thank_you 12.04.16, 10:29 To i ja zakładam swój ubraniowy wątek. Dziewczyny, mam w tym roku 3 (słownie: trzy!!!) wesela. Potrzebuję min. 2 sukienek. Pierwszą już mam, taką: Obleci? Tylko srebrne sandałki? Dużo lepiej mi w złocie, ale nie wiem czy nie będzie to zbyt dosłowne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:31 Jeszcze te buty mi się podobają: Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:37 a jak twoja stopa będzie wyglądała w tych butach? bo wizja zgniecionych paluchów w przezroczystych butach nie jest zachęcająca... a jesli jeszcze masz, jak większość, środkowy palec dłuższy od największego, to juz w ogóle natomiast sam pomysł, aby z butami trochę zaszaleć, jest dobry - bo biżuteria do tej sukienki pasuje tylko bardzo delikatna, wg mnie, więc buty i torebka powinny "robić efekt" ps. ładna sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:41 No wiem wiem, dlatego najpierw bym je przymierzyła. )) Poszukuję butów z jajem, ale "jajo" mocno ogranicza typ sukienki. )) Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:52 thank_you napisała: > Jeszcze te buty mi się podobają: O matko, nieeee ... Fakt, sa z jajem, ale nie na wesele ... nawet nie wiem, dokad mozna takie zalozyc ...moze na urlopie, na kolacje w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 00:51 serio w kaloszach chcesz na wesele iść? Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:47 Buty są przepiękne, melissa są bardzo wygodne , ja w bardzo podobnych przetańczyłam całą noc, tak więc na wesele idealne. tylko kup oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:33 Czy my sie przypadkiem na tych trzech weselach nie spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:34 Poznasz mnie po sukience. ;-DDD Bo tę granatową chcę na pewno. A Ty masz coś wybrane? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:45 Nic. I zaczyna mnie to martwić. Fajna ta granatowa, tylko ja nie czułabym się w tej długości. Na dwóch weselach będę miała tę samą ekipę, więc potrzebuję "zaledwie" dwie kiecki, a nie trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 12:43 No właśnie ta długość strasznie mnie kręci. W tej sukience jest wszystko: elegancja, szyk, dziewczęcość, delikatność, prostota. Idealna jest, co zresztą widać po tym wątku - jeszcze nikt jej nie zjechał. ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 18:10 Ta dlugosc to ciotka klotka. Sory. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 18:24 Gdyby twoja opinia była inna, to bym się martwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 00:54 Jeżeli jesteś szczupła, wysoka i masz długie szczupłe nogi to ok, jeśli jest inaczej będziesz wyglądać źle a sukienka sama się nie obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 11:37 Jasna dupa! Ja mam też 3 wesela w tym roku....i to co miesiąc...sierpień/wrzesień/październik Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 11:56 Ja mam czerwiec, lipiec, sierpień! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 12:45 Ja czerwiec i lipiec - tydzień po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:35 Podobają mi się też takie: Ale to mocno wstępnie przejrzany internet. No i te wyżej są ze skóry ekologicznej. ;-/ Szczerze mówiąc nie cierpię takich sandałków i potem je wydaję. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonelato Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 11:46 O mamo! piękne! Miałam podobne kiedyś, ale oblekane obcasy zwykle dobrze wygladaja do pierwszego obtarcia na chodniku, a zabudowany tył może obcierać. Cudne buty Granatowa kieca też piękna, ale dla mnie musiałaby się kończyć nad kolanami Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 00:56 zdecydowanie lepsze ale za nudne do tej konkretnej sukienki. Czy możesz mi wyjaśnić czym różni się skóra ekologiczna od plastiku? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:35 Mogę. Guma w butach firmy Melissa ma komfort noszenia taki sam - a może nawet wyższy - jak w butach skórzanych. Spróbuj kiedyś, to się przekonasz. Noga się nie poci, dostosowuje się do materiału. Spróbuj tego samego w eko-skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:21 Mam dwie pary melisek oryginalnych - te z sercem dużym i takie z kokarda i niestety stopa sie poci. Nie ma bata, przeciez nie ma jak wyparowac Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:30 Mnie się nie poci w żadnych butach, ani w skórzanych, ani w Meliskach, nawet w kaloszach po całodziennym chodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:49 W podróbach się poci, w oryginalnych nie Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:40 Sukienka śliczna. A może zamiast srebra i złota poszukaj innego koloru do butów mellisa ma fajne kolorowe buty. Turkusowe, fioletowe albo fuksjowe. Sukienka śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:44 moe ktoś dać jeszcze raz zdjęcie sukienki, bo mnie się nie wyświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:44 aaaa, teraz mi się wyświetliła Rzeczywiście bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:45 Proszę: luxyou.pl/userdata/gfx/b1d4db0d38f05d7a3715c4f623c4b827.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:44 Mam Melisski z bombką na czubku, ale wg mnie nie będą wyglądały dobrze do tej sukienki. Jestem dopiero na 11 stronie na Zalando. Ze 185. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:47 Srebro będzie tu pasowało idealnie. Ta sukienka ma tak piekny kolor, że szkoda by było ją łamać czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:52 Ja wiem ze będzie pasować. Ja tylko przedstawiam alternatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 11:01 Przepiękna sukienka. Do niej tylko coś delikatnego, faktycznie srebro idealnie, może perła jeszcze. Cudna, aż zazdroszczę okazji do zadania w niej szyku . Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:49 Sukienka granatowa prześliczna! Ale nie zakładaj przezroczystych butów, źle stopa w tym wygląda, szczególnie zapocona po nocy szaleństw i są jakieś takie... prostackie. Kojarzą mi się z "masażystkami" na rurce. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:56 morgen_stern napisała: > Ale nie zakładaj przezroczystych butów ... Kojarzą mi się z "masażystkami" na rurce. O wlasnie!!! Kilka wpisow wyzej zastanawialam sie, na jaka okazje zalozylabym takie buty. I rzeczywiscie, idealnie pasuja do rurki Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 12:46 W Meliskach stopa się nie poci. Ale nie założę tych butów po obejrzeniu ich z innych stron. Feee. )) Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 10:58 Bardzo ladna sukienka! Ja to mam problem - 2 wesela, 7 m-c ciazy. Ale i tak obskocze w jednej sukience, trudno, najwyzej uraze czyjes uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 11:49 ogladaj dalej te internety jak jedna i ta sama osoba moze wybrac ta sukienke i butki z plexiglassu ,to ja nie ogarniam Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 11:53 Ooo... Tęsknota się włączyła? Ostrzegam cie.... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 12:40 No dramat - a chodziłaś kiedyś w Melisskach? To są dla mnie najwygodniejsze buty na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:41 Przeciez te wszystkie krytykanki nigdy nawet Melissek nie dotknely, to skąd moga wiedziec ze to sa super buty? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:43 One chyba myślały, że te Melisski to są buty szklane i dlatego teraz milczą. DD Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:24 Dziewczyny mam dwie pary oryginalnych melisek. Sa wygodne ale to buty do "latania", nabolac zabaw, na zakupy, grilla u znajomych. To nie sa buty do TAKIEJ sukienki na TAKĄ okazję! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:31 Nie zauważyłaś, że temat Melissek upadł już wczoraj, gdy zobaczyłam jak one wyglądają z boku? )) Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 11:52 Przymorrzalas ta suknie już? Bo zastanawiam się jaki stanik do niej?obejrzałam na stronie i już chciałam kupić ale to mnie zastanawia. Niby przód zabudowany, ale przezroczysta wstawka. Idziesz bez? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 12:38 Nie mam wielkiego biustu, wiec obstawiać taki biustonosz przyklejany z boków i zawiązywany jak gorset z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 12:41 Dobra, wycofuję się z Melissek! Zobaczyłam je z boku i wyglądają obrzydliwie. )) To chyba ich najgorszy model. ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
minearly Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 13:06 Sukienka nie podoba mi się. Ale nie o to pytasz. Masz rację co do butów, muszą być z "jajem" żeby sukienkę ożywić. Nie wybrałabym cielistych, przeźroczystych, srebrnych. Skromne buty raczej mi tu nie pasują. Raczej kolorowe, rzucające się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 17:29 Najpiękniejsza sukienka, jaką widziałam na forum! Mo kojarzy się z kreacjami z lat 50/60-tych i obawiam się, że zbyt "jajcarskie" buty przesterują outfit w stylistykę hipster-pin-up, tatuaży będzie tylko brakować (chyba, że są ). Jeżeli kupiłaś dokładnie tę sukienkę, to albo buty w typie jak na modelce, srebrne, albo może jakaś piękna szarość, taka dymna, w kolorze jak ta półprzezroczysta wstawka na dekolcie? Ewentualnie ładny błękit. Z kształtu - szpilki asymetryczne. Przepięknie wydłużają i wysmuklają nogi. Tylko boże broń zamsz albo te żelowe! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 18:54 Nie, nie, nic z tych rzeczy. Ale z drugiej strony nie chcę wyglądać jak Grace Kelly. W ostateczności założę moje buty: Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 18:58 A kto powiedział, że ja tańczę? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 18:59 Poza tym piszę, że to ostateczność. )) Podobają mi się w takim stylu: Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 19:02 Albo przód jak w tych, a tył jak w tych powyżej, takie dwa w jednym, tylko gdzie to znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:46 Barefoot_duck, a wiesz, że takich błękitnych lub gołębich szukam od kilku miesięcy? Pisałam o tym nawet przy okazji mojego butowego wątku i co? I dupa. Albo skóra ekologiczna, albo brzydkie wyprofilowanie albo obcas 11 cm. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 19:02 A zagladalasz na Szyjemy Sukienki? Maja przesliczne sukienki, idealne na wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 19:03 Nie wiem co to jest, ale zajrzę jak już odpękam przeglądanie butów. )) Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 19:13 Ja jestem zakochana w tych: szyjemysukienki.pl/kategoria/tiulowe <3 Ale sa tez podobne do tej, ktora wkleilas: szyjemysukienki.pl/kategoria/wieczorowe Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:36 Fragile, ładne te sukienki, ale nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 20:08 Srebrne lub złote są moim zdaniem zbyt pretensjonalne. W wojasie mierzyłam beżowe w takim samym fasonie ze skórki z podobną fakturą , bardzo ładne i wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:50 Nie widzę na stronie Wojasa, ale niestety nie jest to sklep dla mnie - ich 40-stka jest dla mnie za mała, a na tym kończą rozmiarówkę większości butów. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:26 Tkank_you nie daj się wcisnąć w beże! Ta sukienka aż sie prosi o srebro Te linkowane ciut wyżej są piekne. Co to za firma? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:32 Nie dam się wcisnąć w beż, spokojnie. www.zalando.pl/alma-en-pena-szpilki-star-silver-al811b00i-d11.html Niestety to skóra ekologiczna. Ale znalazłam takie (może nawet ładniejsze) - skórzane. Niestety nie powiem Ci gdzie, bo została ostatnia para w moim rozmiarze. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:32 Tzn. mi przeszkadza skóra ekologiczna, bo zaraz mam nogę w bąblach. Może inni mają lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:39 Ja mam nogę w bąblach na samą myśl o skórze ekologicznej Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:45 Ha ha, no właśnie. )) Ale niektórym to zupełnie nie przeszkadza i tylko pozazdrościć. Te które znalazłam są nawet piękniejsze i chyba je kupię. )) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:03 Wrzuć potem całą stylizacje. Albo chociaż na priva plis! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:10 Ok, tylko sobie zapiszę, bo pamięć - w odróżnieniu od forum - czasami zawodzi. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 19:36 Jak z jajem to może irregular shoes? Znasz? Jestem od nich uzależniona. Jest i model złoty, weselny www.google.pl/search?q=irregular+shoes&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwib2PKO0InMAhVI_iwKHT61BQcQ_AUIBygB&biw=1680&bih=913#imgrc=SP8H8pk7aLm_jM%3A Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 22:12 glowa_do_wycierania napisała: > Jak z jajem to może irregular shoes? Znasz? O żesz, tych z obcasem Bambi to już nie odzobaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:37 Nie, nie, ale dzięki za propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:27 Auuuu uprzedzaj co wrzucasz. Będę miała koszmary Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 19:51 Może buty Nina Basko? Do tej sukienki powinny być sandałki w kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 22:18 Dobrze ana o Ninie Basco mówi. Buty z lekkim jajem, ale bez przeginki - ciekawe i nienudne po prostu. A przy tym nawet na niebotycznych obcasach wygodne bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:43 Mam 175 cm wzrostu - nie chcę butów na niebotycznych obcasach, bo będę wyżsża o większości ludzi na weselu. A te buty Niny Basco to tylko stacjonarnie do kupienia? Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 10:24 @thank_you - chyba tylko stacjonarnie. Ja kupuję na Ursynowie w Warszawie. A w sumie dawno nie byłam, zainspirowałyście mnie, żeby podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 19:46 W galerii ursynow albo w landzie i gdziś na targowku. Obcasy są w dwóch wysokościach. Mam niższe. Są super wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Sukienka i dodatki 12.04.16, 20:32 Przepiękna sukienka. Srebrne buty pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 01:02 Nie ogarniam jak osoba o tak tandetnym guście butowym mogła wybrać tak elegancką sukienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:34 Super, że Ty nie masz tandetnego gustu. )) Nie zamierzam wystąpić w sandałkach, które po pierwszym weselu oddam komuś, bo źle się w nich czuję. Klasyczne szpilki też do tej sukienki odpadają. A jak jesteś taka mądra, to zaproponuj coś nietandetnego - do kupienia w konkretnym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:29 Dokladnie tak pomyślałam patrząc na buty z motylkiem i powyższe z kokardkami model BAZAREK. Thank_you - idź w delikatne buty w kolorze srebra lub szarości i dodaj żółtą kopertówkę. I nie kombinuj juz... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:33 No rzeczywiście - szare buty i żółta kopertówka będą wyglądały bardzo elegancko do tej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 12:32 Ale ze uważasz ze nie? No to po co prosisz o rade. Moim zdaniem będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 13:01 Uważam, że trend, który chcesz wcisnąć do tej sukienki zupełnie się nie sprawdzi. Do tej w kolorze pudrowego różu, którą wkleiłam wyżej - owszem. Ale do tej granatowej? W życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 13:05 Nie, nie będzie ok. Ta sukienka ma piekny kolor i niech on się wybija, a nie żółta kopertówka. To strasznie oklepane połaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 16:21 Też tak uważam. Niektóre kreacje trzeba dopracować dodatkami, ale ta sukienka jest tak cudowna, że trzeba uważać, aby nie przesadzić i nie stłumić jej piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:43 Fajne, choć może fajniejsze byłyby srebrno- brokatowe. Albo takie - tylko całe jasnoszare. Wyglądają na wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:51 No tak, ale jest różnica między tym, co byłoby a tym co jest w sklepach. )) Wymarzyć buty to ja też sobie potrafię, a potem 2 lata takich szukam. DD Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 01:02 i te buty z pleksi do niej będą idealne Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:35 A coś konstruktywnego potrafisz napisać? Czy wpadłaś tylko po to, aby narobić trochę szumu, a za twoją denną krytyką nic nie stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:04 Masz tu swoje "pleksi", nawet materiałów odróżnić nie umiesz. www.mivo.pl/product-pol-25808-Cinderella-Biale-Gumowe-Czolenka-Damskie-31664-51512.html Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:01 Widzę że tu są dwie frakcje - jeśli elegancka sukienka, to tylko klasyka. A ja kocham buty, które tworzą kropkę nad i stroju. Ech, dylematy, dylematy, z powodu głupich butów. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 10:39 ależ cudny opis: "Przezroczysta, gumowa cholewka o czarującym zapachu pięknie eksponuje stopę" Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 11:02 Te buty pachną, więc cóż dziwnego jest w tym opisie? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:37 Och, niestety, niepotrzebnie szukałaś - mam 152 cm wzrostu i 84 kg wagi, więc twoje propozycje nie są na moją figurę. Ale dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:44 bohoboco.com/ A gdyby bys zalozyla buty w takim stylu ( nawet nie chce sprawdzac ceny), lubisz takie zabudowane sandalki? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:51 Do inspiracji bohoboco.com/kategoria/nowosci Moze masz krawcowa? Blekitna sukienka i szarosc na slupku. Mohito ma teraz ciekawe sandalki na grubym slupku, czarne a slupek w bialo czarne wzory geometryczne- baaaardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:56 Bei, cudowne są te buty, ale obcas ma 11 cm a ja mam 175 (o cenie nawet nie wspominam ). Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:57 Myślę intensywnie, mam krawcową i to bardzo utalentowaną! )) Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:02 Cena wysoka, ale inspiracja dobrym wzornictwem bezcenna Jak znalazlas taka swietna sukienke pierwsza? Wyszukiwarka czy sprawdzona marka? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:15 Markę znam, ale po prostu szukałam. )) I chwyciła mnie za serce od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:18 Podoba mi się także taka: Tylko ta jest bardziej zobowiązująca, ale ja doskonale czuję się w długich sukienkach. Mam lekko orientalny typ urody, naturalnie ciemne włosy, ciemne oczy, do lata będę subtelnie opalona. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:23 Myślę jeszcze o tej, choć niekoniecznie na wesele. Może tak po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 16:24 Cudna, cudna... I co ja mam zrobić, drogie ematki? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:59 www.mohito.com/pl/pl/collection/all/buty/ou539-99x/heeled-sandals Maja tez kolorowe sandalki na szpilce Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:01 Bei, muszę mieć buty ze skóry. Albo Melisski (pozdrawiam antyfanki). Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:04 Lubie Meliski, mam tez z Furla i sa rownie dobre. Piekne i noga nie poci sie Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:06 Ale gumowe? Mi też noga w Meliskach się nie poci, a tego dziewczyny najbardziej się obawiają przy noszeniu gumowych butów. Poza tym są niezniszczalne i mają obcasy o rozsądnych wysokościach. Bei, z tym błękitem to super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 14:22 Tak, gumiannnnne Sukienka i buty- uwielbiam dobierac niekonwencjonalnie- jesli jestes odwazna to qp srebrne botki Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 16:31 Mam coraz większą ochotę na tę drugą granatową. Czy nie będę wyglądała zbyt strojnie? Czy teraz chodzi się w takich sukienkach na przyjęcia weselne? To nie gala Oscarowa... A co do butów to myślę intensywnie - uwielbiam takie zabudowane, trochę rockowe, drapieżne buty. Ale ta sukienka granatowa jakoś mi się nie widzi do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 16:39 Ta długa, granatowa. Rozwiń sobie wątek to zobaczysz zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 16:38 Bei, po obejrzeniu 40 stron butów mam - póki co - zapisane takie zabudowane: Tutaj wiadomo, serduszka out: A w ogóle to kocham takie: Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 16:40 No i te buty są w opcji czarnej lub pudrowy róż/krem. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 14.04.16, 01:18 Jejq, jak tu wybrac, jak wszystkie sa swietne ! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 07:52 Uwielbiam zabudowane sandałki i do takich sandałków będę szukała sukienki nr 2. Ale czy zabudowane pasują do tej granatowej? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:00 Tak, pasuja Sukienka jest sliczna, no i taka, do ktorej pasuja buty i odkryte i zabudowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kotradykcja Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:23 O matulu! takiej kiecki szukam! Skąd ona, skąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:38 Widziałaś ile jest butów w wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:49 Z butami ciągnie cię w kierunku karnawał w Rio Chcesz popsuć elegancję, wdzięk i szyk tej ślicznej sukienki , idź tą drogą Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 08:59 Zaproponuj coś, co jest ze skóry, obcas max do 8 cm, można kupić w konkretnym sklepie i nie jest banalnym, klasycznym srebrnym sandałkiem, bo takich nie znoszę. No i żeby nie było w stylu karnawału w Rio, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 23:21 Twoje wymarzone mają pasować tylko do tej jednej sukienki ? Z obcasem do 8 cm trudno znaleźć ciekawe buty, piękne szpilki są wyższe ,min 10 cm. Z kolorami też jest problem, jest wile świetnych fasonów , ale tylko czarne, beżowych nie chcesz . Może różowe , modny kolor i bardzo ładnie komponujący się z granatem. No to wklejam... klasyka , jak twoja sukienka ale jakie piękny kolor i skóra www.rylko.com/pl/produkt/8F200B2_IM9,111596,118.html Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 23:29 U mnie na ekranie są klasycznie beżowe. )) Widzisz, wcale nie jest tak łatwo znaleźć buty - niby w internecie i sklepach stacjonarnych zatrzęsienie, ale gdy postawisz te dwa wymagania: obcas do 8 cm (żebym mogła się utrzymać w butach prawie dobę) i skóra to okazuje się, że jest bryndza. Od kilku miesięcy szukam zamszowych szpilek w gołębim kolorze i jakichś jaskrawych (żółtych, limonkowych, pomarańczowych), ale żeby były z zamszu, ładnie wyprofilowane, obcas jak wyżej i co? I niby każdy sklep ma takie buty, ale jak spojrzysz na szczegóły, to się odechciewa. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 23:46 Te już oglądałaś ? baldowski.pl/cz%C3%B3%C5%82enka-c-2_3_8.html Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 14.04.16, 00:00 Te są piękne: baldowski.pl/szpilki/baldowski/d01468/p-1065.html Pasujących do mojej sukienki nie widzę, no i moich wymarzonych zamszowych także nie. Ale większość butów z tej strony jest ładna, tylko ja taką klasykę mam. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:18 Piekna ta sukienka! Jaka to firma??? Ale sandalki srebrne porządne a nie jakies bazarowe plastiki z ozdobami jak dla 5-latki... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 16:41 Nigdy w życiu nie nosiłam bazarowych plastików. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 09:22 Btw zloto nie pasuje do koloru sukienki. Srebrny kolor butów najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 19:52 Żaden srebrny czy złoty. Kopertowki tez nie trzyma się w ręku non stop. Buty powinny ożywić granat. Najlepiej pójść do sklepu z sukienka i przymierzyć jakieś buty na próbę z którym kolorem będzie efektowniej Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: Sukienka i dodatki 13.04.16, 10:13 Granatowa sukienka sliczna, a odnośnie butów zerknij tu:m.veaul.com/womens-shoes-c5 Odpowiedz Link Zgłoś