princess_yo_yo Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 10:42 biorac pod uwage ze to zdjecie 'paszportowe' to jest calkiem ladne. a co piekna i podrywania, to do tego akurat wystarczy nie byc szpetnym Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 12:49 Nie wiem czy wiecie ale niektórych facetów kręcą babki ze stritem czyli uciekającym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 12:55 cos w tym jest - mam 3 kuzynki ( siostry) z zezem , jedna ma wlasnie trzeciego męża, druga - drugiego, a najmłodsza na razie sobie wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc W dziwny sposób piszą 28.04.16, 12:53 > była piękną, atrakcyjną kobietą. Nie było mężczyzn > y, który by jej nie uległ. Po spojrzeniu na zdjęcie dość oczywistym jest, że podpis powinien brzmieć "dawała każdemu chętnemu". Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: W dziwny sposób piszą 28.04.16, 13:06 Czemu niby bez? Wtedy jeszcze nie musiała grać pod publiczkę roli ultraprawicowej jałowej klępy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: W dziwny sposób piszą 28.04.16, 13:18 myslisz ze gra ? ja tam odbieram ze jej poglądy są ugruntowane i zalane żelazobetonem inna rzecz ze obłuda i zakłamanie to akurat powszechne u polityków Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: W dziwny sposób piszą 28.04.16, 13:24 > myslisz ze gra ? ja tam odbieram ze jej poglądy są ugruntowane i zalane żelazobetonem > inna rzecz ze obłuda i zakłamanie to akurat powszechne u polityków Wszyscy grają. Autentycznie pop***lone przypadki to pojedyncze sztuki - jak Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:04 Nie wiem dlaczego, ale przypomniał mi się wywiad z nimfomanką podobnej urody -włosy długie, proste ciemne, twarz hmmm przeciętna. Kobieta opowiadała że jeżdziła pociągiem i proponowała napotkanym panom seks. Żaden nie odmówił heee heeee. Może o taki podryw chodzi???? A tak serio, uroda nie gra roli. Gdyby tak było, wszystkie laski byłyby z zasady szczęśliwymi mężatkami, a jak wiemy tak nie jest. Czasem zupełnie przeciętna dziewczyna jest całe zycie szczęśliwą mężatką, a piękna kobieta przez lata nie może spotkać nikogo sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 29.04.16, 10:46 pzypadki niewyobrażaleni pieknych aktorek ktore wiązały sie z przemocowcami lub prymitywami tez o tym świadczą Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Każdego mogła poderwać. 29.04.16, 12:53 pierwsza z brzegu, symbol seksu wszechczasów -Marylin Monroe.... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 29.04.16, 13:32 bardziej z dzisiaj - Chalrize Theron ( zdradzana i bita) , MOnica Bellucci ( stale zdradzana) , Sandra Bullock ( związała sie z jakims przestępczym odpadem , nasza KAsia Figura - choc tu akurat nie wiadomo kto ma więcej za uszami ) itp Odpowiedz Link Zgłoś