Dodaj do ulubionych

Polacy Mistarzmi Europy

11.07.16, 07:15
Lekkoatletycznymi. Reprezentacja Polski pierwsza w klasyfikacji medalowej lekkoatletycznym Mistrzostw Europy w Amsterdamie.

I co? I nico. Na głównej wczoraj na czerwono o meczu Francja-Portugalia. Na głównej stronie Przeglądu Sportowego też wołami o Portugalii a malutka informacja o sukcesie Polaków. Z Pudelka pozdrawia Robert Lewandowski i Ronaldo. W serwisie radiowym o tym jaki to był 'nudny' mecz. Na jematce 2 wątki. Pierdnięcie WAGSówy zasługuje na więcej uwagi...

Chore, to jest po prostu chore sad
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: Polacy Mistarzmi Europy 11.07.16, 07:19
      Coś w tym jest. Na swoją obronę napiszę, że oglądałam, kibicowałam i bardzo się cieszę.
    • milka_milka Re: Polacy Mistarzmi Europy 11.07.16, 07:25
      Nieprawda. Trzeba było popatrzeć dobrze.
    • tereska.z.bombaju Re: Polacy Mistarzmi Europy 11.07.16, 07:30
      No chore..
      My wczoraj z mężem kibicowaliśmy i trzymaliśmy kciuki
    • larrisa Re: Polacy Mistarzmi Europy 11.07.16, 07:47
      Kurcze, myślałam, że to jeden z nielicznych pozytywnych wątków. Ale nie, znowu jojczenie...

• woman_in_love mistrzostwo to zasługa zmian Jarosława Kaczyńskieg 11.07.16, 08:10
      ŻARTUJĘ!!!!
    • leanne_paul_piper Re: Polacy Mistarzmi Europy 11.07.16, 18:21
      Oglądałam, bo zawsze oglądam lekkoatletykę, zresztą mam to w genach - mój ojciec biegał, ja biegałam, aż szkoda, że ta linia rodziny wymrzewink.
      Też dziwię się tak małemu zainteresowaniu, bo było co oglądać, Polacy przychodzili pierwsi niczym najlepsze fuksy (no, zwykle jednak faworyci) na Służewcu.
      Aż musiałam przełączyć się z Eurosportu na TVP, bo komentatorzy na tym pierwszym byli za mało rozemocjonowani i za spokojni, a ja chcę słyszeć rozdzierający wrzask, jak na ostatniej prostej Polak wrzuca 6ty bieg i pruje do mety.
      A ci co nie oglądali, niech żałują, nie wiedzą, co dobre.
    • iziula1 Re: Polacy Mistarzmi Europy 11.07.16, 18:27
      Spodziewałam sie watku z zachwyty nad Polakami a tu znowu jojczenie......

Słyszałam, widziałam, czytałam. Efekt braku Rosjan na dopingu. Tyle lub AŻ TYLE! Brawo Polska !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka