Dodaj do ulubionych

Bombowo się robi

27.05.16, 16:14
Ewakuowano pracowników we wszystkich ośrodkach TVP w całej Polsce, a także klientów sklepów Biedronka i wielu galerii handlowych.

Wrocław juz został ostrzeżony o zagrożeniu, teraz kolejne miasta są uświadamiane jak potrzebna jest ustawa antyterrorystyczna w kraju, który do wczoraj miał wskaźnik takiego 0 zagrożenia.
Obserwuj wątek
    • przystanek_tramwajowy Re: Bombowo się robi 27.05.16, 16:20
      No to teraz koniecznie trzeba wprowadzić zakaz wszelkich zgromadzeń. Koniecznie przed przyszłą sobotą.
    • niennte Re: Bombowo się robi 27.05.16, 17:40
      Byłyśmy z córką w Silesii City Center, kiedy nakazano natychmiastowe opuszczenie budynku. Miałyśmy szczęście - załatwiłyśmy już co trzeba i wędrowałyśmy przez sklep, znajdujący się niedaleko jednego z wyjść. Tak więc szybko wyszłyśmy na zewnątrz, a następnie przez godzinę stałyśmy w gigantycznym korku, zanim udało nam się opuścić parking i wyjechać na ulicę.
      A przedtem mierzyłyśmy ubrania, jadłyśmy lody, korzystałyśmy z wc... Z każdego z tych miejsc byłoby trudno wyjść natychmiast.
      Stojąc na parkingu w korku chciałyśmy jak najszybciej stamtąd zwiać, bo przecież nigdy nie wiadomo, czy alarm nie jest prawdziwy i czy za chwilę budynek nie wyleci w powietrze sad
      Wyobrażam sobie straty sklepów, ludzi, którzy czegoś nie załatwili, złodziei, którzy korzystając z zamieszania kradli na potęgę...

Ciekawam, kto wywołał serię tych alarmów, ale mam nadzieję, że złapią gada (lub paczkę) i że poczuje dotkliwie skutki kary uncertain
      • przystanek_tramwajowy Re: Bombowo się robi 27.05.16, 17:43
        Myślę, że nie złapią. Podobnie jak nie złapano tego, kto zadzwonił w grudniu z informacją, że na manifestacji KOD-u pod Sejmem jest bomba.
        • niennte Re: Bombowo się robi 27.05.16, 17:47
          Wolałabym wierzyć, że mamy mniej nieudolne służby uncertain
          • triismegistos Re: Bombowo się robi 27.05.16, 19:53
            Wręcz przeciwnie moja droga wink
            • kamunyak Re: Bombowo się robi 27.05.16, 20:00
              >Wręcz przeciwnie moja droga

he he he...
              to teraz juz nie masz (nie mamy) wątpliwosci dla kogo i poc to jest.
              Sa tacy co wierzą.
              Chciałoby sie powiedzieć "ciemny lud to kupi".
              • verdana Re: Bombowo się robi 27.05.16, 20:12
                Starożytni Rzymianie mawiali Is fecit, cui prodest
    • zuleyka.z.talgaru Re: Bombowo się robi 28.05.16, 16:19
      Tia....a ciemny lud to kupuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka