marusia_ogoniok_102 Re: Która godzina? 2.0 04.01.17, 21:36 Była któraś na "Aplik@cji" w kinie? Jak tak - współczuję. Jak nie - nie idźcie. Aż mnie boli, że wydałam na to kasę. Dawno nie widziałam czegoś tak dennego. Zagrane marnie, historia idiotyczna, nie przestraszyłam się ani razu, za to dwa razy wybuchłam śmiechem. 21:36 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 2.0 04.01.17, 22:41 U mnie istna zamieć śnieżna. Sypie i wieje cały dzień. Z jednej strony się cieszę, bo może pierworodny w końcu na sanki pójdzie, ale po co tak wieje... Dziś myślałam, że łeb mi urwie. Mam do tego ostre zmęczenie materiału i odę zaraz spać, bo walczę z grawitacją powiek 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 06:31 Dzień bitej śmietany. I już wiem, że będę obchodziła. Pieczywo się skończyło, będę musiała iść do piekarni, a tam obok chlebków leżą ptysie. No nie oprę się, nie dziś! Wczoraj wypiłam napój z chmielu i spałam jak royal baby 6:31 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 07:52 Mid.week ! Czyli Ty masz niedobory chmielu ! Do tego wszystkiego ! No, ale skoro już wiemy, to jesteś ocalona. Mam śmietanę na bitą śmietanę. Kupiłabym rurki do nadziewania, ale nie pamiętam, gdzie widziałam takie pustw. Jak mi się przypomni tp kupię i poświętujemy. Ziewam, poziom energii -5.... 07.52 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 11:56 Mamy piekna zime na Podhalu. A ja nie moge z niej korzystac przez stan odmienny Ludzie jezdza na nartach,na lyzwach...a ja tylko spacery i to ostrozne bo slisko. Moja babcia zlamala noge bo sie posliznela na chodniku Jest mi smutno i sennie. Mam natchnienie do roboty a nie mam zlecen. Wszystko do d! A tak poza tym jest 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 12:31 Zazdroszczę. Zima i u mnie się zrobiła. Ale Podhala zazdroszczę do zieloności z zazdrosci - nawet jak Ci źle, to masz na co się pogapić terapeutycznego. W tym roku tuptaj grzecznie po chodniczkach, zbieraj siły, bo za rok będziesz ciągnać saneczki ! Pozdrów góry, po 100 całusów dla każdego szczytu. 12.31 biało za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 12:41 Chętnie bym się do ciebie na chwilę przeniosła. Choć nie mogę dziś narzekać, za oknem słońce i mała warstwa białego. Ale co Podhale to Podhale... Dużo zdrowia dla babci, oby szybko się noga zrosła. Pozstawiłam wczoraj zupe do ostygnięca na balkon i dziś odkryłam, ze mogę na niej jezdzić na łyżwach. Własnie zaczynam obchody świętowania Dnia Bitej Smietany 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 13:17 Znajomi z calej Polski mi zazdroszcza zimowania w górach a ja jeszcze narzekam Jak dzien bitej smietany to musi byc erotycznie...ale nawet tego mi sie nie chce,buuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 13:55 Ja zupełnie nieerotycznie zeżarłam ptysia 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 15:49 ale to teraz mi mówicie o takim święcie jak własnie dotarłam do domu? A mogłam po drodze kupić smietanę, ale nie. Aaa, może to i dobrze, robię się gruba, lepiej może marchew zjeść. Ale jak to odchudzać się jak tak zimno? I takie dylematy mam ten mroźny dzień. A może ja mam niedobór tego chmielu....? 15:49 Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 17:36 Ooo, bita śmietana! Zaraz książęce dziecię wróci do domu, to pogonię do sklepu. Zaprzęgłam dziś połowę biura do porządków w archiwum, bo powoli nie było jak do niego wejść. Spaliliśmy niszczarkę, padła przy mieleniu 8-go 60l wora papierów. Współpracownicy mnie znienawidzili, bo z obłędem w oczach warczałam "jeszcze jeden segregator, nie marudź" i tak przez 5 h. Sprzątaczka padnie na zawał, bo oprócz tych 8 worów z niszczarki, zostawiliśmy jej 6 kolejnych worów pełnych niezniszczonych papierów oraz biuro zasypane farfoclami. A to wszystko dlatego, że dopadł mnie PMS (lubię wtedy sprzątać ). Oprócz bitej śmietany kusi mnie też magiczny eliksir z chmielu, ale nie wiem czy to dobre połączenie... 17.35 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 19:28 Ziewam cały dzień. Ale to jak ! Jak hipopotam. Po tych suplementach w sumie tak będę wyglądać. Idę ubić tę śmietanę, bo zapomniałam a czuję takie niedobory, że hej. Mam jakieś brzoskwinie w puszce, też sobie uzupełnię , bo dawno nie jadłam. 19.28 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 20:34 Mnie z kolei boli głowa nad okiem i mam nadzieję, że to z niewyspania a nie od zęba Z pozytywnych rzeczy - popłakałam się nad postem gazeciarza Znowu. 20:34. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 20:53 Ja gazeciarza nie wygasilam ale nie odpowiadam na jego posty , czesto adresowane do mnie osobiście Kretyn. Wszechświat dał mi dzis prezent bo zamiast wieczornego dyżury z maupą miałam dzienny i to lajtowy. Szefowa o 8.15 zadzwoniła i wyżebrala żebym przyszła na dzień a nie na wieczór.Wytaszczyłam sie z wyra i zostałam nagrodzona 50% dodatkiem za przesunięty dyżur plus zamiast pracować na taśmie pojechałam z pacjentką do lekarza a po powrocie nakarmiłam pacjentów i posprzątałam w kuchni a terz mam wolny wieczór. 20.53 Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 21:06 Bita śmietana mnie nie rusza ale dzis kupiłam okazyjnie spore opakowanie ukochanych Quality Street i zabierzcie to ode mnei bo zeżrę wszystko.Bieżnia i rowerek na nic przy takim obżarstwie. Co do kuchni to u mnie generalnie gotuje Infant czyli syn. Ja gotuję chętnie ale moje dzieci lepiej więc jak chcą to prosze bardzo.A swoją drogą nie jestem wojująca ale czemu Wy tyle mięsa jecie ? U mnie fajitas wege dzień drugi, jutro wege spaghetti bolognese , potem pasta z brokułami i fasolą . Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 22:38 Ja bez czerwonego miesa zaliczam spadek formy. Fasolki i surowki jakos nie starczaja. Podobnie zreszta jak 7 godzin snu. Moj organizm zyczy sobie 9-10 i co zrobisz? A poza tym lekki mroz po dwoch dniach (!) juz zelzal, kwitna tez niektore kwiaty, wschodza narcyzy, szafirki i krokusy, widzialam tez juz kwitnace pierwiosnki. Brytyjska zima . 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 22:50 jan.kran napisała: > Ja gazeciarza nie wygasilam ale nie odpowiadam na jego posty , czesto adresowan > e do mnie osobiście Kretyn. Ja podobnie. Staram się nie wchodzić w interakcję i nie mogę się nadziwić, że ktokolwiek mu odpowiada. A jak widzę poważne dyskusje z nim prowadzone to mi korona opada > Wszechświat dał mi dzis prezent bo zamiast wieczornego dyżury z maupą miałam dz > ienny i to lajtowy. Szefowa o 8.15 zadzwoniła i wyżebrala żebym przyszła na dzi > eń a nie na wieczór.Wytaszczyłam sie z wyra i zostałam nagrodzona 50% dodatkiem > za przesunięty dyżur plus zamiast pracować na taśmie pojechałam z pacjentką d > o lekarza a po powrocie nakarmiłam pacjentów i posprzątałam w kuchni a terz ma > m wolny wieczór. > 20.53 No proszę, a ja się zastanawiałam jak tam dyżurowanie z wredną koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 20:49 U mnie śmietana poszła z takimi "herbacianymi malinami" (zasypane cukrem, ni to kompot, ni sok, ni niwiadomo co) i posypką z płatków migdałów. Jak święto, to święto. Niby nie lubię słodyczy, ale to był fajny deser (zamiast podwieczorku i kolacji, przynajmniej dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 20:50 A, oczywiście: 20.50 Zauważyłyście, że wielkimi krokami zbliżamy się do wątku 3.0? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 21:07 No i dobrze, trzeba wymyślić jakiś sposób uczczenia tego faktu. Hucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 22:03 >>>>>>>>>>No i dobrze, trzeba wymyślić jakiś sposób uczczenia tego faktu. Hucznie. Orgia dworska z bitą śmietaną i Ciachami ? Może zróbmy listę (z uzasadnieniem), coby się nie pobić o faworytów hihi 1. OdśnieżMAN - bo półgoły, pod ręką i ma niezłą szuflę Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 22:22 Też mi się spodobał OdśnieżMAN i marzyłam o nim dzisiaj o świcie (a jeszcze gdyby miał magiczne moce i odśnieżał całą trasę, którą należy pokonać), ale wybrałam tramwaj (stąd wątek o babciach i ciężarnych w MPK). Ale, ale... mam postulat. Każda księżniczka powinna mieć OdśnieżMAN'a, który brnąłby przed jej karocą i usuwał płatki (i zwały) śniegu spod kopyt jej koni. Ileż by było z tego pożytku. A orgię należy urządzić koniecznie w penisowym zamku. Może w ramach wieczoru panieńskiego Kalafiorowej? 22.23 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 22:35 Dobra! Tylko ja ostrzegam- moim osobistym OdśnieżMANem będzie sam książę Hamlet (mniam...) i która go ruszy- każę ściąć!!!! Ale powiem, żeby przyprowadził kumpli... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 22:42 A! zapomniałam- lista 2. Książę Hamlet- za całokształt (mój ci on). 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:07 Hamlet jest księciem. Książę nie może odśnieżać przed końmi, on jest od zarabiania na królestwo, wojen o nowe terytoria i przynoszenia brylantów. Nie wiem kto mógłby być moim odśnieżmanem... Przeszło mi przez głowę, że może jeden z eksiów, co mi zalazł za skórę, mógłby w ten sposób rehabilitować się za podłe mnie traktowanie. Ale w sumie po co mi oni znowu...? Lepiej niech siedzą w lochu. Trzeba wylosować założycielkę trzeciej edycji "Która godzina". Ja już mam ten, teraz kolej na inne księżniczki. Dzisiejsze swięto uczciłam pewną ilością ptysi. Do podania ile ich było dokładnie nie zmuszą mnie nawet tortury! 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:15 Hamlet ma jakieś oblicze? Eksie na odśnieżmenów się nie nadają. Ten ma być piękny, sprawiać przyjemność i być użyteczny (jakby spełniał takie warunki, to nie musiałby zostać eksem). Ja się na matkę założycielkę nie piszę, zazwyczaj o godzinie 0.00 śpię. A że ogólnie mało śpię i o nietypowych porach, to... 23.15 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:23 Ma, oj ma. Oj ma ale nie umiem wstawić fotki. www.youtube.com/watch?v=R22y1rNWrFU Odkąd widziałam spektakl, trwam w niemym zachwycie. Może dotrwam do 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:35 Sherlock?! Musimy się zgodzić, że księżniczki miewają różne gusta . Nie tknęłabym nawet łopatą do odśnieżania, ale odśnieżać bym łaskawie zezwoliła... To dotrwaj, ktoś musi otworzyć wątek 3.0, koniecznie o godzinie 0.00 niewiadomego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:57 Ma lepsze wcielenia niż Sherlock.. Także wizualne. Polecam pierwsze 15 minut "Frankensteina" NT (jako Istota). Ale ważne, że się na imprezie o OdśnieżMANa nie pobijemy Ani o Księcia Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 08:17 No dobra, o księciów się nie pobijemy, to na pewno Mnie mógłby odśnieżać taki Mark Greenstreet. Omójbosze jaki on był "w moim typie". Nawet innymi rzeczami mógłby cieszyć mą książęcą duszę, nie powiem... Kawka, kawusia, kawunia. 8:17 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 11:52 YY, różne są książece gusta Enjoy Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:33 >>>>Eksie na odśnieżmenów się nie nadają. Eksie jak najbardziej nadają się na odśnieżmanów (małą literą)- tych dosłownych. Będą odśnieżać - zapitalać na podjeździe do zamku i patrzeć jak OdśnieżMANi (Księ- Ciacha) odśnieżaja nam płatki z naszych księżniczkowych nosków i pyłki śniegu ze stopni karocy... >>>Ten ma być piękny, sprawiać przyjemność i być użyteczny To będzie- w zamku: A Eks- odśnieżman zostanie z łopatą przed i dalej będzie zasuwał HIhi- to dopiero królewska intryga Chyba mam głupawkę jakąś- to może być od czekolady? Jak myślicie? 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 09:20 "Eksie jak najbardziej nadają się na odśnieżmanów (małą literą)- tych dosłownych. Będą odśnieżać - zapitalać na podjeździe do zamku i patrzeć jak OdśnieżMANi (Księ- Ciacha) odśnieżaja nam płatki z naszych księżniczkowych nosków i pyłki śniegu ze stopni karocy..." Moja krew! Yeah, na Madagaskar z nimi, ale najpierw niech poodśnieżają 9:20 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:15 >>>> Hamlet jest księciem. Książę nie może odśnieżać przed końmi, on jest od zarabiania na królestwo, wojen o nowe terytoria i przynoszenia brylantów. Jak mnie wkurzy, to bedzie odśnieżał Ale- fakt, ogólnie masz rację. To będzie Księ- Ciachem . 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:38 Jako, że jestem w nastroju zupełnie niesennym, ale mocno filozoficznym - czy królestwo nie powinno zarabiać samo na siebie bez udziału księcia i księżniczki? To byłby ideał... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:45 Królestwo samofinansujące- cudo. I mogłyby je zaludniać tylko królewny, księżniczki i Księ- ciacha Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:54 A ja to nie wiem jakiego tego OdśnieżMana bym chciała... Ale zgadzam się, że musi być ciacho U mnie ciągle sypie i jest z dobre 8 cm śniegu 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 00:05 U nas nie sypie. I śniegu jak na lekarstwo, za to zimno musi być (zupa mi zamarzła w trakcie studzenia!). Przespałam jedną noc na dragach i teraz znowu nie chce mi się spać... Idę czytać o władcach pierścieni... Do jutra księżniczki, niech wam się przyśnią wymarzeni odśnieżMeni i inne cuda 00.05 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 00:09 Też idę do królewskiego łoża. Chyba se zasunę zasłonki, bo zimno Pa Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 00:50 Tak leżę i myślę. I wymyśliłam, że u mnie odśnieżać by mogli Colin Firth i Tom Hanks. Ja wiem, że lekko nadgryzieni zębem czasu, ale wyglądają na takich co zaczepieni pogadają do rzeczy. Za to nie mógłby odśnieżać Andrzej Polan. Sama wizja mnie wkurza a nie powinnam się denerwować przed snem. Idę poczytać, śpijcie smacznie księżniczki pod swoimi baldachimkami. 00.50 jutro można się powysypiać, co zamierzam uczynić Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 07:47 Bardzo dobre typy na odśnieżmanów. Tak sie tylko zastanawiam czy jestem tak zaawansowana w angielskim aby zozumieć różne słowne zabawy, czy nie powinnam jakiegoś polskojęzycznego łopatologa szukać. Może Sthur? Byłoby zapewne wesoło. Albo Saramonowicz. Ma zapędy do politykowania ale poglądy słuszne i niesamowicie celne pointy. Dlaczego moje dziecko musi tak wcześnie się umawiać z kolżankami, a ja smazyć placuszki z jabłkami na śniadanie i robić kanapki na pół dnia? KAWA 7:46 Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 10:05 Ucałuj swoje dziecko od mojej księżniczki, która o godzinie 6:28 włącza syrenę... i tyle z "w sobotę można sobie pospać". Czy tam w piątek, 6 króli 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 10:05 Ucałuj swoje dziecko od mojej księżniczki, która o godzinie 6:28 włącza syrenę... i tyle z "w sobotę można sobie pospać". Czy tam w piątek, 6 króli 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 11:27 Mam od jakiegoś czasu problemy z rytmem dobowym , poddałam się i sypiam jak mogę i kiedy mam ochotę.Idę teraz spać , dobranoc.Nieco usprawiedliwia mnie fakt że rano zadzwoniła szefowa i poprosiła żebym przyszła na noc.Lubię pracować na noce czasami, oglądam z reguły jakiś film (w wielu odcinkach) bo moi podopieczni też maja zaburzony rytm dobowy są aktywni w nocy i mają wiele życzeń.Dzis wybrałam na nockę Big Fish Burtona, widziałam kilka razy , uwielbiam.I jakby mi czasu starczyło pierwszy sezon oryginalnej Adam's Family.Dyżur trwa 9,5 godzin wprawdzie ale zawsze sie coś dzieje. 11.27 Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 08:21 Księżniczko Gamo. To nieładnie sobie dwóch takich rezerwować. Umówmy się, że Colin jednak do mego zamku przybędzie. Tobie Tom Hanks wystarczyć musi. 8:21 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 20:33 Przykro mi, muszę mieć Colina . Zróbmy dyżury, w parzyste dni u jednej, nieparzyste u drugiej. Tylko żeby nie było jak z tym kotem u ,, Samych swoich,,. 20.33 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 20:39 A cóż Wam Colin zawinił, że zamiast grać ma machać łopatą i to jeszcze na dwa etaty...?! 20:39 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:47 No co Ty, przecież ten śnieg długo nie poleży . Zaproszę Colina na herbatkę i pouczę się angielskiego. Ogromnie zmotywowana ! 21.47 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:50 w sumie... To ja na lenia wyszłam , a faktycznie mogłabym takiego odśnieżmana jako nativa wykorzystać. Jakąs taka ostatnio mało rozgarnięta bywam. Muszę zmnienić typy, mam nadzieję że sięnie obrazą. 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:57 A Benek jako nativ też ma pięęękny akcent I ten głos... Dobrze, ze nie ma do niego kolejki, jak do Colina. Dobra, to Colina Wam zostawiam, biorę Benia. Ale dacie od czasu do czasu popatrzeć, jak Colin odśnieża? 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 11:18 Jaki Benek...? Jedyny Benek którego kojarzę to żwire dla kotów. 11:18 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 15:26 >>>>>>>aki Benek...? Jedyny Benek którego kojarzę to żwire dla kotów. Zdecydowanie nie żwirek Benedict Cumberbatch 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 16:59 Sherlock! Trzeba było tak od razu. Ok, cały jest Twój! Nie mogę wymówić jego naziwiska więc nie miałaby jak go wołać do łopaty. 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:53 Trzy etaty!!!! Ale na mnie mógłby tez paaaaaatrzeć 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 11:55 Colin- spoko. i potem pogadać można- racja, racja. Z Benkiem zresztą też zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:03 Mirmunn a gdzie clou wątku , godzina ? )))))) Ja juz tak się samozdyscyplinowalam że kilka razy mało co nie wpisałam godziny na innych wątkach forumowych. 12.03 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:16 O matko- mówię, ze to przez Hamleta! Już się dyscyplinuję: 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 19:44 Ja nawet na innych forach chciałam wpisywać Pierogów nie będzie. Było 3 godziny roweru, lepić mi się już dziś nic nie chce. Książeczka i do łóżka. 19:44 Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 20:16 No właśnie Cauli ,ja mało co na kocim forum nie wpisałam godziny. Idę do pracy , zapomniałam w fabryce TO: bergerengen.wordpress.com/2011/12/20/pa-glattisen-med-pigg-brodder-eller-ingen-av-delene/ Mam nadziejé że się jakoś przedrę przez śnieg i lód. 20.16 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:53 Takie finansowe perpetum mobile! Cudowne by było. Wtedy nawet jak książę zostanie z wbitą włocznią na polu walki, to księżniczka nie będzie musiała zawracać sobie głowy bzdurami. Lepsze niż ubezpieczenie na życie. Jestem beznadziejnie praktyczna. 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 2.0 05.01.17, 23:56 Jestem beznadziejnie praktyczna. Oraz zapobiegawcza 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 00:03 Dekretem Królewskim zapraszam do nowego wątasa co tam jakieś parę postów Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:01 U, cholerka, cyferki mi się popiętroliły. To wszystko przez ten księżniczkowy bal i Hamleta Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:09 Wyrażenie popiętroliło jest cudne, mogę zaadoptować? 12:09 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 08:21 Dziś Dzień Filatelisty. Zbieracie znaczki? Albo cokolwiek innego? Ja nigdy nie miałam duszy kolekcjonera. Takie powolne dokupywanie, szukanie, gromadzenie to chyba nie dla mnie. Jedynie ksiązki mi zalegają, ale ja ich nie zbieram - ja je po prostu kupuję do przeczytania, więc to się chyba nie liczy. Kiedyś myślałam aby kolekcjonować wino, ale to nieralne. Wypijam. A`propos ksiązek, całkiem niedawno jedna osoba na pytanie czy coś czyta (takie pytanie drenujące pomysł na potencjalny prezent) zaczęła opowiadać, ze kiedyś więcej bo dziś czasu mniej, ale ma ciągle kolekcję ksiązek, pełno ich i kłopot (bla bla bla) po czym zaprowadziła mnie aby pokazać swój zbiór. Dwie półki w regale, ale "one stoją w dwóch rzędach!!" 8:21 Odpowiedz Link Zgłoś
fizjoluna Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 08:43 Jedyne co gromadzę namiętnie, to książki. Aktualnie mam do przeczytania dziewięć sztuk, w tym trzy z biblioteki. Kryminałki, biografie i i delikatnie naukowe. Znam dziewcznę, która na widok stosu książek, jaki pakowałyśmy z koleżanką na urlop wyjazdowy, stwierdziła, że ona też lubi w wakacje książkę przeczytać. Jedną. Na dwa miesiące. Jest nauczycielką. 08:42 Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 08:53 Znam niestety wiele domów, w których nie ma książek. Po prostu nie ma. Żadnej. Jako dziecko (czytające samodzielnie dość wcześnie) zawsze się zastanawiałam CO ci ludzie robią jak już mają wolny czas. Do dziś się zastanawiam prawdę mówiąc. Na wakacje mogę nie zabrać drugiej pary butów, ale książek musi mi wystarczyć. Pamiętam jak się czułam, gdy w Danii zabrakło mi czegoś do czytania. Wstrętna rodzina miała tylko książki po angielsku. To było straszne po prostu. Niemniej Księgi Jakubowe, które przyniósł Mikołaj wydają mi się być sporym wyzwaniem 8:53 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 09:07 A poza wakacjami..? Ja różnie, często fazami. Jak mnie jakiś autor wciągnie to się barykaduję przed światem i pochłaniam. Czasami robię sobie przerwę od czytania. W sumie niczego w życiu nie lubię robić systematycznie, powoli, dzień za dniem. Na dłuższą metę dopada mnie monotonnia. Chyba powinno "dokupowanie", nie wiem czemu "y" wpakowałam w środek, dziwnie to brzmi. Przeszlam się kawałek i zamarzły i palce u stóp. Nie lubię tej pani co prowadzi DDTvn. Mam z nią jak Gama z Polanem. 9:07 Odpowiedz Link Zgłoś
fizjoluna Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:57 Poza wakacjami nie czyta wcale. Ani jednej. 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś
fizjoluna Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 13:10 to było a' propos wpisu o nauczycielce. Przepraszam, ale dopiero się uczę obsługi forumowych wpisów, miała to być odpowiedź dla mid.week, a wyskoczyło na górę, hmm Tak w ogóle, to się przedstawię: fizjoluna, więc zawód wiadomy, na stanie książę, pies i kot, miejsce zamkowych włości mazowsze. Przed czterdziestką. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 18:16 Witaj! Dobrze się wkleiło, nie wiem, jak się ustawia "drzewko" wpisów, mam drzewko zawsze i na drzewku Twój wpis jest dokładnie pod mid.week i z sensem. 18.16 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 20:53 O witaj ! Proszę, nowa księżniczka. I to z centralnej Polski. Rozgość się, tylko swoją poduszeczkę na koronę musisz przyniesć. Chyba, że nie musisz zdejmować. 20.53 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 09:34 Zbieram kieliszki z podróży. Gdzie nie pojadę to sobie kupię. Tylko Barcelona tak mnie zmęczyła, że nie kupiłam, ale koleżanka podarowała nam wszystkim filiżaneczkę, więc się liczy. Mam 28 kieliszków. 9:34 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 09:50 Och, wiem co będę robić dziś wieczór!! Nałożę audiobooka na uszy i nalepię pierogów! Idę wyjąć z zamrażalnika farsz z soczewicy. O, jaki to jest wspaniały plan! 9:50 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:14 A ja kończę właśnie odgruzowywać zamek. Hmmm... mój osobisty Książę pojechał na męską imprezę. Zatem- odpalę jakieś zakazane dvd. Na dysku tez coś się znajdzie. A jeszcze czeka na mnie najnowsza Puzyńska i ostatni tom "Trylogii morskiej" Goldinga. Cudowna rzecz! Obejrzałam ostatnio ekranizację i się skusiłam. Wychodzić dziś nie zamierzam. Kultura wysoka i niska jest, winko jest. Ogłaszam weekend na zamku a......... Też nie wyobrażam sobie życia (i wakacji) bez książek. Ciuchy zawsze można wyprać, więc ładuję do walizki masę tego. A jak jedziemy autem, to już w ogóle... Parę razy przymierzałam się do jakiegoś czytnika, ale to chyba nie dla mnie... A Wy? Używacie Kindle'a itp? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:18 Księżniczka Kran mnie zdysyplinowała Dzięks 12:19 Mówiłam, że wszystko przez Hamleta 12: 19 still Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:27 Ja mam kindla, używam do czytadeł i probowania nowych autorów. Ulubione rzeczy wolę mieć na papierze ale na wyjazdy jest to genialny wynalazek. 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:30 Może się przekonam- pożyczę od kogoś na parę dni i zobaczę. Tym bardziej, że moja biblioteka udostępnia też e-booki (chyba na Legimi) 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 12:46 MIrmunn ,Ty się jakimś duńskim księciem nie wykręcaj ,dyscyplina ma być !!! Ja korzystałam z czytnika córki , nie dokładnie Kindle tylko jakiś niemiecki wynalazek Tolino , w podobieństwie Kindle , fajny bo kompatybilny z niemieckimi książkami.Bardzo mi pasuje , kupię sobie jak pojade w lutym do Berlina. Miałam spać ale na razie łażę po internetach. 12.46 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 13:28 >>>>>>>.MIrmunn ,Ty się jakimś duńskim księciem nie wykręcaj ,dyscyplina ma być !!! To se go zalukaj, królewno... we fraku zwłaszcza... www.youtube.com/watch?v=95X2DgRUkbo Ale racja: dyscyplina to fundament królestwa! 13: 28 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 15:30 ale naprodukowałyście postów, aż nie poznałam naszego cichutkiego wąteczku Dzisiaj dzień lenia, długie spanie ( nie mogę wyjść ze zdziwienia co wy robicie tu tak wcześnie), potem obiad, a po nim poszłam na spacer wymrażać bakterie i suplementować witaminę D. Osobisty odśnieżman zgarniał śnieg wczoraj, spychając go w jedno miejsce, a dziecko dzisiaj wyryło sobie w tym tunel. Czy 10 letnie( niedługo 11 letnie) królewny nie powinny mieć jednak innych zajęć? 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 16:38 mróz coraz większy, moje bakterie chyba jeszcze się nie wymroziły, bo dalej czuję się chora. Ale tyle zaprci Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 16:39 tyle samozaparcia nie mam, żeby iść jeszcze raz. Chyba je wygotuję w gorącej kąpieli. Zamykam i idę się wygrzewać 16.39 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 16:48 Zimno, mroźno i śnieżnie. Kończę kawę i idę obudzić z drzemki małego księcia. 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 16:50 A w ogóle wpisałam się w "Która godzina 3.0", bo myślałam żeście wykończyły obecny, ale widze, że resztkami sił jeszcze zipie. No to do 2500 i przenosimy imprezę tam 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:11 Już niedaleko, cóż to dla nas...... 21.11 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 20:25 Goooorącooooo! Godzina czegoś pomiędzy squash`em a tenisem mnie wykończyła. Godzina gorącej kąpieli w magnezie postawiła mnie na nogi. Obie te godziny sprawiły żem czerwona jak cegła, rozgrzana jak piec i muszę coś zjeść, oooł muszę coś zjeeeeść! Obym nie skończyła jak Bolesław Rozrzutny, który zmarł z przejedzenia zaraz po tym jak przeżuł kilkanaście kurczaków. 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:05 Dzisiaj 20 razy ,, prosiłam,, syna o posprzątanie pokoju. Niestety od świąt wyrosła mu tam dżungla i pochłonęła kilka potrzebnych rzeczy. Bunt młodzieńczy skończył się tym, że leżę na kanapie z jakimś kabelkiem, mocno niedelikatnie wyciągniętym z komputera. Komputer bez kabelka nie działa ( choć kilka innych mu zostało). Syn obrażony sprząta, dyskutując sam ze sobą nad swym ciężkim losem. 21.04 zima zima zima pada pada śnieg Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:23 wszystkie znaki wskazują, że masz inteligentne książątko , napisz jeszcze czy późno chadza spać i czy kwieciście przeklina. Będziemy miały pewność wtedy. Tu masz dowody Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:43 prawda, że podnoszące na duchu? Myślałam , że mam pyskatego lenia i bałaganiarza, a tu taka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:54 Mój przy nas nie przeklina, ale złudzeń nie mam , słownictwo ma przyswojone. Ale widzę też szanse dla siebie - zasypiam później niż późno. Czyli, jak podejrzewałam, ta inteligencja to po mnie . Ale pokoik zaczyna lekko przypominać pomieszczenie dla ludzi. 21.54 czy przez te mrozy też macie taaaki apetyt ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 22:10 A propos apetytu. Znalazłam coś wspaniałego! Zakochałam się wręcz www.xdomowo.pl/swinka-do-lodowki-p-16.html 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 00:13 Prasadko ! Co za cudowny język. Mnie świnka nie powstrzyma, muszę swoje upasione zdjęcie powiesić i jakiś ryk słonicy dodać. Wtedy jest szansa, że zawstydzona, ze spuszczona głową, zamknę lodówkę i pójdę ćwiczyć. 00.13 sobota Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 08:43 Ale ja ciasteczek i delicji nie trzymam w lodówce 8:43 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 08:50 Ja mam bogaty zasób wulgaryzmów, ale raczej nie artykułuję. Czasem tylko, jak się uderzę w to miejsce na łokciu, co to całą rękę paraliżuje, to jakaś panienka lekkich obyczajów się wypsknie. A jakbyście chciały się podszkolić, i tym samym zachęcić los do sprzyjania, to polecam ten artykuł językoznawczy: tnij.org/4o8dkc0 Za zapluty monitor nie odpowiadam. 8:50, idę po drugą kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 00:14 U mnie - 23 Mąż przeżywa, zimy nie widział, czy co ? 00.14 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 20:24 Na zewnatrz mroz ale u mnie w sercu goraco- Bohun na stopklatce. Alez ta Helena glupia! Jest 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:22 Skończyłam ostatni kryminał Puzyńskiej- chyba się trochę wyprztykała... najlepsze były pierwsze trzy. >>>>ale u mnie w sercu goraco- Bohun na stopklatce Teraz chyba otworzę winko i wymyślę, jakie mniamuśne dvd sobie odpalić. Jakieś prrrrrropozycje, królewny??? 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:42 Yyyy, miałam na myśli raczej casting na OdśnieżMANa czy innego Króla Nocy.... "Delicatessen" też dziś odpadają 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 21:42 capa_negra napisała: > Dziewięć > Obsada zacna ale film słaby 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 06.01.17, 22:43 U mnie tylko -15 OMG- masz jakiegoś rozgrzewacza? AAAAAAAA... przerwę chyba seans, dobranoc 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 02:41 poszłam spać około 17tej i do teraz odsypiałam stresik zabiegu zmiany spirali łeee, nieprzyjemna sprawa. teraz się obudziłam na coś do jedzenia, jak ludzie średniowiecza (gdzieś wyczytałam, że drzewiej sen był dzielony na krótsze bloki, z kilkoma godzinami aktywności nocnej), i zaraz wrócę do łóżka. i przyszły mi kremy zamówione w drogerii internetowej! tym razem wzięłam jakieś ultranawilżające soraya i zestaw maseczek gębowych. a w niedalekiej przyszłości zamierzam wypróbować to serum do odnowy paszczy, zaczęłam też myśleć, czy by się nie ostrzyknąć w czoło i spróbować wyprasować tą cholerną zmarszczkę na czole. może sparaliżowane czoło by się odzwyczaiło od marszczenia przy podnoszeniu brwi 01.35 Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 03:12 03.11 chodźmy spać, albo chodźmy na wódkę Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 08:38 Przedostatni dzień mojego długieeeego urlopu. Ale jestem z niego bardzo zadowolona. Chyba ani razu nie było brzydkiej pogody. Zaraz sobie na saunę skoczę i małe zakupy, bo na poniedziałek już coś do pracy trzeba przygotować... I wracamy. Ciekawe, co ten rok przyniesie w robocie. To znaczy wiem, co przyniesie - będę tyrać jak osioł. A wtedy kupię sobie nowy rower. 8:38. Kawa! Odpowiedz Link Zgłoś
fizjoluna Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 08:53 Właśnie sobie uprzytomniłam. W poniedziałek do pracy, po trzygodniowym urlopie, zdenerwowałam się. Właśnie podali informację, że statystyczny Polak jeździ 12-letnim samochodem, nie mieszczę się w statystyce, znowu. Napiję się kawy, zapalę i przemyślę swoje życie. 08:54 08:53 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 09:01 Ej, jak tak myślałaś to się czas cofnął o minutę! Dawaj dalej, może sobie przedłużymy ten urlop. Ja też miałam 3 tygodnie... 9:01 Odpowiedz Link Zgłoś
fizjoluna Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 09:15 Uświadomiłam sobie co mam na dziś zaplanowane. Muszę skoczyć do biblioteki, odebrać paczkę z książkami, zrobić zakupy, wyprasować stos gromadzony prze trzy tygodnie ( bo przecież urlop nie od tego jest). A kareta zamrożona na kamień, nie do odłupania. Książę swojej karety nie pożycza nawet księżniczce. 09:15 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 09:22 Ja muszę jeszcze dokończyć zszywanie pokrowca poduchy na sofie. Sofę rozbebeszyły koty i wyszło szydło z worka - pokrowiec rozpruty. A ja nie lubię fuszerki. Z zadań "na urlop" udało mi się: - przejrzeć koszulki i przygotować do kosza "dla biednych" te, które sięgają mi do pępka - naprawić podziurawione dętki od roweru - naszyć aplikację z kotem na kurtkę, w której wyrżnęłam rok temu Nie udało się: - wyczyścić stelaża na rower - zrobić pierogów ani krokietów. Ale zrobiłam i zamroziłam nadzienie. Może jeszcze ufarbuję rzęsy, bo od poniedziałku trzeba by się znów zacząć malować. 9:22 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 10:04 -18 OJP muszę iść do sklepu.... na szczęście tylko 200 m, ale to i tak wyczyn. Chyba zrobię rosół. No i muszę zrobić sobie jakieś obiady do pracy. Wszystko juz z zamrażarki wymiotło 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 10:46 U mnie jedynie -6, ale nieszczęście spadło na dwór - księżniczka i książę znowu chorzy (a same wiecie jakim dramatem jest choroba księcia), ostała się jedynie mała księżniczka (i dobrze, będzie kogo pogonić do sklepu ). Kaszlemy i smarkamy, tarzamy się w piernatach. I taki to mamy długi weekend... 10.46 10.45 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 10:48 Dzień Dziwaka. Z tej okazji zrobię sobie sałatę z pomarańczami i cebulą. Zawsze jak o niej mówię to ludzie robią dziwne miny. 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 11:02 Wróciłam, uff. Nawet nie było tak źle. Tylko mięso indycze nie dojechało No cóż, gulasz wołowy w szybkowarze też będzie ok. W średniowieczu męczyłabym się cały dzień. Mój książę przyjedzie wieczorem- mam nadzieję, że w dobrym zdrowiu No to- księżniczko, do garów! Aby było w klimacie, puszczę sobie Garou. 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 11:01 Jaka zima !!! Małżonek wygoniony o 8 z minutami po bułki odczytał - 24 stopnie, nie uwierzyłam mu i wyszłam sprawdzić. Tak było. Weszłam do łóżka od razu, bo to nie jest temperatura dla księżniczek. Jak to możliwe że u was - 6 tylko??? Może ja mam coś popsute? Czuję, że Dzień Dziwaka to moje świeto, można sobie robić co się chce pod pozorem świętowania. Nie to, żebym na co dzień jakoś tego nie robiła, ale co święto, to święto. Mam poważny problem, popsuł mi się piec wczoraj, jak książe pan czegoś nie zrobi, to zupełnie nie wiem, co będzie na obiad, nigdzie nie chce mi się wychodzić. Mam awaryjną kuchenkę gazową jednopalnikową gdzieś w piwnicy. 11.00 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 11:06 To może niech służba dostarczy jakiś obiad na dwór? Co do Dnia Dziwaka- moje klimaty Wstawię gary i zacznę świętować. Jest -15 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 11:09 U mnie -6, ale ja mieszkam w epicentrum ciepła, więc i tak jestem oburzona takim stanem rzeczy. Sniegu jak na lekarstwo. Po co mi ten minus skoro nie moge isc na sanki? 11:09 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 11:15 No nie wiem, mieszkam w tej samej ćwiartce Polski co to epicentrum i czuję, że mózg mi wymrozi jak wyjdę na dwór. Śnieg mam i małe igloo na podworku. 11.14 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 15:06 U mnie -16. Wystawiłam nos za okno, pachnie zimą prawdziwą. W nocy było - 28. Większości sąsiadów zamarzły autka, do tej pory panowie latają z kabelkami po parkingu, z usługami koleżeńskimi. Zwierz chodzi na spacery w czapraku. Ale nie ze mną. Siedzę w ciepełku. 15.05 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:14 Przy waszych temperaturach można się tak bawić U mnie chyba za ciepło na takie efekty. Jakby co nagrywajcie 17:13 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:20 wczoraj oglądałam filmik, ktoś robił to przy - 14 stopniach, dzisiaj rano zrobiłam!!! Garnek na długiej rączce, wrzątek i chlupnęłam przez okno z piętra. Zmarzło i sypnęło. Miałam lepszy efekt niż on, bo moje z wysoka leciało. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 14:48 Jestem w nastroju nieprzysiadalnym , roznosi mnie.Miało nie być o polityce to nie będzie ale to jest powód że mnie nosi.Wrócilam z nocnej zmiany i w ramach terapii oglądam Working Girl i jem Toffifee , trochę mnie to uspakaja. 14.48 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 15:30 Z ostatniej chwili: wyszłam na balkon odłożyć suszarkę i zobaczyłam, ze w winie, które tam zachomikowałam ze świąt - z mrozu wyp.... korek. Samo się otworzyło, więc... pijmy na chwałę miłości Tylko muszę zaczekać, aż się odmrozi, hehe. 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 15:45 Jaśnie państwo obiad zjadło.Teraz jedno gra na kompie (gdy pogra ,nasmaruje narty), drugie uczy się na sprawdzian ( gdy się naumie ma gierkę) ,trzecie robi zad dom (gdy zrobi ma film) , czwarte pisze na ematce(gdy popisze zrobi projekt) 15.45 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 16:59 Jeszcze tylko 10 i koniec. 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:05 Właśnie piję pyszną kawę po turecku(nie myląc siedząc po turecku, siedzę na fotelu ) Mały książę budzi się z drzemki, a w piekarniku dochodzą babeczki z bakaliami. I zabrzmiało i jakoś dwuznacznie 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:07 Jest -10 i znowu pada śnieg. Chciałam iść dziś z młodym na sanki, ale cos mi znowu kicha i prycha, a wiało trochę to z ciepłego domku nie wychodziliśmy. Może jutro będzie mniejszy mróz to sobie pójdziemy. 17:06 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:11 mniej niż 10. Co robimy potem? Na ematce książę się narodził, Beataj mogłaby zostać księżniczką, zaprosiłam ją zanim zostanie zjedzona za niewłaściwe postępowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:15 Na potem mamy już założony watek Która Godzina 3.0. Przeskoczymy sobie od razu. Idę szukać info o księci i nowej księżniczce. 17:15 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:20 No chyba idziemy do numeru 3 - mam nadzieję. Czeka od dwóch dni, może ktoś tam już napalił w kominku i fotele poprzysuwał. A Beataj, ofiara złego oka teściowej. Niech wreszcie powie harpiom, że dwie mamki mleczne ma w pogotowiu, może dadzą spokój. 17.20 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 2.0 07.01.17, 17:22 cóż, taki książę malutki by się tu przydał, Chodźcie tam Odpowiedz Link Zgłoś