angeika89 18.06.16, 23:13 www.pudelek.pl/artykul/94068/jaroslaw_kaczynski_chce_beatyfikacji_lecha_rozmawiaja_o_tym_z_biskupami_i_w_watykanie/ Święty Lech. O matko, już to widzę. Jaro stanowczo przegina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za_mszowe Re: Widzieliście to? :-O 18.06.16, 23:55 Jemu dawno peron odjechal,moze nawet wtedy,gdy jako resortowy bachór zaczal gwiazdorzyc. Tylko o tej beatyfikacji opowiedzial zawodowym plotkarzom ktos z innej frakcji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 00:30 Wiem, że z innej partii to pogłoski, ale mimo wszystko sam zamysł czegoś takiego mnie rozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 00:40 Moze kaczce sie kiedys wypsnelo gdzies o meczenstwie brata i ktos dowcipnie skojarzyl z beatyfikSacją. Komentarz o cudach za wstawiennictwem lecha mnie rozbawil. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 00:50 Żrodło: wypowiedź rzecznika Nowoczesnej, podejrzewam, że ironiczna (jeśli Rabiej tak na serio to znaczy, ze następnemu coś na mózg padło). W dalszej części tekstu na pudelku wszyscy zaprzeczają. Kaczyńskiego nikt się nie spytał. Czytaj dalej same tytuły na pudelku - będziesz świetnie poinformowana. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 00:55 Dla niektorych pudelek to wyrocznia i praźródlo wszechwiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 01:47 Wiem, że to plotka jak większość "informacji" podawanych na Pudelku i nikt tego nie potwierdził, ale gdyby taki pomysł roił się w głowie Kaczyńskiego to byłaby masakra. I ja jednak uważam, że w każdym kłamstwie jest ziarenko prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 10:28 Gdyby... A jeśli po prostu roi się w głowie pana Rabieja? Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 01:00 Obawiam się że nie jest to wymysł Nowoczesnej www.fronda.pl/blogi/boleslawwstydliwy/swiety-lech-z-malzonka-i-towarzysze-1,30809.html Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 01:24 Frondziarze to najlepszy lolcontent po pudelku Odpowiedz Link Zgłoś
owczarkini Re: Widzieliście to? :-O 20.06.16, 10:17 Myślałam, że to jakiś felieton satyryczny, dopóki nie spojrzałam na źródło. OJP. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 01:30 no, niestety, przyszło nam żyć w Kaczystanie. Ciekawe, czy sa jakieś granice absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Widzieliście to? :-O 20.06.16, 10:51 kamunyak napisała: > Ciekawe, czy sa jakieś granice absurdu. sky is the limit - w tym przypadku dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 06:53 Juz bym bardziej na swieta Marie Kaczynska widziala - miala dobra aure Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Widzieliście to? :-O 19.06.16, 09:02 Przecież nadpapież z Torunia uznał ją za czarownicę... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Widzieliście to? :-O 20.06.16, 11:43 Kurcze on ma duże szanse na świętego...od jego śmierci nie jedno cudo się wydarzyło a cuda które dzieją się obecnie biją inne na głowę... Odpowiedz Link Zgłoś