mala67 25.07.05, 17:48 walkuje osttanio sobie temat kocykow na allegro. i zgluplam totalnie) jakie macie kocyki??? ja mam 1 polarkowy jaki jeszcze trzeba? bawelniany , kolezanka mowila mi o akrylowym ze cieply do wozka; ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: kocyki 25.07.05, 17:55 ja mam tez jak narazie 1 polarkowy, zamawiam tez na allegro rożek w misiaczki a potem najwyżej dokupię jakiś cieplejszy a może od kogoś dostanę) myslę że to co już mam narazie wystarczy. Gdyby cos, to obok mnie jest TESCO otwarte 24/h więc skoczy sie dokupić. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: kocyki 25.07.05, 19:16 ja mam duży akrylowy, taki jakiś zwyklejszy jeden, i jeden który można spiąć w kombinezon; najrzadziej używałam tego akrylowego bo do wóżka był za duży, poza tym miałam wrażenie że dziecko się pod nim ugotuje, ten akrylowy to dobry w domu zeby dzidzię położyć Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: kocyki 25.07.05, 23:53 ja mam dwa kocyki welniane z cieniutkiej welny, jeden kocyk na pozniej z grubszej welny a jak bedzie goraco to bede uzywala samego spiworka Odpowiedz Link Zgłoś