Dodaj do ulubionych

Łowcy organów

26.04.16, 11:44
W Poznaniu grasują owcy organów. Napadają na ludzi, usypiają (zapewne tajną bronią elektromagnetyczną) i badają stan zdrowia. Dobrze, że sprawą zajął się zaradny radny:

Lud Poznania domaga się zmian - napisał Boruczkowski. Jak podkreślał, młode osoby są wypatrywane i śledzone przez łowców organów. Łowcy mają ich usypiać, pobierać krew i badać, czy dana osoba jest zdrowa. Jeśli tak jest, taka osoba jest porywana i są wycinane jej niektóre organy wewnętrzne na sprzedaż. Radny prosi prezydenta o informację, czy podjął jakieś kroki celem wyłapywania łowców organów.

Poznań powinien nanieść na łowców obowiązek pozostawiania wyników badań osobom, które okazują się być chore. Mogłoby to znacznie odciążyć NFZ.
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Łowcy organów 26.04.16, 11:47
      Podejrzewam, że radnego juz złapali i wycięli mu mózg.
      • cosmetic.wipes Re: Łowcy organów 26.04.16, 11:50
        Dobra, nie podejrzewam. Jestem pewna.

"Radny stworzył też grę komputerową, w której strzela się "bezzałogowych obiektów latających innych opcji politycznych"."

big_grin
        • mid.week Re: Łowcy organów 26.04.16, 11:55
          Podobają mi się jego inicjatywy:

"zasłynął on również pomysłem przerobienia komina Starej Gazowni w Poznaniu na minaret. (...) W kampanii wyborczej apelował o wybudowanie na ul. św. Marcina łuku triumfalnego."
    • shell.erka Re: Łowcy organów 26.04.16, 12:06
      dobrze, że mam hashimoto - odpadam przy krwiodawstwie, więc jak sądzę tym bardziej na dawcę organów się nie nadaję.
      natomiast nie miałabym nic przeciwko uśpieniu mnie na trochę wink
    • yoma Re: Łowcy organów 29.04.16, 08:35
      Z jakiej partii pochodzi radny? smile

Coś mi mignęło ostatnio, że Antoni objął szczególną opieką ludzi słyszących głosy, bodaj w Szczecinie. Jak znajdę, to pokażę.
      • mid.week Re: Łowcy organów 29.04.16, 09:00
        yoma napisała:

> Z jakiej partii pochodzi radny? smile

Kwalifikuję to pytanie jako retoryczne wink

> Coś mi mignęło ostatnio, że Antoni objął szczególną opieką ludzi słyszących gło
        > sy, bodaj w Szczecinie. Jak znajdę, to pokażę.
        >
        Koniecznie. Myślę, że trzeba zacząć zbierać takie informacje w jednym miejscu. Np Kronice Polskiej Pierwyj Sort. Nad nazwą można jeszcze popracować. Doszłam do takiego wniosku jak usiłowałam sobie przypomieć śmieszne teksty córki z okresu przedszkolnego. Niby pamiętam, ale już niedokładnie. Szkoda by było takie kwiatki puscić w niepamięć.
        • yoma Re: Łowcy organów 29.04.16, 09:14
          Jeden mój znajomy próbował, ale wymiękł, za dużo tego było. Można wznowić.

Jest jeszcze taka strona app
          tyleobiecali.pl/

ale widzę, że też już wymiękli.
        • yoma Re: Łowcy organów 29.04.16, 09:22
          O, mam

wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1342&wid=18293534

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka