30.07.16, 15:46
Jakbyście już odpalały przelewy to ja też bym chciała kawałek ziemi żeby się przeprowadzić i jeśc jajka od własnych kur. Moja córka niestety nie sika już publicznie ale może jeszcze da się ten proces odkręcić...

Nie szczepią, nie chodzą z dziećmi do lekarzy, nie uznają leków. Rodzina naturalsów prosi o fundusze

Adele i Matt Allen to rodzice dwójki dzieci. Pięcioletni syn jest nadal przy piersi, nie chodzi do szkoły. Rodzina naturalsów prosi w internecie o datki. Chcą żyć w zgodzie z naturą. Potrzebują na to 100 tys. dolarów.
Obserwuj wątek
    • maadzik3 Re: Naturalsi 30.07.16, 15:56
      Cóż, wywiady telewizyjne, konto na fejsie chyba nie są natuaralne. Ale rozumiem że sprzedaje się bajkę, a naiwni mają ją sfinansować wink
    • mamma_2012 Re: Naturalsi 30.07.16, 15:58
      Ja im mogę podesłać 5 dolarów. Wystarczy na wyszukanie definicji słowa samowystarczalny i przeczytanie o rodzinie, której nie udało się rumiankuem wyleczyć zapalenia mózgu.
    • lauren6 Re: Naturalsi 30.07.16, 16:00
      Niech żyją naturalnie, bez pieniędzy.
      • mid.week Re: Naturalsi 30.07.16, 16:06
        Mnie zastanawia czy aby na pewno naturalnym jest czekanie 6 dni na samoistne pęknięcie pępowiny. Już widzę te pramatki z jaskiń i lepianek obsypujące łożyska kwieciem aby swym fetorkiem nie wabiły drapiezników...
        • memphis90 Re: Naturalsi 31.07.16, 15:22
          Ja widzę pramatki karmiące dzieci cytrynami pochodzącymi z tropików...
        • ichi51e Re: Naturalsi 01.08.16, 06:32
          Szympansy np tak wlasnie robia przewaznie w ciagu dnia problem rozwiazuje sie sam.
    • cosmetic.wipes Re: Naturalsi 30.07.16, 16:09
      Podążają za naturą, ale TV i fejsik najważniejsze big_grin

I te płatki róż na łożysku nie są zgodne z naturą. Powinna odgryzc pepowine i zjeśćtongue_out
      • truscaveczka Re: Naturalsi 30.07.16, 16:13
        W mikserze na koktajl zmiksować. Mamy w końcu XXI wiek. tongue_out
    • triss_merigold6 Re: Naturalsi 30.07.16, 16:42
      A dlaczego nie zainteresowała się nimi opieka społeczna?!
      • ichi51e Re: Naturalsi 30.07.16, 16:50
        A dlaczego mialaby? Edukowac w domu kazdy moze w uk szczepienia nie sa obowiazkowe piersia ez mozna karmic jak dlugo kto chce?
        • cosmetic.wipes Re: Naturalsi 30.07.16, 17:42
          Narażenie dziecka na poważne infekcje fanaberią porodu lotosowego, cokolwiek to znaczy, jest nieodpowiedzialne. Bardzo.
          • ichi51e Re: Naturalsi 31.07.16, 07:20
            Porod lotosowy jakby nie brzmial obrzydliwie nie jeat niebezpieczny dla dziecka i jest dopuszczalna forma porodu.
            • cosmetic.wipes Re: Naturalsi 31.07.16, 08:09
              Dopuszczalna być może. Dla niepełnosprytnych.
          • sundry Re: Naturalsi 01.08.16, 06:41
            Wg Wikipedii w 2009 roku lekarze potwierdzili, że poród lotosowy w porównaniu z tradycyjnymi sposobami prowadzenia porodów, nie jest zagrożeniem dla zdrowia lub życia dziecka.
    • cauliflowerpl Re: Naturalsi 30.07.16, 16:54
      I znów to nie ja wpadłam na genialny pomysł "jak się nie narobić i żyć w dostatku".
      Chociaż dzieci nie chcę, ale mam dwa koty. Też ostatnio coś długo ze szczepieniami zwlekam...
      • cosmetic.wipes Re: Naturalsi 30.07.16, 17:43
        Jeśli nie zjadłas ich łożysk to się nie liczy tongue_out
      • wuika Re: Naturalsi 31.07.16, 08:22
        Karmisz je piersią? Pewnie nie. Dostały kiedykolwiek jakiekolwiek lekarstwa od jakiegokolwiek weterynarza? Nie liczy się tongue_out
        • cauliflowerpl Re: Naturalsi 01.08.16, 09:34
          No lipa. Nie bedzie stu tysiecy zielonych.
          Nie bylo wiec wyjscia, po miesiacu urlopu poddalam sie i wrocilam do pracy.
    • taki-sobie-nick Ale dlaczego 100000 dolarów? 30.07.16, 19:54
      O ile mi wiadomo, różne plemiona, a także uciekinierzy z cywilizacji, że tak ich nazwę, żyją naturalnie BEZ stu tysięcy dolarów.
    • wuika Re: Naturalsi 31.07.16, 08:21
      Samowystarczalni pod warunkiem, że ktoś im kasą sypnie. Niezły pomysł na bumelanctwo big_grin
      • heca7 Re: Naturalsi 01.08.16, 07:41
        No dokładnie. Akurat wczoraj wieczorem , przy prasowaniu oglądałam dwa programy lecące jeden po drugim o ludziach żyjących z dala od cywilizacji. Obie pary były do tego przygotowane finansowo. Pierwsza to niedoszły lekarz i pani biolog. Mieszkają na Nowej Zelandii. Kiedy urodziły im się dzieci uświadomili sobie, że czas minie szybko, dzieci rosną i zaczęli w tej głuszy pracować. On maluje obrazy, zbiera i obrabia kamienie ozdobne. Z synem polują na futrzane szkodniki a ze skór robią poduszki. W rezultacie było ich stać na wysłanie dwójki dzieci na studia.
        Drudzy to prawnicy , którzy sprzedali wszystko co mieli w Londynie i wynieśli się pod jakiś czynny wulkan. Pomijając głupi pomysł zamieszkania w strefie rażenia-8 km to też utrzymują się sami.
    • memphis90 Re: Naturalsi 31.07.16, 15:20
      Ale jak to "w internecie"...? Na tabliczce glinianej niech prośby wyskrobią i po domach roznoszą...
    • marzeka1 Re: Naturalsi 01.08.16, 13:30
      Swietna jest pierwsza odpowiedź: "Przecież pieniądze są takie nienaturalne!".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka