16, 17:41 My wlasnie w takim celu zostawilismy scianke we wnece. Mamy tam trzymac drewno do kominka. Cegla jest piekna, czerwona z doskonale zachowana zaprawa, nic sie nie kruszy, choc widac, ze nie jest jakas nowka niesmigana . Ale wlasnie sa na niej resztki tynku, sama zaprawa nie bardzo rowna, cos trzeba przedsiewziac. Widzialam na yt jakies filmiki, ale tam pokazywano glownie sciany zewnetrzne. 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 12.07.16, 17:47 A to, że widać, że śmigana to właśnie atut. Tylko te resztki tynku jakoś usuńcie i będzie pięknie, taka cegła dodaje domowi życia. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 12.07.16, 17:53 He, he ja wiem, ale nasz budowlaniec nie mial szczesliwej miny . Stara szkola, na scianach ma byc tapeta lub farba, a gole sciany to wymysl wspolczesny. A mnie ta cegla zachwycila, namowilam tez meza, bo i on zauwazyl jej piekno. Z drewnem do kominka powinno swietnie wygladac. Reszte murow musielismy zatynkowac i pomalowac (po zaaplikowaniu scianom kuracji przeciwgrzybicznej i zabezpieczajacej przed wilgocia). Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 12.07.16, 23:17 A nie wystarczy przeczyscić drobnym papierem ściernym? 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 12.07.16, 23:27 Witam i o nastroje pytam Kończy się wtorek, mąż w pracy(na służbie), syn śpi (przeziębił się trochę biedaczek), a ja dziś cały dzień robiłam soki z czarnej porzeczki i dżem, także z tego dobrodziejstwa. Wyszło mi 19 słoików soku i 10 dżemu, a i zrobił mi się odcisk na palcu od przecierania porzeczki przez sito. Boli troszkę cholerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 12.07.16, 23:34 Nastroje fantastyczne, jestem na wakacjach życia choć w granicach kraju to bawimy się rewelacyjnie. Robię cała masę super fotek pod okiem kogoś bardziej zaawansowanego w temacie. Co się nauczę to moje, fotki zresztą też Jadłam jagody prosto z lasu ale w tym rejonie są aż po 15 za litr... Cenę oslodzilismy sobie naleśnikami z serem i bitą śmietaną. Niestety książąt ani zamków nie spotkałam. Jeszcze! 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 12.07.16, 23:41 Szukaj, szukaj i wrzucaj jak znajdziesz A jagody prosto z lasu to co roku jem z sezonie i poziomki, ha Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Która godzina? 13.07.16, 03:50 3.50, zaliczyłam kolejny atak nerwicowy, próbuję zasnąć. Piękne wakacje mi się zapowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Która godzina? 13.07.16, 15:32 Marusia, mogę Ci polecić świetną lekarkę, odezwij się do mnie na priv. U mnie 15.32. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 13.07.16, 15:44 Marysiu, przytulam - wiem co to jest aż za dobrze. Nie wolno się temu poddać, terapia, może i prochy potrzebne. A przede wszystkim furia, że nie wygra nerwica, tylko TY. Pisz tu kiedy tylko chcesz, będziemy szukać narzędzi na tłumienie tego. Uszy do góry, ematki pomogą ! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 13.07.16, 18:08 Oj znam to dziadostwo... Bierzesz jakieś leki? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 13.07.16, 18:09 Oj znam to dziadostwo... Bierzesz jakieś leki? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Która godzina? 13.07.16, 18:49 Brałam, ale przed rokiem mi je wyłączono, bo było dużo lepiej. Chyba czas znowu wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 13.07.16, 21:32 Jak trzeba to trzeba, nie warto się męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Która godzina? 13.07.16, 23:37 Jeżeli ufasz swojemu lekarzowi, to leć do niego w te pędy. A jeśli masz wątpliwości, odezwij się do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 13.07.16, 14:53 Środa! Byłam w górach, na górze były ruiny zamku a wokół mnóóóóóstwo owiec. Ale niestety - zamek prawie zrównany z ziemią. Szukam dalej. 14:53. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 13.07.16, 15:41 E no !!!!! A zdjęcie ? Siedzę w robocie to nawet ruiny mnie ucieszą..... Poproszę o motywujące do życia zdjęcie z pienknym widoczkiem, łowiecki mogą być, mają śliczne pyszczki i łocenta. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 13.07.16, 16:00 I jeszcze sympatyczny pyszczek. 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 13.07.16, 18:11 To bierz te ruiny, one się rekonstruują powoli, może z czasem będzie z nich przyzwoity zamek 18:11. Włączam Pretty Woman, bo - wstyd się przyznać - nigdy nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 13.07.16, 18:20 Biorę! Lubię ruiny, szczególnie z owcami w komplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 13.07.16, 18:23 Ale masz fajnie - z tym filmem , ja ogladałam milion razy, bardzo lubię. Dzięki za owieczki, są przepiękne, hiszpańskie do tego ( beczą jak ? Beeeeee ? ). Zamek trzeba podnieść z upadku, zawsze to z jedna księżniczka będzie miała chatę. A co w tym zamku było ? Jakiś książę się pałętał ? Ma jakichś żyjących krewnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 13.07.16, 19:04 Nie bardzo wiadomo. Zamek był średniowieczny (prawdopodobnie wzniesiony w X wieku) i ewidentnie obronny, bo na szczycie skalistej góry. Tak że z ustaleniem księcia może być problem. 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 13.07.16, 20:39 Trudno. Tyle czasu jestem księżniczka samowystarczalna, że jeszcze trochę wytrzymam. Potrafię malować i kłaść panele. Dam radę! 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 13.07.16, 22:21 Mogę pomagać, umiem tapetować. Sprzątać po remoncie też mogę. Potem se siądziemy na aksamitnych tronach ze złotymi rzeźbieniami na kawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Która godzina? 13.07.16, 15:47 PO ILE BURAKI?? Sory za caps, ale chcę być widoczna 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 13.07.16, 18:29 Jutro Ci powiem. Ale tanie pewnie, bo buraków w Polsce coraz więcej to i cena spada. 18.29 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 13.07.16, 21:30 Nie wiem po ile buraki, mam swoje w ogrodzie. Ale specjalnie dla Was sprawdziłam cenę bobu 4,99zł Poza tym młode ziemniaki po 0,99 i papryka czerwona po 10,99zł, nektarynki po 6,99zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mamati3 Re: Która godzina? 13.07.16, 21:36 21.35 i luuuzzzz bo ulop zaczęłam i sukienkę na ślub siostrzenicy kupiłam, taką jak sobie wymyśliłam Tylko prztyć nie mogę bo dopasowana... ale jak tu nie przytyć jak urlop się zaczął? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 13.07.16, 22:19 Myśl o sukience, myśl o sukience, myśl o sukience ( ewentualmą o jakiejś kuzynce, którą na Twój widok ma pokręcić z zazdrości ) 22.18 Odpowiedz Link Zgłoś
mamati3 Re: Która godzina? 13.07.16, 22:26 I to jest myśl! A ta kuzynka, niekuzynka to wystarczająca motywacja Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 13.07.16, 22:52 Właśnie! A poza tym lato = owoce. Jak masz się zajadać, to się owocami zajadaj. Kiełbasę z grilla zjesz po weselu. 22:52, się dziś zasiedziałam... dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Która godzina? 13.07.16, 23:42 Ta, luzzzzzz. A czy Wy dziewczyny wiecie, co się zdarzyło 1 lipca tego roku? Co ta niejaka Ela Olecka nawyprawiała? 23.41 ale cała w nerwach jestem i nie wiem, kiedy zasnę. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 14.07.16, 07:45 Ella. A co do spania, coś kiepskiego mi się musiało przyśnić, bo obudziłam się smutna i w złym humorze. 7:45. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 14.07.16, 09:12 Podobno dziś wielkie święto: Dzień Łapania za Pupę. Może trzeba wyjść z inicjatywą i złapać jakiegoś księcia. Oni się ostatnio leniwi zrobili i pozbawieni inicjatywy. 9.12 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 14.07.16, 13:34 13:33 leje. 14 latek i 10 latka oglądają druga część Obcego, a ja się boję ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 15.07.16, 00:04 bul bul bububul bul bul Wysłuchali państwo transmisji z Trójmiasta. godz 00:03, potopu dzień wtóry Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 15.07.16, 00:33 U nas też cały dzień leje i wieje. Powodzi nie przewidujemy, ale stanowczo za mokro 00:33 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 15.07.16, 08:47 Dziś dzień bez telefonu. Odmawiam świętowania bo nie zabrałam laptopa ani tablecika. Gdybym była w pracy...o to co innego ?? Obudziłam się a tu niespodzianka - nie pada. Jak u was? Ile to jest netto z pensji 2000 brutto? Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 15.07.16, 09:07 nie pada wynagrodzenia.pl/kalkulator-wynagrodzen 2000=> 1 459,48 PLN; a łączny koszt pracodawcy to 2 412,20 09:07 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 15.07.16, 09:34 O dzięki to nie jest stanowczo oferta dla księżniczki ale ile księżniczka może siedzieć w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 15.07.16, 12:28 pozdrawiam wszystkie księżne, odpoczywam wreszcie poza domem. Rozglądam się za zamkiem, choć pogoda taka sobie - zimno i wieje tak, że urywa łeb.Ale deszczu za dużo nie ma. Pilnujcie wątku, księżniczki, by nikt go nam nie przejął. 12.29 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 15.07.16, 19:25 Moich wakacji ciąg dalszy Wąwóz jeden Wąwóz drugi Księciów brak. Godzina 19:25 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 15.07.16, 19:45 Ja tam chcę ! Zzieleniałam z zazdrości !!!!! We wszystkie odmiany zieloności !!!! Ale piękne widoki, książę by tylko zakłócał cud natury. Jeszcze, jeszcze , jeszcze - fotografuj nam Hiszpanię 19.44. piątek, zmęczonam jak pies po westernie Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 15.07.16, 20:12 Zrobi się! Tylko upał idzie, więc kolejna większa przejażdżka chyba po weekendzie. 20:12. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 15.07.16, 21:07 Dopiero przestało padać od jakiejś godziny. Lało 3 dni... Czekam na ciepłe dni. A i synek mi się przeziębił Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Która godzina? 16.07.16, 12:21 12:21, sobota, 16 lipca 1976 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 16.07.16, 12:37 Wszystko się zgadza ! Sobota do tego dla mnie bardzo pracowita, cholera, dżuma i trądzik młodzieńczy ! 12.37 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 16.07.16, 13:40 Zachciało mi się do sklepu jechać po drodze z basenu, w samo południe. Byłam przekonana, że to poniedziałek. Tłum na parkingu uświadomił mnie, że jestem w błędzie. Upał, okres, nogi bolą po wczorajszym, w związku z czym skupię się na lenistwie. 13:40. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 16.07.16, 22:00 Skupianie się na lenistwie to najwyższa forma skupiania. Nirvana lenistwa, mój ulubiony stan. Jutro zamierzam nirvanować od rana, jedyne zaplanowane zajęcie, w sam dla wewnętrznej księżniczki to netowe poszukiwanie butów. Na leżąco. Mają być czekoladowe, na słupku, piękne i klasyczne. I mają nie kosztować zamku i połowy królestwa. Pomoc innych księżniczek mile widziana 22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 17.07.16, 20:23 No co to za sezon ogórkowy ? Nikogo nie ma ? Pewnie wszystkie wakacjują, teraz boso po plaży wędrują ku zachodowi słońca w objęciach prawieksiążąt. Podły świat - bo jutro poniedziałek.....20.23 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 17.07.16, 21:34 Jestem! Dziś był dzień pożegnania z morzem, jutro wracamy. Objęć nie ma, co najwyżej ścisk żołądka ma myśl o sprawdzeniu stanu konta. Ale co tam, księżniczka nie powinna sobie takimi bzdurami głowy zawracać. Poniedziałki są do bani. 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 17.07.16, 23:28 Ja także się melduję. Było u nas rozpogodzenie i wczoraj, jak i dziś była piękna pogoda, więc nadrabiałam braki w ogrodzie. Trochę mi tam pozarastało i musiałam wparować z haczkom. Od razu siłownia z głowy Mam już swoje pomidory gruntowe i zerwałam pierwsze dwa ogórki. Mój prawie Książę i mały królewicz już śpią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 19.07.16, 13:54 Dziewczyny już w sobotę przyjeżdza w moje okolice prawdziwy Książę! Książę to nie król co prawda ale zawsze coś. Ten na dodatek jest dziedziczny, więc taki lepsiejszy. Niestety z małżonką. Podobno często tu bywają do opactwa w Lubiążu przyjeżdża Dziedziczny Wielki Książę Luksemburga Wilhelm oraz Dziedziczna Wielka Księżna Stephanie. 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 19.07.16, 14:10 Hmm, Luksemburg fajny do rządzenia, malutki, ludzi niewiele, jak nie chcą słuchać to głośniej wrzasnąć i wszyscy usłyszą. Ja zawiesiłam szukanie zamków, za gorąco chwilowo. Nawet o księciu się nie chce myśleć w taki upał. 14:10. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 19.07.16, 15:42 Chciałam powiedzieć że się bardzo zachwycam Łodzią ostatnio. Jakoś przejaśniała i wyładniała. I rower miejski jest, i Księży Młyn się rewitalizuje, i drogi coraz lepsze. W pubach jak zawsze energetycznie. Tylko te kremacje takie drogie. 15.42 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 19.07.16, 17:37 OMG teraz podajemy ceny pogrzebów? Pewnie znowu coś przegapiłam... 17:37 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 19.07.16, 21:59 Teraz wymieniamy różne piękne miasta i ich (ukryte) mankamenty: forum.gazeta.pl/forum/w,567,162001766,162001766,Warszawa_jest_piekna_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 19.07.16, 22:20 No nie no, no nie no ! Proszę by jednak trendy nam ktoś inny dyktował Chwalmy fajne miejsca bez funeralnych walnięć w łeb na koniec. Ja jestem człowiek przejmujący. No i zapamiętuję te zakończenia, zamiast zachwyt i atuty naszych miast. Byłam wczoraj w Krakowie. Po dłuższej przerwie. Piękny jest, taki jak lubię. Mój. Wyłaziłam się do skrócenia nóg. Krakowianie bardzo mili i uczynni. Moje ukochane miejsca czekały niezmienione. Planuję jechać znowu za miesiąc, mam nadzieję, że po pielgrzymach miasto nie straci na urodzie. Mankamentem był za szybko mijający czas i, że już tam nie mieszkam. Wawel cudny, ze trzy księżniczki by zmieścił, chude nawet i z pięć. 22.20 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 20.07.16, 17:57 o , Gama, ja też poniedziałek byłam w Krakowie I nic się nie zmienił, księżniczki by miały gdzie mieszkać. A teraz jestem całkiem niespodzianie w Tatrach, choć nie miałam tego w planie zupełnie. Miało dziecko z kuzynką jechać, a ja miałam odpoczywać w domu. tatry i okolice też bez zmian, choć Zakopane tłoczniejsze niż kiedykolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 20.07.16, 18:21 No pięknie - pewnie się minęłyśmy a we dwie raźniej by było zapytać - po ile ten zamek ? No i dzięki za ten cynk o Tatrach, że nigdzie nie przenieśli - Willa pod Jedlami taka góralsko zamkowa jest, spójrz może czy dla którejś by się nie nadała ? Fajnie masz 18.21 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 21.07.16, 08:50 Fajnie ma, wstyd się przyznać ale ja naszych Tater nigdy nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 21.07.16, 22:12 A ja szukam jakiegoś zamku na Dolnym Śląsku. A najlepiej zamku strachów, ale takiego delikatnego, żeby 5 latek mógł poudawać, że się boi Znacie coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 22.07.16, 08:48 Najlepszy byłby Zamek o niezbyt wyjściowej nazwie Moszna. Ale to Opolskie jest. Mają dużo pakietów dla dzieci, sam budynek jest świetnie odniowiony i robi wrażenie. W Mosznej odbywają się zloty Harrypotterowiczów www.moszna-zamek.pl/ Można podjechać potem do Dinoparku w Krasiejowie. Moja córka była zachwycona - cały dzień zwiedzania. Na dolnym jest masa zamków w róznym stanie - najlepiej zachowane to Książ. Mają trasy zwiedzania specjalnie dla dzieci w róznym wieku. www.ksiaz.walbrzych.pl/turystyka Zamek Grodno - nie mają specjalnych strakcji dla dzieci, ale jest cela ze szkieletem niegrzecznej księżniczki Jest malownoczo położony, widok z wiezy bezcenny, w okolicy dużo innych strakcji - zalew z wypozyczalnią kajaków, podziemne miasto, szlaki górskie... zamekgrodno.pl/ Pod Jelenią Górą jest Zamek Chojnik. Dokładniej to nad Jelenią, bo trzeba do niego iść szlakiem na górę - trasa nie jest trudna, moja córka w tym wieku dała radę, po drodze dużo kamieni do przeskakiwania, skałek do zdobywania. Sam zamek jest półruiną w srodku można było wybić sobie monetę, postrzelać z łuku, zjeść małe conieco itp www.chojnik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 19.07.16, 22:25 O tak, Luksemburg by mógł być. Mid.week - liczymy na Ciebie, łapaj księcia ! W końcu za którymś razem musi się udać. Tego hiszpańskiego też dopadniemy, tylko trzeba strategię dopracować. Czy są jakieś poradniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Która godzina? 19.07.16, 14:48 Pozdrawiam spod namiotu o 14.49 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 19.07.16, 17:49 Moje marzenie Też chcę pod namiot. Niestety tylko ja a samej byłoby mi smutno. Wątpię też aby Wihelm reflektował na podobną rozrywke... 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 19.07.16, 22:03 Też bym chciała pod namiot, ale na razie z moim niespełna 2 letnim synkiem się cykam. Może za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 19.07.16, 22:04 Aj, ucieka mi ta godzina. Ale jak to mówią szczęśliwi czasu nie liczą 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Która godzina? 20.07.16, 11:33 Namioty jednak nie są dla mnie - chcę do normalnego łóżka Przypomniałam sobie, dlaczego nigdy nie zostałam harcerką. Ale poza tym jest świetnie 11:34. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 20.07.16, 12:16 20 lipca, prawie połowa wakacji Wygrałam 100zł w lotto Odkładam na zamek 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
jablkowe Re: Która godzina? 20.07.16, 12:20 gratulacje! ja nic nie wygrałam, może powinnam zacząć grać zjadłam właśnie lunch i wcale mi się nie chce pracować. pospałabym na słoneczku... 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 20.07.16, 18:14 Ja pospałam troochę w samym centrum na deptaku - jednak nie rozbierałam się do stanika A`propos widziałam nad morzem panią w bieliźnianym staniku i szortach. Nikt się na nią nie gapił ani z plazy nie chciał wyrzucać. Wygladała jak większość plażujących kobiet. Mogłaby tak sobie poleżeć i w parku. Bób - 5 zł Sliwki - 5 zł Fasolka - 6,50 zł Banany z przeceny - 2 zł 18:14 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 20.07.16, 18:23 Chciałam wam wrzucić jakieś wakacyjne klimaty, ale ze smutkiem stwierdzam, że rozdzinne facjaty przejęły moją twórczość. Krajobrazów nie cykałam prawie wcale. Ino mewy mi się przytrafiły takie zamyślone jakby się zastanawiały która godzina... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 20.07.16, 18:53 Piękne zdjęcie ! Faktycznie zadumane i tak patrzą na wschód..... U mnie nudy, pies sąsiadów szczeka od godziny jak potłuczony - że też ludziom do głowy nie przyjdzie, że taki dziamgot komuś może przeszkadzać. A słyszę, że nie jest sam. Ludzie to jednak dziwne są, ciężko być księżniczką w tłumie.... 18.52 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 20.07.16, 21:27 Dziękuję bardzo Waszmościom za miłe słowa. Jednak księżniczka z księżniczką zawsze się dogada Może trzeba wydać jakiś dekret o zakazie dziamgolenia przez psy, koty i wszelakie inne stworzenia domowe i obwieścić przez przyczepienie w miejscu publicznym. Ewentualnie odciętą rybią głowę na wycieraczce zostawić. Szkoda, że już wróciłam, kilka takich głów na plaży było, mogłam je spakować. 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 20.07.16, 23:37 Ja niechcący bardzo głośno, przy oknie kuchennym powiedziałam do męża - co ten piesek biedny tak szczeka, pół osiedla zaraz ogłuchnie. I za chwilę pieska uciszyli. Nie wiem jak, mam nadzieję, że nie brutalnie. Jestem bardzo dobrze wychowanom księżniczkom . I bardzo przestrzegam zasady ,, nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe,,. Mój pies zamyka jadaczkę, nauczony pytaniem - czego, grzecznie pytam ? Taki wytresowany, że ma nie drzeć szczęk, bo pańcia ma wrażliwe uszy. Szczekliwe i dziamgotliwe psy to nie są psy księżniczek, mówię Wam. Ciekawe kiedy pierwsza z nas osiedli się w pałacu/ zamku. Dawno na balu nie byłam, wiecie, takim krynolinowym.... 23.37 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 21.07.16, 08:31 Bardzo podstępny sposób! Będziesz dobra Lady Gamo we wszelakich dworskich intrygach Ja sobie własnie przypomniałam, że w Piszkowicach remontuje się pałac. Wprawdzie właściciel nie jest księciem z tytułem ale przynajmniej nic nie piszą o plątającej się koło niego księżniczce wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35771,18508417,palac-piszkowice-kanadyjczyk-tworzy-tam-agroturystyke-premium.html 21.07.2016 8:31 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 21.07.16, 21:11 No piękna rezydencja, pan fajny, sam remontuje też. Bieremy, zawsze to już jedna księżniczka obsadzona. Tylko rozkochać Kanadyjczyka i pałac nasz. 21.11, chyba czwartek, ale czy w tym kraju jest to jeszcze aktualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 21.07.16, 21:17 A, jeszcze jedno, jestem beznadziejną matką. Dzieci na obozie zamiast zdawać relację co jakiś czas przysyłają czułe smsy o treści - OK. Co dwa dni. Bo mówiłam przed wyjazdem, że życzę sobie wiedzieć , czy u nich wszystko ok.... A ja bym chciała wiedzieć WSZYSTKO. Zapomniały o mnie Mówię Wam, cieszcie się maluchami, nastolatki już wyfruwają jednych skrzydłem.... 21.17 nadal chyba czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 22.07.16, 08:54 OK jest zdecydowanie lepsze od "Mamusiu, tu jest oklopnie, psyjedź po mnie natychmiast! Bedzies dziś? Plosę! Ja tu płakusiam i umieram!!" - to sprzed 4lat. Z tego roku: - Mamusiu przyjedź i zabierzmnie stą! - dlaczego kochanie, co się stało? - Zocha podbiła mi oko! NIe chcę tu z nią być! - podbiła Ci oko? Jak to się stało...?!? - rzuciła we mnie poduszką!!!!!! wybuch śmiechu matki, foch córki, kurtyna. 08:53 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 21.07.16, 00:01 Nasz sasiad cos piluje za plotem. Ponoc montuje drewniany pomost pod BBQ. Na szczescie jeszcze tam na spimy. 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 21.07.16, 00:02 NIE spimy mialo byc. Przepraszam za literowke. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 20.07.16, 23:58 U nas dzieci zaczynaja wakacje od jutra a wlasciwie od 15:30 dzisiaj. No i moj mlody oczywiscie zapomnial o swojej rocznej kolekcji prac plastycznych . Jutro wiec JA pojde do ICH szkoly. Moze jeszcze znajde. 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 21.07.16, 08:49 U mnie też fajnie w tym temacie bo młoda oddawała sama podręczniki. A na zakończeniu roku wychowawczyni powiedziała, ze brakuje ksiązki od angielskiego. Wiem, ze ją pakowałam. I teraz JA muszę odkupić książkę , którą zgubiła ONA - albo córka, albo pani. Stawiam na panią bo podreczniki pakowałam osobiście, były razem w jednej foliowej torbie, a niechęć mojego dziecka do szkoły skreśla możłiwość aby tam zaglądała i je wyciagała... Czas na kawę i owsiankę 8:48 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 21.07.16, 14:23 No i fiasko . Bylam rano w szkole, wszystko juz posprzatane, reklamowki Mlodego niet. Nauczyciele na wakacjach, zreszta pani syna byla tylko na zastepstwie. Ale w razie czego zapodalam info, wiec jakby znalezli, to maja odlozyc na bok i zadzwonic. Ech te dzieci. 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 21.07.16, 22:10 Nie zgadza się ;-P Ani godzina, ani minuty. Próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 22.07.16, 22:26 No co Wy - nowa księżniczka ! Bieremy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 22.07.16, 10:32 Złe wiadmości. Przez głupi błąd księżniczki muszą pracować. Mam nadzieję, że szybko to naprawią: aszdziennik.pl/117921,pomylka-facebooka-usuneli-nie-z-profilu-szlachta-nie-pracuje-200-tys-ludzi-poszlo-rano-do-pracy 22.07.2016 Pewna młoda dama ma dziś urodziny. Mam więc dzień zajadania się tortem. Szczęsliwie wczoraj byłam biegać i skrupuły mniejsze bedą. Poza tym mamy dzień aproksymacji Pi. Mam nadzieję, że aproksymować można przez oglądanie "Zycie Pi" bo te wzory jakoś do mnie nie przemawiają... 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 22.07.16, 21:16 A pitolić wzory. Kto - 3 Z - 1 Woli - 4 I -1 Myśli -5 Zapragnie - 9 Pi - 2 Zliczyć - 7 Cyfry -5 Ten - 3 Zdoła - 5 3,1415927535 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Która godzina? 22.07.16, 22:30 Marusia wróciła spod namiotów. Marusia cały czas nosiła długie spodnie i długie rękawy. Marusia spała w długiej piżamie i w śpiworze. Zagadka dla ematek: JAKIM CUDEM, ja się pytam, Marusia ma obie ręce, obie nogi i jeszcze górną część pleców podziabane przez komary?! Swędzi. 22:30. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 23.07.16, 09:31 Pod namiotami bąble pokomarowe pojawiają się nawet jak nie ma komarów. One się robią od namiotu! 9:31 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 23.07.16, 09:46 To wysypka ze stresu. Człowiek się stresuje, że go komary pogryzą, i wyłazi. 9:45 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 23.07.16, 10:12 Zrobiły Ci na złość - gdybyś latała w bikini nie pogryzłyby, tylko siedziały i w zachwycie podziwiały ! 10.11sobota, pewnie imieniny czyjegoś kota Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 23.07.16, 11:30 Jakim cudem Yuka zostala w nocy pogryziona przez cos, skoro w tej czesci UK prawie nic gryzacego (typu komary czy meszki) nie lata? A na powaznie Marusia komary mnie lubily i nadal adoruja, a jedyny czas, kiedy mialam odrobine wytchnienia, to moje ciaze. Mialam nawet sytuacje, kiedy we dwie spalysmy w pokoju i wokol mnie wiecznie fruwala chmara komarow, a kumpela dwa metry dalej nie byla ugryziona nawet przez jednego. Psikadla, kremy i opaski p/ukaszeniom i po i probowac nie drapac sie. Corce psikam miejsca ukaszen pentanolem i twierdzi, ze wtedy mniej swedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 24.07.16, 09:09 24.07.2016 Międzynarodowy dzień wirtualnej miłości Let`s celebrate! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 24.07.16, 18:33 I gorunc wrócił. Siedzę w cieniu, ogladam gorunc i zastanawiam się, co dobrego bym zjadła. Słodkiego znaczy. A mam jabłka i kabaczka - nie da się z tego zrobić tortu bezowego z malinami. 18.33 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 24.07.16, 19:45 ale może ci wyjść kabaczkowiec oraz szarlotka 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 24.07.16, 19:47 może to nie torty ale co dwa ciacha to nie jedno! 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 24.07.16, 19:49 U mnie dziś królowała mamina drożdżowka ze śliwkami :p 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 25.07.16, 01:03 Mniam, zazdroszczę. Zamiast tortu zjadłam kanapkę. Człowiek to jednak ma pod górkę.... A co to, ten kabaczkowiec ? Bo na mojego pomysłu nie mam, dostalam w prezencie od sąsiadki działkowiczki i używam jako malowniczej martwej natury na stole kuchennym. Mąż uznał, że nada się na maczugę do wybijania głupot z głowy. A ja bym jednak w końcu zjadła to cudo ( kojarzę, że można usmażyć w plastrach, w panierce. 01.03 poniedziałek, ale mam wolny to nie marudzę Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 25.07.16, 12:58 Takie ciasto trochę jak marchewkowiec. Też się daje cynamon więc pachnie piernikowo. Raz robiłam, przepis wygoglalam z netu. Najlepszy jest z polewą czekoladową. Zresztą wszystko jest najlepsze z czekolada ?? 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 25.07.16, 14:28 Najlepszy kabaczek czy cukinia jak jeszcze nie osiagnie monstrualnych rozmiarow, skorka jest miekka a pestki niemal niewidzialne . Wtedy mozna kroic cale wraz ze skorka np. do sosow, smazonych warzyw czy zetrzec i zrobic kotlety. Moja mama np. robi swietny bigos z cukinia. 13:28 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 26.07.16, 12:48 I u mnie gorąco. I generalnie ch*jowo, jak to zwykle po fajnym weekendzie. Chciałoby się jeszcze. Idę na basen. 12:48. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 26.07.16, 19:07 Ja mam. Ale inni pracują albo są na wakacjach. Towarzystwa mi się chce (teraz już mniej, ale rano mi się chciało). 19.07 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 26.07.16, 19:21 O matko, co ja zeżarłam na kolację. Wzięłam podłużną bułkę, przekroiłam i wydłubałam nadmiar miąższu (oddałam gołębiom, żeby koty miały uciechę jak gady przylecą na parapet). Przypiekłam. W jedną "łódkę" wlałam keczupu, w drugą sosu czosnkowego. Napakowałam w nie: pomidorów, cebuli, gotowane na twardo jajo, dojrzałego owczego sera, parę plastrów piersi z kurczaka takiej kanapkowej, oraz upanierowaną i usmażoną pierś z kurczaka i mocną sałatę. A teraz zapiję to piwem i pójdę do nieba. 19:21. Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Która godzina? 26.07.16, 19:36 cauliflowerpl napisała: > W jedną "łódkę" wlałam keczupu, w drugą sosu czosnkowego. > Napakowałam w nie: pomidorów, cebuli, gotowane na twardo jajo, dojrzałego owcze > go sera, parę plastrów piersi z kurczaka takiej kanapkowej, oraz upanierowaną i > usmażoną pierś z kurczaka i mocną sałatę. > > A teraz zapiję to piwem i pójdę do nieba. Pośpiesz się z tym niebem zanim cię zgaga złapie Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 26.07.16, 19:44 Phi tam, zgaga-sraga. Jutro na drugie śniadanie, po rowerze, też zjem taką kanapę. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.07.16, 00:51 Kurcze, rozmowa się przeniosła na poprzednią stronę i prawie jej nie znalazłam . Kalafiorku, wyprodukowałaś cudne pożywienie. Mniam. Dla mnie z gatunku - nie jem tego przy ludziach bo będę w sosie prawie wszędzie . Jestem mistrzem piprania się takim jedzeniem, powinnam je jeść w foliowym fartuchu. I potrafisz tak szeroko paszczęki otworzyć ? Niemożliwe, jesteś księżniczką a one nawet słowa cedzą przez zaciśnięte ząbki A kabaczek vel bladożółta cukinia jest duża, z 40 cm długosci, i ma twardą skórę. Chyba faktycznie skończy jako maczuga. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.07.16, 00:56 Nie mogę spać , bo mi na ulicy straż pożarna warczy wypompowując wodę z ulicy. Padało pół godziny, źle mówię, chlustało, oberwanie chmury. Warczą i warczą. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 27.07.16, 08:38 No właśnie widzę, że dyskusja skacze gdzie chce. Szczęki otworzyłam, ale że mieszkam sama to nikt nie widział i nie mówicie nikomu. A serio: po wypadku nie mogłam jeść twardych rzeczy ani otwierać szczęki, jechałam głównie na papkach a i tak po każdym posiłku zęby tak bolały, że musiałam brać ibuprofen Wiecie, jakie to szczęście móc zeżreć taką kanapkę? 8:38 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.07.16, 09:44 Wiem jakie to szczęście . Choć nie ze względu na odzyskane zdrowie paszczęk Do tego zjeść w samotności a sawuarwiwry na kołku odwiesić. Bardzo lubię takie posiłki. Lubię jeść palcami 09.43 Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Która godzina? 27.07.16, 11:00 gama2003 napisała: > Lubię jeść palcami Po sosie czosnkowym długo pachną palce. A lakier do paznokci wpływa jakoś na smak potraw? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 27.07.16, 11:27 A ja mam dziś nektar księżniczki. Zmiksowałam żabę, która mimo serii pocałunków nie chciała zmienić się w księcia. Jest cudownie zielony. 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 27.07.16, 11:47 Dobrze zrobiłaś, niech się żaba wali jak nie chce być księciem. Ja przed chwilą uratowałam małego kotka, wspiął się po takiej ceglanej ścianie z otworami na wysokość dobrych 4 metrów i nie byłby sobą, jakby umiał zejść. To się wspięłam i go ściągłam, jak jaka alpinista. A jak mnie upierd**lił w dłoń.... nie wiedziałam, że to może mieć tyle siły! No ale dobry uczyn zrobiłam, może mnie pambuk księciem wynagrodzi. O, tam siedziała małpa kocia, w prawym górnym rogu: Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 27.07.16, 11:48 Z wrażenia zapomniałam podać godzinę: 11:48, idę w końcu na ten rower. Tylko se jeszcze Ibuprofen strzelę, bo dłoń boli jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 27.07.16, 11:57 Widzę! Ale się wkomponował sierściuch jeden Oczka wielkie, dupcia wypięta, wcale nie wygląda na drapiącą bestię... To teraz masz kota czy puściłas go wolno? Na każdym porządnym zamku jest etat czarownicy, która wróży księżniczce przyszłość i przepowiada konsekwencje decyzji - służbowy kot w ofercie pracy mógłby skusić te lepsze. 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 27.07.16, 12:00 Puściłam, a raczej nawiał, bo musiałam go w miarę delikatnie ten tego, rzucić na ziemię. Nie mogłam zejść mając tylko jedną rękę wolną. Ale nic mu się nie stało, gamoniowi, wracając widziałam, że biega tam sobie i patrzy, gdzie tu jeszcze wleźć. Mam dwie swoje kocice, w tym jedną czarną 12:00, samo południe. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.07.16, 12:21 Nigdy nie zrozumiem kotów - księżniczka się wspina, ratuje a ten dziabie. Jestem oburzona. Biedna Cauli, a jak ręka spuchnie i złoto- diamentowe pierścienie nie będą pasować ? Skandal. 12.21 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.07.16, 12:23 Doskonały pomysł, nieudanych księciów należy zmiksować. Odpowiedz Link Zgłoś