verdana 31.08.16, 19:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20625072,miniaturowe-metalowe-blasiki-takie-statuetki-wreczono.html#Czolka3Img Jesli to prawdziwa wiadomość, to Asz dziennik powinien zaprzestać działalności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:22 Tez mnie przytkalo...mam nadzieje, ze to tylko prywatne wyroznienie od pani generalowej Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:26 OMG... Nie od dziś coraz to nowe doniesienia sprawiają, że człek szuka jakiegoś disclaimera drobnym drukiem, że to asz albo prima aprilis (a tu nic z tego), ale tu już przechodzą samych siebie. Nie, nie napiszę, co sobie pomyślałam również o zacytowanych słowach wdowy B. Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:28 Straszne jak ludzie mają zryte berety. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:30 Achahahchchaha, popłakałam się. Urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Bareja w realu 31.08.16, 19:32 a teraz obejrzyjcie to zdjęcie jeszcze raz i przyjrzyjcie się minie tego po lewej Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-w-drodze Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:02 To jest Błasik na miarę naszych możliwości. My tym Błasikiem otwieramy oczy niedowiarkom. Mówimy, to jest nasz Błasik i to nie jest nasze ostatnie słowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:03 Eeeeee, Bareja to jednak cienki był. Nie uwierzyłby facet w takie jaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:06 ASZ dziennik już od jakiegoś czasu z połowę informacji ma prawdziwych... tych o 'dobrej zmianie' głównie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:08 Rozdają Błasiki. To brzmi jak ostrzeżenie przed pasożytami... Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:08 Akurat do Ikara to Błasik pasuje jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:14 No fakt, że patron statuetki dla lotników już wcześniej był, ekhem, kontrowersyjny Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:38 No i właśnie.... straszna katastrofa, straszna tragedia, naprawdę ogromna strata ...a dzięki dobrej zmianie- turlam się ze śmiechu czytając artykuł i komentarze. No jak można tak wszystko spieprzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:57 >No i właśnie.... straszna katastrofa, straszna tragedia, naprawdę ogromna strata ...a dzięki dobrej zmianie- turlam się ze śmiechu czytając artykuł i komentarze. No jak można tak wszystko spieprzyć? Ty uważaj, bo zaraz tu przyjdzie z mordą Jarkacz i nazwie cię spadkobierczynią Palikota i KPP (cytat dosłowny), która szydzi z tragedii. A jak nie on, to przynajmniej to jesienne coś. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Bareja w realu 31.08.16, 20:47 Mnie rozbawił do łez, komentarz internauty huberta pod zalinkowanym artykułem. Pozwolę sobie wkleić. "Oni wszyscy musza ku... cos cpac. To jest niemozliwe ze maja takie pomysly na sucho kutwa nie wierE" Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Bareja w realu 31.08.16, 21:23 asia-loi napisała: > "Oni wszyscy musza ku... cos cpac. To jest niemozliwe ze maja takie pomysly na > sucho kutwa nie wierE" Srogie piguły dostarczane przez aptekarza. Xsionnc Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Bareja w realu 31.08.16, 21:29 Tak, to było tłumaczyło medal dla farmaceuty... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Bareja w realu 01.09.16, 08:57 Mnie się bardziej podobał ten sugerujący, że figurce można by odkręcić głowę i nalać wódki, byłaby "błasiówka" Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Bareja w wojsku 01.09.16, 07:02 Zbiorowe czytanie Quo vadis. Podczas gimnastyki. wyborcza.pl/1,75968,20627332,narodowe-czytanie-sienkiewicza-nasz-szwejk.html Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Bareja w wojsku 01.09.16, 08:37 Czekam na lekcje patriotyzmu w stylu CK Dezerterzy: Jeder Stoß, Ein Franzos! Jeder Schritt, Ein Britt! Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Bareja w wojsku 01.09.16, 08:43 Tutaj filmik 6bpd.wp.mil.pl/pl/1_91.html Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 09:44 Każda wypowiedź Kijowskiego to kwintesencja bareizmu: "Potrzebny jest drugi etap obywatelskiego zrywu - budowa państwa podziemnego, instytucji, które pomogą przenieść nasze wartości przez czas opresji - mówił szef KOD Mateusz Kijowski, który wziął w środę w Warszawie udział w pokazie filmu dokumentalnego pt. „Obywatelski zryw”." Biedny KOD, biedny Kijowski. Bity i poniewierany przez okrutny PIS. Słoneczko za mocno przygrzało? Kwatera główna państwa podziemnego pewnie będzie mieścić sie na ulicy Alternatywy 4? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 09:46 W temacie ani słowa nie wykrztusisz oczywiście? Ty się musisz codziennie zasypiać i budzić z Kijowskim na ustach, jesteś chyba jego najwierniejszą wielbicielką! Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 09:49 Kijowski ma rację. A Ty jak chcesz być śmieszna to musisz się jeszcze od "twardego jondra" PIS dużo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Bareja w realu - czyli Kijowski przemówił 01.09.16, 10:08 Kijofilia lever hard Czym charakteryzuje sie kijofil. To osobnik najczesciej plci zenskiej nekany obsesja,ktora objawia sie odmienianiem nazwiska Kijowski przez wszystkie przypadki i umieszczaniem tegoz w dowolnej dyskusji.W ten sposob Kijowski moze byc nie tylko laczony z KOD-em ale i z plackami ziemniaczanymi oraz bolem menstruacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Bareja w realu 01.09.16, 09:54 piekne! postac generala blasika ani jego zony nie byla mi do tej pory znana ale teraz juz nawet ja wiem ze byl takowy i mial tez zone Odpowiedz Link Zgłoś