ichi51e Re: sesje noworodkowe 03.05.17, 12:39 Nie ucieszylabym sie bo by mi sie nie chcialo z dzieckiem tluc :p do tego przewaznie sa to amatorzy robiacy za symboliczne sumy do portolio wiec jakosc srednia Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: sesje noworodkowe 03.05.17, 12:56 Mnie te sesje zdjęciowe po prostu się nie podobają. Dzieci zazwyczaj sa poprzebierane w jakieś obciachowe ciuchy, upozowane w nienaturalny sposób w jakiś wiadrach, czapkach i innych cudach. Nie moja estetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: sesje noworodkowe 03.05.17, 12:58 Chcialam znalezc cos na zaprzeczenie ale kurcze - wypalilo mi oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: sesje noworodkowe 04.05.17, 18:42 dla mnie obrzydliwe a nie zabawne. nie naleze do frakcji dla ktorej kupa noworodka ma taryfe ulgowa bo to "tylko" kupa dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: sesje noworodkowe 08.01.19, 15:59 Nie podobają mi się sesje z zamkniętymi oczami u dzieci a już najbardziej te w wiadrze z warzywami jak po ugotowaniu albo w durnych czapkach. Jak można tak nieszanowac małego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: sesje noworodkowe 08.01.19, 16:05 10 boskie , mina dziecka mówi sama za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
katie3001 Re: sesje noworodkowe 08.01.19, 16:10 Za 13 dni mam rozwiązanie. Ani sesje ciażowe ani noworodkowe mnie nie bawią. Jakby mi ktoś coś takiego sprezentował to bym podziękowała i powiedziała co myślę na ten temat. Na pewno bym nie skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: sesje noworodkowe 09.01.19, 09:09 Ja bym się nie ucieszyła z takiego prezentu. Zdjęcia z sesji noworodkowych mi się nie podobają, dzieci wyglądają na nich sztucznie i niepokojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
umzak Re: sesje noworodkowe 09.01.19, 13:36 Ja robiłam swoim bliźniaczkom, ale w ubraniu. Nie widzę sensu robienia zdjeć nago ani dzieviom ani sobie. ( Remontujac zakupiony dom, znsleźliśmy w piwnicy zdjecia nagich poprzednich wlascicieli i ich rodziców. Wrażenia średnie, znslazcą był nastoletni syn. Zdjecia poszły do kontenera razem z innymi śmieciami ) Gdyby ktoś mi zaproponował fotosesje z dz iećmi w ramach prezdntu ucieszyłabym się, bo koszt jest niemały a pamiątka fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: sesje noworodkowe 20.08.19, 15:22 He, he a ja uważam, że są bardzo udane ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: sesje noworodkowe 20.08.19, 15:52 Szkoda mi tych dzieci, układanych, przebieranych dla widzimisię rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
trut_u Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 11:26 Mnie się to nie podoba. Sztuczne strasznie i myślę, że niekomfortowe dla dziecka. Taka współczesna odsłona pozowania z fototapetą w tle. Kiedy córka miała jakieś trzy miesiące zrobiliśmy sobie sesję rodzinną, tzn. głównie to są jej zdjęcia, ale występujemy też razem, z dzieckiem na rękach, na spacerze. No, taka ulepszona wersja rzeczywistości, ale jednak ma coś wspólnego z normalnym życiem, w przeciwieństwie do dzieci w koszykach czy innych doniczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 12:02 Nie widziałam nigdy fajnej sesji noworodkowej. Wiadra, połówki dyni, jakieś skrzynki, a w to powtykane dzieci. I - najgorzej- z jakiegoś chorego powodu dziewczynki.sie orzyodziewa w koszmarne opaski? Kokardy? One mają zamknięte oczy ( dziewczynki, nie kokardy) I jest to tak brzydkie i sztuczne, że aż mdli Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 13:12 Znow spamer stary watek wyciagnal 🙄 A juz sie w pierwszej chwili ucieszylam, ze Paszewa wrocila. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszychleb Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 14:30 Spytaj czy by chcciala taki prezent i juz Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: sesje noworodkowe 12.04.22, 14:33 Ten noworodek ze startowego ma obecnie 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś