niu13 11.09.16, 21:54 Mówcie co chcecie ale to jedyny program dla którego warto utrzymać TVP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva24 Re: Rolnik szuka żony 11.09.16, 21:56 Nie oglądam. Kiedyś w przelocie widziałam kawałek i dla mnie był żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Rolnik szuka żony 12.09.16, 09:29 W zasadzie tak, każdy program tego rodzaju jest żenujący, ale - co dziwne - o ile w ogóle nie jestem stanie oglądać "Chłopaków do wzięcia" czy "Kto poślubi mojego syna" (nawet reklamowe zajawki są dla mnie trudne do zniesienia), o tyle "Rolnika..." oglądam sumiennie od pierwszej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
fankajanka Re: Rolnik szuka żony 12.09.16, 09:41 Żenujący, bo to jednak taki rodzaj podglądania Ja podziwiam ludzi, którzy zgłosili sie do programu za odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Rolnik szuka żony 12.09.16, 09:44 tam za odwagę, w niemieckeij wersji tego programu ludzi juz sie wycwanili i jako kandydatki zgałszaja sie autetyczne żony/partnerki tych rolników , oni je oczywiscie wybierają na koncu a weselicho i podróz poślubną funduje telewizja ciekawe czy u nas juz sie połapali jak to zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś