azyl85
03.05.16, 10:59
Wiele z e-matek napisalo dziewczynie (watek ady o fajnych facetach i brzydkiech kobietach), ze to ona jest winna bo tak mysli i zazdrosci tym brzydkim kobietom fajnych facetow. A ja wam cos powiem uroda i seksapeal moga byc przeklenstwem. Nie wiecie jak ludzie, inne kobiety potrafią ranić bo ktoś jest atrakcyjnym. Po latach dowiedziałam się dlaczego na studiach było mi tak ciężko fajnego chłopaka znaleźć i dlaczego tak cierpiałam kiedy dochodzily do mnie o mnie samej takie wymyslone informalcje, nie nie oczekiwałam super przystojniaka, normalnego fajnego chlopaka. Mielismy niestety w tym akurat miescie 1 uczelnie i wiekszosc sie znala z imprez, z wykladow. Mnie kobiety po prostu nienawidzily, rozsiewaly na moj temat pomówienia, że tylko podrywam, zaliczam chłopakow, zeby oni na mnie uwazali, ze jestem piękna i głupia, wmawiali moim kolegom, że jestem najgorszą kobietą na ziemi tylko dlatego, ze byłam szczupła, z duzym biustem i ładnymi rysami twarzy. Ja niestety byłam cichą, spokojną dziewczyną nie miałam takiego gadania i przebicia jak niektóre z kobiet które mi zazdrościły. A dzisiaj jestem szczesliwa mam fajnego faceta i uwolnilam sie od przeszlosci. Natomiast ty ada sie nie martw. Te brzydkie kobiety z moich studiów mają tych fajnych ze studiów facetów ale oni juz sie na nich poznali, ze uroda nie idzie w parze z osobowością, uprzejmością. One nadal takie wredne sa.
Nie wiem dlaczego ludziom uroda kojarzy sie z nagorszymi cechami a brak urody z dobrymi ludzmi a tak nie jest.
Mam rowniez świetną przyjaciólkę razem chodzilysmy do gimnazjum śliczna blondyneczka, z pięknymi ustami, kobiecą sylwetką. Nawet nie wiecie jak zranioną przez ludzi. Świetnie od zawsze tanczyla talent ukrywala bo i tak dla kazdego byla dziw** kolejne pomówienia, tylko dlatego że więkoszość jej zazdrościła albo nie chciała akurat tego czy tamtego chłopaka i oni rozsiwali znowu plotki na jej temat.
Polecam film:
www.filmweb.pl/Malena
Mozna zobaczyć w nim jacy są ludzi, jak zle byc po prostu urodziwnym.
Od razu pisze nie, nie chwale sie, nie znacie mnie tu nawet na forum, nie znacie moich zyciowych doswiadczen, pisze swoje obserwacje. Wylaczeni swoje.
Ada glowa do gory i przyjrzyj sie tez czy ktos Cie czasami nie oczernia, jakas zazdrosna kobieta.
Dziękuję Bogu, ze mam juz ten etap za sobą. W pracy nadal musze udawadniac, wiele osob mnie nadal krzywdzi ale ja jestem szczesliwa, mam świetną rodzinę, piękną wewnętrznie przede wszystkim. Pozdrawiam.