alfa36 10.08.16, 21:54 Macie takie? Ja mam jedynie wniosek, że pogoda potrafi wiele zepsuć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thea19 Re: Wakacyjne, urlopowe hity 10.08.16, 21:55 dlatego jak sie chce miec udany pogodowo urlop, to sie samolotem w cieple miejsce leci Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 08:48 A jak ktoś nie lubi latać? I woli polskie morze? Albo polskie góry? Lub jeziora? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 09:59 to jedzie w Polskę i nie narzeka na pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wakacyjne, urlopowe hity 10.08.16, 22:32 A ja ze w dobrym towarzystwie każda pogoda jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Wakacyjne, urlopowe hity 10.08.16, 22:35 O nie, nie róbmy jeszcze podsumowań, bo ja na przełomie miesiąca chcę wyskoczyć na jeszcze jedne wakacje. Więc jak wrócę i przeżyję, to napiszę, że miałam bombowe wakacje, bo w tym roku to Kenia, Egipt a teraz jeszcze ma być Turcja. No co, gdzieś muszę rozładować adrenalinę, a wyścigi na podwarszawskich drogach są nielegalne (choć bardzo kuszące). Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wakacyjne, urlopowe hity 10.08.16, 22:36 Z całego serca życzę Ci abyś nie miała bombowych wspomnień z Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Wakacyjne, urlopowe hity 10.08.16, 22:41 Do Istambułu się nie pcham, a w kurortach spokój. W zeszłym roku też straszyli, a tak jak już chyba gdzieś tu pisałam, lokalsi najbardziej zajęci byli zbieraniem pomidorów. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Wakacyjne, urlopowe hity 10.08.16, 22:48 Jeszcze czekam na lasta, ale albo Bodrum Milas albo Antalya. W zeszłym roku Izmir. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wakacyjne, urlopowe hity 10.08.16, 23:09 Niestety prawda...zimno można znieść za to deszcze jest upierdliwy i ciężko cokolwiek zrobić jak leje i leje ...jutro ma być lepiej oby bo chcemy pozwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 08:46 w jakim sensie hity? ze miejsca? dla mnie tam, gdzie cieplo maz wlasnie wrocil znad morza - tlum tlok zimno i leje ludzie chodza w puchowych kurtkach, czapkach i sandalach i szukaja czym by tu sie zajac - to nie jest wypoczynek a byl niedawno watek jak to cudownie nad polskim morzem i pogoda nicanic nie szkodzi to nie wiem, potrafi pogoda zepsuc czy nie potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 09:03 A widzisz, wszystko zależy gdzie się pojedzie. Mieszkam nad polskim morzem (no dooobra, nad zatoką) i całe lato chodzę w krótkim rekawku, dzieciaki tak samo. Nie ma potrzeby zakładania bluzy a bo dopiero kurtki. Świeci słońce, chociaż ostatnie dwa dni bez upału ale 20 st jest i słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 09:07 moze zalezy - maz byl w kolobrzegu i okolicach - tam morze otwarte i zimne gospodarze mowili, ze od tygodnia leje i wieje fakt - jezdzilam tam 3 albo 4 ostatnie lata i zawsze na pogode trafialam - co bardziej uznawalam za dar z niebios niz za norme Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 10:20 "maz byl w kolobrzegu i okolicach - tam morze otwarte i zimne" ale za to czystsze niz w zatokach (siłą rzeczy!) Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 21:28 Jestem w Grzybowie od poniedzialku, do srody wlacznie codziennie plaza i zero deszczu, dzis padalo od rana do poludnia wiec wzielismy dzieci na basen do miejscowego hotelu a popoludniu znowu siedzielismy na plazy. Owszem nie ma upalu ale spokojnie mozna siedziec i chlonac morze a o nic wiecej mi nie chodzi w urlopie. Baltyk albo sie kocha z dobrodziejstwem inwentarza albo nie. Pogoda to zawsze loteria. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 17:58 Miejsce, kraj, hotel... Byłam w tym roku dwa dni w Łebie... dawno nie widziałam tylu ludzi. Ale wydmy zobaczyłam i nie było tam tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 09:37 Zależy z kim. Mi się marzy pobyt nad Bałtykiem jesienią, nawet nie pada - nawet lepiej, ale... sama. Z dzieciakami pogoda musi być murowana. Wniosek? Dzieciaki potrafią wiele zepsuć Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 09:48 nie wiem, bo ja miałam pogodę. I teraz poszukuję kolejnych wakacji i mówią w tv ;P że będzie ciepło moja mama powtarza, że "dobrym ludziom pogoda sprzyja" Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 09:56 Bardzo podobało mi sie w tym roku na Mazurach i w Zakpanem. Sto lat tam nie byłam i naprawdę pozywtywnie się zaskoczyłam. Oferta duzo lepsza niż nad morzem, pod każdym względem. Nad morzem tez byłam i poza Trójmiastem naprawdę ale propozycje dla turystów ograniczają się do plaży, gofra, piwa i dmuchanej zjeżdżalni. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 20:46 Zgadzam się. Zwiedziliśmy Mazury i całkiem dobra baza kempingowa Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 10:27 odwiecznym wakacyjnym hitem jest dla mnie Bałtyk. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Wakacyjne, urlopowe hity 11.08.16, 23:20 Ja zwykle jeżdżę w różne miejsca Jednak moje hity to takie do których wracam już kilka razy. Kocham góry, więc moim letnim hitem jest Austria, a zimowym. .Majorka! Wybieram więc całkiem inaczej niż większość ludzi Jednak aktywni właśnie zimą docenią najbardziej uroki te cudownej wyspy. .. Odpowiedz Link Zgłoś