rosapulchra-0 06.06.16, 14:00 Byłam. Widziałam. Klaskałam tak, że mam siniaki na dłoniach, śmiałam się tak, że bolą mnie policzki i brzuch. Polecam. Zgrzeszycie, jeśli tego nie zobaczycie na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Klimakterium 06.06.16, 18:29 Podbijam: www.bfakhoury.com/dunamis Posłuchajcie, proszę! A w ogóle to naprawdę idźcie na to. Konwalka miała rację! To po prostu RE-WE-LA-CJA! Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Klimakterium 06.06.16, 18:51 rosapulchra-0 napisała: > Podbijam Podbijanie własnego wątku jest sprzeczne z netykietą. Nie każdy twój wątek musi być super popularny. Skoro nikogo nie zainteresował dany temat, to pogódź się z tym zamiast sztucznie go reanimować. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Klimakterium 06.06.16, 19:18 O spektaklu już kilka lat temu słyszałam dobre rzeczy. Od znajomych w wieku mamy - pomenopauzalnym. Dobrze się bawiły. Podobno fajnie zagrany spektakl. Ale nie wróciły z siniakami. Od klaskania - o zdrowiu to chyba nie świadczy...... Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Klimakterium 06.06.16, 20:14 >Podbijanie własnego wątku jest sprzeczne z netykietą wat? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Klimakterium 06.06.16, 20:25 To moja osobista hejterka. Łazi za mną przy każdym prawie moim wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Klimakterium 06.06.16, 22:56 Zalecenia netykiety Dla grup i list dyskusyjnych są to: *zakaz pisania kilka razy z rzędu (szczególnie restrykcyjnie używany na forach posiadających funkcję edycji postu) pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Klimakterium 06.06.16, 19:14 co to za link dalas? www.bfakhoury.com/dunamis Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Klimakterium 06.06.16, 20:06 klimakterium.art.pl/mp3/ Tu możesz sobie wybrać do posłuchania. A tu masz wszystko o spektaklu: klimakterium.art.pl/ Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Klimakterium 06.06.16, 20:29 Bardzo! Tak bardzo żałuję, że nie mogę jechać na przedstawienie Emiliana Kamińskiego za tydzień, że się prawie popłakałam. Ale nie mam urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Klimakterium 06.06.16, 20:32 Fakt, bezrobotni nie miewają urlopów Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: Klimakterium 07.06.16, 00:02 Dla mnie było niestety nudne i nieśmieszne, farsa z ciągiem przewidywalnych gagów. Żałowałam zmarnowanego wieczoru. Ale mnie polskie kabarety tez nie śmiesza, bardziej absurdy dnia codziennego. Cos mi sie porobiło z poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś