Dodaj do ulubionych

Każdego mogła poderwać.

• princess_yo_yo Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 10:42
      biorac pod uwage ze to zdjecie 'paszportowe' to jest calkiem ladne. a co piekna i podrywania, to do tego akurat wystarczy nie byc szpetnym wink
    • olewka100procent Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 12:49
      Nie wiem czy wiecie ale niektórych facetów kręcą babki ze stritem czyli uciekającym okiem
      • mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 12:55
        cos w tym jest - mam 3 kuzynki ( siostry) z zezem , jedna ma wlasnie trzeciego męża, druga - drugiego, a najmłodsza na razie sobie wybiera smile
    • feel_good_inc W dziwny sposób piszą 28.04.16, 12:53
      > była piękną, atrakcyjną kobietą. Nie było mężczyzn
      > y, który by jej nie uległ.

Po spojrzeniu na zdjęcie dość oczywistym jest, że podpis powinien brzmieć "dawała każdemu chętnemu".
      • mozambique Re: W dziwny sposób piszą 28.04.16, 12:56
        bez antykoncepcji ? hmm
        • feel_good_inc Re: W dziwny sposób piszą 28.04.16, 13:06
          Czemu niby bez? Wtedy jeszcze nie musiała grać pod publiczkę roli ultraprawicowej jałowej klępy.
          • mozambique Re: W dziwny sposób piszą 28.04.16, 13:18
            myslisz ze gra ? ja tam odbieram ze jej poglądy są ugruntowane i zalane żelazobetonem

inna rzecz ze obłuda i zakłamanie to akurat powszechne u polityków
            • feel_good_inc Re: W dziwny sposób piszą 28.04.16, 13:24
              > myslisz ze gra ? ja tam odbieram ze jej poglądy są ugruntowane i zalane żelazobetonem
              > inna rzecz ze obłuda i zakłamanie to akurat powszechne u polityków

Wszyscy grają. Autentycznie pop***lone przypadki to pojedyncze sztuki - jak Macierewicz.
    • znowu.to.samo Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:04
      Nie wiem dlaczego, ale przypomniał mi się wywiad z nimfomanką podobnej urody -włosy długie, proste ciemne, twarz hmmm przeciętna. Kobieta opowiadała że jeżdziła pociągiem i proponowała napotkanym panom seks. Żaden nie odmówił heee heeee. Może o taki podryw chodzi????

A tak serio, uroda nie gra roli. Gdyby tak było, wszystkie laski byłyby z zasady szczęśliwymi mężatkami, a jak wiemy tak nie jest. Czasem zupełnie przeciętna dziewczyna jest całe zycie szczęśliwą mężatką, a piękna kobieta przez lata nie może spotkać nikogo sensownego.
      • mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 29.04.16, 10:46
        pzypadki niewyobrażaleni pieknych aktorek ktore wiązały sie z przemocowcami lub prymitywami tez o tym świadczą
        • znowu.to.samo Re: Każdego mogła poderwać. 29.04.16, 12:53
          pierwsza z brzegu, symbol seksu wszechczasów -Marylin Monroe....
          • mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 29.04.16, 13:32
            bardziej z dzisiaj - Chalrize Theron ( zdradzana i bita) , MOnica Bellucci ( stale zdradzana) , Sandra Bullock ( związała sie z jakims przestępczym odpadem , nasza KAsia Figura - choc tu akurat nie wiadomo kto ma więcej za uszami ) itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka