Dodaj do ulubionych

sesje noworodkowe

• ichi51e Re: sesje noworodkowe 03.05.17, 12:39
      Nie ucieszylabym sie bo by mi sie nie chcialo z dzieckiem tluc :p do tego przewaznie sa to amatorzy robiacy za symboliczne sumy do portolio wiec jakosc srednia
    • lauren6 Re: sesje noworodkowe 03.05.17, 12:56
      Mnie te sesje zdjęciowe po prostu się nie podobają. Dzieci zazwyczaj sa poprzebierane w jakieś obciachowe ciuchy, upozowane w nienaturalny sposób w jakiś wiadrach, czapkach i innych cudach. Nie moja estetyka.
      • ichi51e Re: sesje noworodkowe 03.05.17, 12:58
        Chcialam znalezc cos na zaprzeczenie ale kurcze - wypalilo mi oczy...
    • k1k2 Re: sesje noworodkowe 04.05.17, 18:42
      dla mnie obrzydliwe a nie zabawne. nie naleze do frakcji dla ktorej kupa noworodka ma taryfe ulgowa bo to "tylko" kupa dziecka
    • mail-na-gazecie Re: sesje noworodkowe 08.01.19, 15:59
      Nie podobają mi się sesje z zamkniętymi oczami u dzieci a już najbardziej te w wiadrze z warzywami jak po ugotowaniu albo w durnych czapkach. Jak można tak nieszanowac małego człowieka.
    • e-ness Re: sesje noworodkowe 08.01.19, 16:05
      10 boskie , mina dziecka mówi sama za siebie
    • katie3001 Re: sesje noworodkowe 08.01.19, 16:10
      Za 13 dni mam rozwiązanie. Ani sesje ciażowe ani noworodkowe mnie nie bawią. Jakby mi ktoś coś takiego sprezentował to bym podziękowała i powiedziała co myślę na ten temat. Na pewno bym nie skorzystała.
    • jehanette Re: sesje noworodkowe 09.01.19, 09:09
      Ja bym się nie ucieszyła z takiego prezentu. Zdjęcia z sesji noworodkowych mi się nie podobają, dzieci wyglądają na nich sztucznie i niepokojąco.
    • umzak Re: sesje noworodkowe 09.01.19, 13:36
      Ja robiłam swoim bliźniaczkom, ale w ubraniu. Nie widzę sensu robienia zdjeć nago ani dzieviom ani sobie. ( Remontujac zakupiony dom, znsleźliśmy w piwnicy zdjecia nagich poprzednich wlascicieli i ich rodziców. Wrażenia średnie, znslazcą był nastoletni syn. Zdjecia poszły do kontenera razem z innymi śmieciami )
      Gdyby ktoś mi zaproponował fotosesje z dz iećmi w ramach prezdntu ucieszyłabym się, bo koszt jest niemały a pamiątka fajna.
    • aaa-aaa-pl Re: sesje noworodkowe 20.08.19, 13:15
      Spamerko precz!
    • kryzys_wieku_sredniego Re: sesje noworodkowe 20.08.19, 15:22
      He, he a ja uważam, że są bardzo udane ;P
    • lidek0 Re: sesje noworodkowe 20.08.19, 15:52
      Szkoda mi tych dzieci, układanych, przebieranych dla widzimisię rodziców.
    • trut_u Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 11:26
      Mnie się to nie podoba. Sztuczne strasznie i myślę, że niekomfortowe dla dziecka. Taka współczesna odsłona pozowania z fototapetą w tle. Kiedy córka miała jakieś trzy miesiące zrobiliśmy sobie sesję rodzinną, tzn. głównie to są jej zdjęcia, ale występujemy też razem, z dzieckiem na rękach, na spacerze. No, taka ulepszona wersja rzeczywistości, ale jednak ma coś wspólnego z normalnym życiem, w przeciwieństwie do dzieci w koszykach czy innych doniczkach.
    • lilia.z.doliny Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 12:02
      Nie widziałam nigdy fajnej sesji noworodkowej. Wiadra, połówki dyni, jakieś skrzynki, a w to powtykane dzieci.
      I - najgorzej- z jakiegoś chorego powodu dziewczynki.sie orzyodziewa w koszmarne opaski? Kokardy? One mają zamknięte oczy ( dziewczynki, nie kokardy) I jest to tak brzydkie i sztuczne, że aż mdli
    • chatgris01 Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 13:12
      Znow spamer stary watek wyciagnal 🙄
      A juz sie w pierwszej chwili ucieszylam, ze Paszewa wrocila.
    • pierwszychleb Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 14:30
      Spytaj czy by chcciala taki prezent i juz
      • chatgris01 Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 14:33
        Ten noworodek ze startowego ma obecnie 6 lat cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka