agnieszka77_11 07.07.16, 22:37 Za kogo będziecie trzymać kciuki? Ja - PORTUGALIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenia1 Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 22:48 Francja rozniesie Portugalię. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 22:52 Też Portugalia (mimo że z nami wygrali). Za Francję nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 22:53 Francja zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:06 Kamerun - Wyspy Zielonego Przylądka chyba? Xsionnc Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:09 Ja za tym, żeby obie drużyny przewaliły. ŻADNA nie grała na poziomie mistrzowskim! Portugalia - do finału JEDEN mecz wygrany w regulaminowym czasie gry, reszta ro cienkie remisy, zwycięstwa wymęczone, albo wylosowane w karnych... Francja statystycznie ciut lepiej, ale grają brzydko, bez polotu i finezji. Niestety - nie da się, żeby obie drużyny przegrały... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:17 Za Portugalią, oczywiście. Zawsze to honorniej być wyeliminowanym z turnieju przez mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:19 Chyba za nikogo, ale wybierając między dżumą a cholerą - Francja. Wizja takiego finału w ogóle mnie nie cieszy . Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:24 Żadnej! Uważam, że Portugalia znalazła się tu przypadkiem. Gdyby Polska miała więcej szczęścia dziś w finale byłaby Walia lub Polska - trochę zbyt łatwa droga... Uważam jednak, że Francja jest w formie i będzie mistrzem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:26 Za nikim.Wszystkie druzyny,ktorymi kibicowalam odpadly.Jak mnie zmusic to Portugalia,ale pod warunkiem,ze R nie bedzie Gral. Jak widze jego pysk to mam ochote strzelac.Malo ktory pysk budzi u mnie tak negatywne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Finał Francja - Portugalia 11.07.16, 10:11 A twój pysk jakie odczucia w tobie wzbudza? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Finał Francja - Portugalia 11.07.16, 16:18 Moja buzia b.mi sie podoba jest cudna Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:35 Dziewczyny na pewno będą trzymać kciuki za przystojniejszych piłkarzy co z tego, że w trakcie meczu nie będą wiedzieć która drużyna jest która, będą co chwilę pytać mężów Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:38 Z nas dwojga,to ja znam sie na pilce Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:43 Jej kolisty kształt przypomina Ci talerz albo garnek? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 00:00 Przypomina mi,ze polowe tyg.spedzam na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 13:02 na trybunaxh chyba bycie soccer mom nie oznacza, ze znasz sie na pilce. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 13:13 Ty to nawet na trybunach nie spedzasz sadzac po bzdurach jakie wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 17:41 Za to ogladanie kopaniny kilkulatkow na pewno czyni cie ekspertem, mamusiu Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 22:32 Hue hue sobie pieprz farmazony dalej,tylko to potrafisz niedojdo. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 08:14 >>Jej kolisty kształt przypomina Ci talerz albo garnek? Raczej twój głupiutki łeb, któremu chyba brakuje solidnego kopa na rozruch. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:39 Ja też się lepiej znam na sporcie niż mąż, bo w tym pracuję. To on mnie raczej pyta, co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:44 Jesteś trenerem? W futbolu kobiet są przecież inne zasady Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:46 Nie, na szczęście trenerem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Finał Francja - Portugalia 07.07.16, 23:50 Nieważne. Mam więcej wspólnego ze sportem niż mąż w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 00:01 Kobiety trenuja rowniez mezczyzn,nie wiedziales? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 10:25 Serio? Jestem zszokowany! W jakiej lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
aszlan Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 13:34 Portugalia- Ronaldo mnie albo irytuje albo zachwyca, aktualnie po tym jak motywował kolegów przed karnymi z Polską i po meczu z Walią raczej to drugie , choć to jeszcze nie zachwyt ale podziw jest. Mecz pewnie będzie nudny (oby nie) jak ten Portugalia-Chorwacja, chyba że zdarzy się jakiś wykorzystany karny, który zniweczy taktykę zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 12:50 Przystojni piłkarze sa po obu stronach,to byśmy musiały byc za remisem chyba Mam pytanie do znawcy,skoro sie juz pojawił Trener wykorzystal wszystkie trzy zmiany. Bramkarz ma kontuzje i musi zejść z boiska. Czy któryś z zawodników może przejac jego role-tzn może bronić rękami w polu bramkowym? Jak to jest? Byly juz takie sytuacje kiedys? Wiem,ze mogłabym googla spytac ale wole znawcę Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 15:39 Tak, zawodnika z pola zastępuje bramkarza w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
love_stasinek Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 10:05 Francja, bo ma sędziego ale kibicuję Portugalii chociaż nie tak miał wyglądać finał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 10:15 Na tych mistrzostwach jeden absurd goni drugi więc by było logicznie stawiam na Portugalię. Możliwe bowiem, że Ronaldo na przekór wszystkim hejterom akurat w ty meczu pokaże swój najpiękniejszy futbol i zaskoczy Francuzów. Kupuję worek fistaszków i cieszę się już na zabawę w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 10:23 jest mi to absolutnie obojetne ciesze sie na fajny mecz i obejrze z przyjemnoscia, i niech wygra lepszy inaczej sie kibicuje swoim, a druzyny z innych krajow nie wywoluja we mnie jakichs emocji Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 11:45 Kurczę,nie wiem Obie drużyny bardzo lubię. Chyba jednak Francja. Musze sie zastanowić jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 12:52 Dobra,juz sie zdecydowalam-Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 11:53 Od momentu odpadnięcia Polski wszystkie drużyny, za które trzymałam kciuki, odpadły, więc się nie udzielam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Finał Francja - Portugalia 08.07.16, 13:12 Fatalny ten finał, ale skoro trzeba, to Francja. Portugalii nie cierpię. Francja ma Griezmanna. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 13:05 Ja za Francuzów. Portugalia mi ostatnio "podpadła" Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 14:42 Niechętnie za Portugalią, żeby w końcu wyprawili odwołaną festę z 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 15:33 Za Portugalie , oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
2zima74 Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 16:10 Jeżeli już - to Portugalia. Francja (a w zasadzie Afryka, kur... mać) nie powinna wygrać i mam nadzieję, że nie wygra. Szkoda, wielka szkoda, że Walia odpadła - tej drużynie kibicowałam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
dziaadek Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 17:58 Francja (a w zasadzie Afryka, kur... mać) nie powinna wygrać czyli wedlug ciebie czarnoskory pilkarz urodzony i wychowany we Francji nigdy nie bedzie Francuzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Finał Francja - Portugalia 10.07.16, 19:11 Masz cos nie tak z glowa. Odpowiedz Link Zgłoś