Dodaj do ulubionych

Wyższy facet.

• kota_marcowa Re: Wyższy facet. 11.02.18, 20:13
      Lubię wyższych i męskich (przez męskich rozumiem dobrze zbudowanych, jako tako chociaż umięśnionych), z dużymi, męskimi dłońmi wink Za to nie muszą być ładni smile Mój jest do tego lichego owłosienia, więc goli się na zero wink Za to testosteron aż kipi big_grin Do tego musi być inteligentny, oczytany, lubić podróże i zwiedzanie, mam alergię na głupków.

Natomiast znam niskiego grubasa (z metr sześćdziesiąt i trzęsąca się galareta), o fizjonomii świńskiego blondyna, na dodatek niezbyt lotnego ( no dobra, głupi jak but), za to żona grubo ponad metr osiemdziesiąt, nie piękna, ale całkiem ładna. Nie znam jej osobiście, ale sądzę, że poziom intelektualny ich połączył, wstawienie na FB, no otwartym całkowicie profilu ( nie mam ich w znajomych) zdjęcia z niemowlakiem udającym, że pije piwo.
      • kota_marcowa Re: Wyższy facet. 11.02.18, 20:15
        O, wizualnie idealny Khal Drogo big_grin
      • kota_marcowa Re: Wyższy facet. 11.02.18, 20:17
        O matko, też się dałam złapać na przedpotopowy wątek.
        • cauliflowerpl Re: Wyższy facet. 12.02.18, 14:38
          No, ktos wygrzebal. Khal Drogo wtedy mial pryszcze i mutacje big_grin
    • rosapulchra-0 Re: Wyższy facet. 11.02.18, 20:24
      Wzrost mi zupełnie nie robi.
      Mam męża, który jest niższy ode mnie i jakoś mnie to zupełnie nie przeszkadza.
    • dziennik-niecodziennik Re: Wyższy facet. 11.02.18, 22:38
      Ja mam niecale 160, trudno byc nizszym ode mnie big_grin
      Sam w sobie wzrost mnie nie kreci.
    • kornelia_sowa Re: Wyższy facet. 12.02.18, 10:00
      To jest absolutnie warunek konieczny, aby facet był wyzszy (minimum 10 cm) ode mnie. Nie do przeskoczenia. Mam 170 cm wzrostu, mąż 180 cm więc łapnął się rzutem na taśmę smile
    • mozambique Re: Wyższy facet. 12.02.18, 12:36
      jako nastolatka kibicująca dawnemu Śląskowi Wrocław marzyłam o wysokim , super przystojnym koszykarzu
      no i los sie ze mnie zaśmiał - i kurde mam sad

bo jak Bóg chce czlowieka ukarać to mu spełnia jego marzenia smile
    • mae224 Re: Wyższy facet. 12.02.18, 13:55
      Zdecydowanie wolę niższego bruneta (typ południowca), nawet mojego wzrostu, niż wysokiego blondyna. Takie mam skłonności wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka