zjadaczbigosu 18.05.16, 17:45 Ponieważ jestem niepracujący, to imprezuję cały tydzień. Każdy(a) może się przyłączyć do mojej imprezy i zaproponować piosenkę. Na początek puszczę "starożytny" kawałek: Oddział zamknięty - Ich marzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Impreza 18.05.16, 17:54 Ja! Ja! mam super kawałek, prosto z Kongresu Kobiet po znajomości wstawiam, bo wypatrzyłam tam mojego dawnego instruktora na scenie www.youtube.com/watch?v=kr6bcmiVG6o&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Impreza 18.05.16, 18:00 lady-z-gaga napisała: > Ja! Ja! mam super kawałek, prosto z Kongresu Kobiet No to ja też mam kawałek na Kongres Kobiet Stanisław Grzesiuk - Ballada o Felku Zdankiewiczu Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Impreza 18.05.16, 18:55 A teraz piosenka banująca wątek. Albo autora wątku. Grupa I - Radość o poranku (TVP 1974) Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Impreza 18.05.16, 19:25 no właśnie, starego nicka ci zbanowali, dlaczego tak rozpaczliwie usiłujesz przyciągnąć uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
ola766 Re: Impreza 18.05.16, 23:59 Jak juz wspominamy, to trochę ożywmy tę imprezę. I siedząc wygodnie przy piwku pozazdroścmy formy: AC/DC Thunderstruck www.youtube.com/watch?v=n_GFN3a0yj0 Odpowiedz Link Zgłoś
ola766 Re: Impreza 19.05.16, 00:00 Nie umiem wkleić tak jak Wy z obrazkiem, jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Impreza 19.05.16, 00:07 w strefie chilloutu leci SBB: Welcome SBB [;FULL ALBUM]; chłopaki na balkonie: Oddział Zamknięty - Andzia w moim fotelu: Natural Dread Killaz-Smoke weed / Good Sensi -- Wrzucony papier zapycha pisuar, zachodni wiatr spienione goni fale. Odpowiedz Link Zgłoś