Dodaj do ulubionych

Bareja w realu

31.08.16, 19:18
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20625072,miniaturowe-metalowe-blasiki-takie-statuetki-wreczono.html#Czolka3Img
Jesli to prawdziwa wiadomość, to Asz dziennik powinien zaprzestać działalności.
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:21
      Widziałam właśnie na głównej.
    • bei Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:22
      Tez mnie przytkalo...mam nadzieje, ze to tylko prywatne wyroznienie od pani generalowej
    • iwoniaw Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:26
      OMG... Nie od dziś coraz to nowe doniesienia sprawiają, że człek szuka jakiegoś disclaimera drobnym drukiem, że to asz albo prima aprilis (a tu nic z tego), ale tu już przechodzą samych siebie.
      Nie, nie napiszę, co sobie pomyślałam również o zacytowanych słowach wdowy B.
      uncertain
    • larrisa Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:28
      Straszne jak ludzie mają zryte berety.
    • triss_merigold6 Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:30
      Achahahchchaha, popłakałam się. Urocze.
    • ra-sowa Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:32
      a teraz obejrzyjcie to zdjęcie jeszcze raz i przyjrzyjcie się minie tego po lewej smile
      • joa66 Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:04
        Boska big_grin
    • zawsze-w-drodze Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:02
      To jest Błasik na miarę naszych możliwości. My tym Błasikiem otwieramy oczy niedowiarkom. Mówimy, to jest nasz Błasik i to nie jest nasze ostatnie słowo....
    • gama2003 Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:03
      Eeeeee, Bareja to jednak cienki był.
      Nie uwierzyłby facet w takie jaja.....
    • araceli Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:06
      ASZ dziennik już od jakiegoś czasu z połowę informacji ma prawdziwych... tych o 'dobrej zmianie' głównie big_grin
    • mid.week Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:08
      Rozdają Błasiki.
      To brzmi jak ostrzeżenie przed pasożytami...
    • spanish_fly Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:08
      Akurat do Ikara to Błasik pasuje jak znalazł.
      • iwoniaw Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:14
        No fakt, że patron statuetki dla lotników już wcześniej był, ekhem, kontrowersyjny big_grin
        • edelstein Re: Bareja w realu 01.09.16, 09:47
          Poplakalam sie przez wasbig_grin
    • livia.kalina Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:38
      No i właśnie.... straszna katastrofa, straszna tragedia, naprawdę ogromna strata ...a dzięki dobrej zmianie- turlam się ze śmiechu czytając artykuł i komentarze. No jak można tak wszystko spieprzyć?
      • paszczakowna1 Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:57
        >No i właśnie.... straszna katastrofa, straszna tragedia, naprawdę ogromna strata ...a dzięki dobrej zmianie- turlam się ze śmiechu czytając artykuł i komentarze. No jak można tak wszystko spieprzyć?

Ty uważaj, bo zaraz tu przyjdzie z mordą Jarkacz i nazwie cię spadkobierczynią Palikota i KPP (cytat dosłowny), która szydzi z tragedii. A jak nie on, to przynajmniej to jesienne coś.
    • cosmetic.wipes Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:45
      Znowu się udlawilambig_grin big_grin big_grin
    • asia-loi Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:47
      Mnie rozbawił do łez, komentarz internauty huberta pod zalinkowanym artykułem.
      Pozwolę sobie wkleić.

"Oni wszyscy musza ku... cos cpac. To jest niemozliwe ze maja takie pomysly na sucho kutwa nie wierE"
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Bareja w realu 31.08.16, 21:23
        asia-loi napisała:

> "Oni wszyscy musza ku... cos cpac. To jest niemozliwe ze maja takie pomysly na
        > sucho kutwa nie wierE"

Srogie piguły dostarczane przez aptekarza.

Xsionnc
        • morekac Re: Bareja w realu 31.08.16, 21:29
          Tak, to było tłumaczyło medal dla farmaceuty...
          • iwles Re: Bareja w realu 01.09.16, 07:59
            big_grin
      • morgen_stern Re: Bareja w realu 01.09.16, 08:57
        Mnie się bardziej podobał ten sugerujący, że figurce można by odkręcić głowę i nalać wódki, byłaby "błasiówka" big_grin
    • mama303 Re: Bareja w realu 31.08.16, 21:27
      ciekawe po ile będa na allegro
    • zuleyka.z.talgaru Re: Bareja w realu 31.08.16, 21:33
      Leżę i kwiczę!! big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
    • paszczakowna1 Bareja w wojsku 01.09.16, 07:02
      Zbiorowe czytanie Quo vadis. Podczas gimnastyki.

wyborcza.pl/1,75968,20627332,narodowe-czytanie-sienkiewicza-nasz-szwejk.html
      • spanish_fly Re: Bareja w wojsku 01.09.16, 08:37
        big_grin

Czekam na lekcje patriotyzmu w stylu CK Dezerterzy:
        Jeder Stoß, Ein Franzos!
        Jeder Schritt, Ein Britt!
      • spanish_fly Re: Bareja w wojsku 01.09.16, 08:43
        Tutaj filmik big_grin
        6bpd.wp.mil.pl/pl/1_91.html
        • 1elka26 Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 09:44
          Każda wypowiedź Kijowskiego to kwintesencja bareizmu:

"Potrzebny jest drugi etap obywatelskiego zrywu - budowa państwa podziemnego, instytucji, które pomogą przenieść nasze wartości przez czas opresji - mówił szef KOD Mateusz Kijowski, który wziął w środę w Warszawie udział w pokazie filmu dokumentalnego pt. „Obywatelski zryw”."

Biedny KOD, biedny Kijowski. Bity i poniewierany przez okrutny PIS. Słoneczko za mocno przygrzało?
          Kwatera główna państwa podziemnego pewnie będzie mieścić sie na ulicy Alternatywy 4?
          • morgen_stern Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 09:46
            W temacie ani słowa nie wykrztusisz oczywiście? Ty się musisz codziennie zasypiać i budzić z Kijowskim na ustach, jesteś chyba jego najwierniejszą wielbicielką!
          • spanish_fly Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 09:49
            Kijowski ma rację. A Ty jak chcesz być śmieszna to musisz się jeszcze od "twardego jondra" PIS dużo nauczyć.
          • edelstein Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 10:08
            Kijofilia lever hardbig_grin
            Czym charakteryzuje sie kijofil.
            To osobnik najczesciej plci zenskiej nekany obsesja,ktora objawia sie odmienianiem nazwiska Kijowski przez wszystkie przypadki i umieszczaniem tegoz w dowolnej dyskusji.W ten sposob Kijowski moze byc nie tylko laczony z KOD-em ale i z plackami ziemniaczanymi oraz bolem menstruacyjnym.
    • princess_yo_yo Re: Bareja w realu 01.09.16, 09:54
      piekne! postac generala blasika ani jego zony nie byla mi do tej pory znana ale teraz juz nawet ja wiem ze byl takowy i mial tez zone big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka