Dodaj do ulubionych

Samsung czy Iphone?

21.09.16, 21:42
Zawsze miałam samsungi. Byłam tez zawsze zadowolona. Skończyła mi się już umowa i mąż namawia na Iphona. Sama nie wiem. Czy będe mogła ze starego samsunga przenieść wszystko na Iphona? Kontakty? SMS?
Doradzcie mi smile
Na telefonach się zupełnie nie znam.
Obecna oferta play dla firm (bierzemy na firmę męża).
Help smile
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:07
      Ja nie lubie iPhone i nie lubie ich Polityki.
      Jestem wierna samsungowi
      • gogologog Re: Samsung czy Iphone? 02.10.16, 22:10
        Nie nabrali sie ludzie na kodziarstwo i obrone koryta
        Wiec teraz graja na aborcji - zgraja alimenciarza, lewactwo pozaparlamentarne i banda zlodziei z PO ktora rozwalala Polske przez 8 lat.
        Ktos sie jeszcze da nabrac na referendum za 180 baniek, marsze w obronie demokracji, obrone praw kobiet?
        Przeciez chodzi tylko o wywolanie zadymy...
        Trzeba pogonic te ferajne i da sie w Polsce zyc normalnie, jak nie my to nasze dzieci
    • fin-dus Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:13
      Iphone to iphone. Najpierw znienawidzisz. Potem może pokochasz.
      Samo użytkowanie pewnie niewiele się różni (nigdy nie miałam samsunga, ale widziałam u innych). Za to ogromna różnica jest w zgrywaniu rzeczy na komputer i wgrywaniu nowych na telefon. Ile ja się zawsze naklnę na itunes... A ja mam iphone i mac, nie mam pojęcia jak współgra iphone z np. windowsem.
      • berdebul Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:31
        Współgra ok, mam iPhone i komputery z windowsem.
        Przesiadka z samsunga na iPhone chwilę mi zajęła, ale było warto. Trochę szkoda, że do iPhonea nie da sie dorzucić karty pamięci, ale to jedyny minus tego telefonu.
        • fin-dus Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:57
          A masz już IOS 10?
          Jeśli nie, to zwlekaj, ile się da big_grin Do czasu, kiedy będziesz mogła wykrzyczeć światu swoją frustrację. Absolutnie wszyscy są wściekli. Żeby nawet odblokowanie telefonu zmienić, no naprawdę...
          • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 07:37
            Nie wszyscy.
            • nightdream Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:36
              Ja uwielbiam ios10 smile
              Serio - poza pie...mi w wiadomosciach, wszystkie znianyvsą wg mnie ba lepsze
              • nikki30 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:58
                Ja też uwielbiam nową wersję IOS.
                Super jest też nowa aktualizacja na apple watcha.
        • ichi51e Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 07:24
          Po co ci jeszcze do iphona karta pamieci? Kup sobie taki z wieksza pojemnoscia po prostu
          • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:05
            Zapewne przez kilkaset zł różnicy. smile
            • lauren6 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:14
              Dokładnie. Karta pamięci ile kosztuje? Kilkanaście, wieksza kilkadziesiąt zł? Jeśli ktoś lubi nosić w telefonie kolekcję ulubionych mp3 oraz filmy czy seriale do ogladania np w poczekalni to tak, brak możliwości włożenia karty to jest konkretny problem.
              • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:52
                Oj tam, można dołożyć 1k za 128 GB pojemności. wink Standardowa cena na rynku. big_grin

Sama zastanawiam się nad "7", ale tylko ze względu na aparat. wink
              • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:23
                Jak ktoś nie potrafi sobie poustawiać rożnych rzeczy i dostosować telefon do własnych potrzeb to potem mu się nie mieścismile
                • ichi51e Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:24
                  Wlasnie. Po co ludzie macie chmure? Nie zrzucacie zdjec czy jak?
                  • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:34
                    To nawet nie o chmurę chodzi, a o powyłączanie różnych rzeczy, które zajmują pamięć, a z których większość ludzi nie korzysta. Mój mąż jest grafikiem, fotografem i ma w telefonie mnóstwo zdjęć, projektów, filmów.
                • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:32
                  Gdyby tak było, to Apple nie oferowałoby różnych pojemności i tłumaczyłoby tak, jak ty. wink
                  • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:36
                    Ale mówimy o podstawowym modelu i umiejętności jego ustawienia. Sorry, ale cała masa ludzi ma i korzysta z różnych telefonów, różnych marek, które umie obsługiwać w znikomym stopniu.
                    A różne pojemności są, owszem, tylko dla przeciętnego zjadacza, ta podstawowa wystarcza.
                    • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:41
                      Mówimy o tym, że ichi napisała, iż co to za problem - wystarczy kupić ajfona o większej pojemności, więc łaskawie wytłumaczyłyśmy jej, że ta pojemność to koło 1 k kosztuje - a w innych telefonach możesz dokupić sobie taką pojemność za stówkę.
                      I mówię to ja - ściągnęłam sobie pierwszy model iPhona z USA na wiele miesięcy przed premierą w Polsce, czyli użytkuję te telefony na zmianę z innymi od ponad 8 lat. Apple nic z tym nie zrobi, bo to złotodajna krowa.
                      • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:47
                        Ja też od lat korzystam z iphona (od pierwszego modelu), mąż od wielu, wielu lat pracuje na macach. To akurat żaden argument.
                        I ja zwróciłam uwagę na to, że z telefonów ludzie korzystają i owszem, ale obsługiwać i poustawiać wszystko pod swoje potrzeby większość nie potrafi.
                        • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:43
                          Jeszcze raz - ichi z wielkim zdziwieniem napisała - jak to, za mało miejsca? Wystarczy kupić telefon z większą pojemnością, łaskawie pomijając fakt, że ta pojemność w ajfonie jest kilkanaście razy droższa niż karta SD. Nie rozmawiamy o tym, czy ktoś potrafi spersonalizować telefon tylko o zdziwieniu typu: nie stać cię na chleb, to kupuj ciastka.
                          • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:46
                            Ale ja uważam, że wcale nie trzeba kupować większej pojemności.
                      • ichi51e Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:57
                        Ale to nie jest zadna tajemnica ze wejscia na karte nie ma a pojemnosci sa rozne. Jak ktos chce mniejsza to kasuje imessages na biezaco i uzywa chmury jak nie to kupuje wieksza pojemnosc. Rozwala mnie takie czepianie sie na amazonie co chwila recenzje "zamowilem samolot i myslalem ze Bedzie plywal jak statek ale nie plywa 1 gwiazdka"
                        • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:41
                          Akurat w odpowiedzi, do której się podpięłaś nikt nie narzeka na ajfona, tylko wytyka to, o czym producent doskonale wie, tylko po co ma zmieniać coś, co daje mu kasę.
                        • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:46
                          ichi51e napisała:

> Ale to nie jest zadna tajemnica ze wejscia na karte nie ma a pojemnosci sa rozn
                          > e. Jak ktos chce mniejsza to kasuje imessages na biezaco i uzywa chmury jak nie
                          > to kupuje wieksza pojemnosc.

Albo kupuje inny telefon po prostu.
                          • mynia_pynia Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:25
                            Albo wywala stado zbędnych aplikacji i wyłącza te które nie dają się usunąć. Ja mam kartę ustawioną jako pamięć masowa, karta wcale nie duża, aplikacje działające w tle zamykam jednym ruchem, czyszczę pliki 2-kliknięciami raz dziennie, a jak mam wq to daje przywrócenie systemu.
                        • kk345 Re: Samsung czy Iphone? 06.12.17, 15:52
                          >Rozwala mnie takie czepianie sie na amazonie co chwila recenzje "zamowilem samolot i myslalem ze Bedzie plywal jak statek ale nie plywa 1 gwiazdka"

Żeby było adekwatnie, to powino brzmieć: "kupiłem samolot X, myślałem, ze będzie miał w cenie na wyposażeniu skrzydła jak modele samolotów z firm A.B, C-, y, Z ale ma tylko kółka- nic to, mogę dokupić skrzydła za dodatkowy milion za sztukę albo jeździć sobie po ulicy, nie muszę przecież latać tym samolotem"

Iphone to nie telefon, to religia- nie znam innego produktu użytkowego, którego ewidentne wady użytkownicy i producent przedstawiają jako zalety dla wtajemniczonychsmile
          • berdebul Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:46
            Porównaj cenę iPhone z najmniejszą i największą pojemnością i policz ile dużych kart pamięci można za to kupić. Poza tym, kartę można w każdej chwili wyjąć i włożyć nową np. z serialami, książkami itd.
            • ichi51e Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:58
              No coz mozna chmury uzywac albo najlepiej jupic samsunga. Nie doswiadczam tego problemu wszystko mi sie miesci.
      • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 07:37
        Ja nie mam żadnych problemów ze zgrywaniem różnych rzeczy z telefonu i wgrywaniem nowych.
    • norra.a Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:34
      Sony Xperia wink
    • peonka Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:35
      Xiaomi albo Oppo big_grin
      • skarolina Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 07:22
        Xiaomi smile
        • konsta-is-me Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:27
          Xiaomi akurat nie jest zly.
    • na_pustyni Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:37
      100 lat temu mialam samsunga, potem rozne nokie, smartfony tez samsungi (z badziewnym androidem). Od roku msm iphona i juz nigdy nie zamienie go na nic innego.
      • edelstein Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:41
        Co jest badziewnego w android?
        • ichi51e Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 07:25
          To ze masz strasznie duzo apek i jakis ikonek nie wiadomo po co
          • lauren6 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:16
            Ale wiesz, że nie musisz sobie instalować tych aplikacji, a ikonki można zdjąć z pulpitu?
            To obsługa telefonu level podstawowy.
            • ichi51e Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:25
              Nie wiem bo nie mam - iphone nie wymaga od uzytkownika myslenia.
              • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:17
                ichi51e napisała:

> Nie wiem bo nie mam - iphone nie wymaga od uzytkownika myslenia.
                >

Dobre podsumowanie iphona smile
                Ale jak to się ma do informacji powyżej, że trzeba grzebać w telefonie na bieżąco żeby mieć sensowną pamięć do dyspozycji?
        • na_pustyni Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:06
          Za czeste aktualizacje. Maz i dziecko nadal maja samsungi, wiec jestem na biezaco.
    • madame_edith Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:41
      Jak dostałam w robocie iphona to myślałam, że się popłaczę, tak mnie ten telefon wnerwiał. dalej mnie wnerwia niekiedy. Ale się na tyle przyzwyczaiłam, że się aż boję myśleć co będzie jak się zepsuje (nowy będzie innej marki, bo się polityka usztywniła).
    • aya-breya Re: Samsung czy Iphone? 21.09.16, 22:44
      Huawei Honor 8 :smile
    • milka_milka Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 07:27
      Ja ma od lat samsunga i w sumie jestem zadowolona. IPhone mnie denerwują, znajomym ciągle coś sie w nich psuje. Tracą dane, szlag trafia baterie.
      • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 07:39
        Moi znajomi tak mają z samsungami.
        Ale moim zdaniem to nie kwestia telefonów, tylko umiejętności ich obsługi.
        • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:21
          Tylko jak w samsungu bateria się zepsuje to sobie wymienisz.

No i zdecydujcie się czy iPhona można używać bez myślenia, intuicyjnie, nic nie trzeba przy nim robić czy jednak trzeba w odpowiedni sposób używać, czyścić messages, wyłączać aplikacje, itd.
          • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:29
            Moja uwaga odnośnie ustawienia telefonu pod siebie nie dotyczy tylko iphonea. Każdy telefon dużo lepiej i łatwiej, szybciej obsłużysz, gdy to umiesz.
            Znam osoby, które mają najnowsze iphone, samsungi i inne topowe, ale dzwonią, wysyłają smsy i korzystają z fb i aparatu. Korzystanie z reszty funkcji leży o ustawieniu różnych parametrów nie wspominając.
            • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:39
              Zgoda, ale moja uwaga o baterii pozostaje w mocy. IPhone jest nierozbieralny (bateria i pamięć) i to jest jego niezaprzeczalna wada. Oczywiście można sobie tłumaczyć że to nikomu nie jest potrzebne, ale to oszukiwanie siebie.
              Ciekawi mnie natomiast czy iPhone ma też taką faktyczną przewagę nad androidem. Nie chodzi o gusta (co kto lubi obsługiwać, albo komu się które ikonki podobają) tylko o namacalną zaletę która równoważy ten brak karty pamięci oraz horendalne koszty wymiany baterii).
              • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:45
                Nigdy nie musiałam wymieniać baterii, ani rozbierać telefonu. Dla mnie to nie wada.
                A dla mnie produkty apple mają jedną niezaprzeczalną zaletę, są stabilniejsze, nie łapią wszystkich wirusów. I mam na myśli nie tylko telefony, ale też kompy. Mam w domu imaca, który 7 lat. Teraz korzysta z niego mój syn. Nie ma problemów z robakami. Wcześniej korzystał z mojego pceta, który potrzebowałam do firmy i co chwilę musiałam go czyścić.
                • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:48
                  Hmm, to przecież kwestia umiejętności korzystania smile
                  • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:56
                    Żeby dokładniej sparafrazować Twoje słowa:
                    "Jak ktoś nie potrafi sobie poustawiać rożnych rzeczy to mu się wirusy zalęgną smile "
                  • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:02
                    Hm, widzę, że czytanie ze zrozumieniem kulejesmile pisałam o synu. Ja wiem, że dzieci ematek są super, ale 8 latek czasem kliknie nie to co potrzeba.
                    • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:05
                      No ale można mu chyba antywirusa ustawić?

Po co tak nieprzyjemnie pogrywasz? Ja tylko zmierzam do tego że wybór powinien być podyktowany potrzebami i gustem. A te są u każdego inne.
                      • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:16
                        Sama pogrywasz.

Znasz antywirusa, który chroni komputer w 100%?
                        • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:20
                          W 100% to NAWET mac nie jest chroniony smile
                          Myślę że w poprzednim poście wyłuszczyłam o co mi chodzi i nie mam nic więcej do dodania.
                          • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:27
                            Każdy program antywirusowy działa w ograniczony sposób i nie jest cudownym lekiem na całe zło. Zatem chociaż go ustawisz i tak możesz coś złapać.
              • edelstein Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 12:07
                Bzdura Kompletna.Rozbieram iphony,ale fakt to nie jest wiedza przecietnego zjadacza chleba.
              • kk345 Re: Samsung czy Iphone? 06.12.17, 15:56
                >Zgoda, ale moja uwaga o baterii pozostaje w mocy. IPhone jest nierozbieralny (bateria i pamięć)

Ja w kwestii formalnej- większość flagowców na androidzie też jest już nierozbieralnych, bateria wbudowana
    • loola_kr Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:09
      Iphone. Wcześniej miałam Samsunga i LG, ten ostatni tak mnie wykończył, że z radością sie go pozbyłam.
    • phantomka Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:19
      Samsung. Nawet cora, ktora zbierala na iphone, szybko go porzucila dla samsunga.
      Mnie najbardziej wnerwia nierozbieralnosc, tak jakby ktos mi kieszenie w kurtce zaszyl bo zalozyl ze nie musze nic z nim robic.
    • lauren6 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:19
      Imo co wybierzesz będzie dobrze. I samsung i iPhone robią porządne telefony. Reszta to umiejętność obsługi.

Nie daj się namówić na jakiś chiński badziew. Cena przekłada się na jakość, cokolwiek by nie twierdzili właściciele tanich smartfonow.
    • joanna266 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 08:29
      miałam i jedno i drugie.zdecydowanie samsung wygrywa.jedyna wada jest taka ze nie ma swiecacego jabłka.ale to dla niektorych wada wink
      • na_pustyni Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:04
        Lomatulu, co za tekst. Jablko mam zakryte obudowa, nie wiem skad w ludziach te kompleksy 😂
    • fifiriffi Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 09:25
      szajsung chyba lepszy od srajfona tongue_out
    • alpha.sierra Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:15
      Jak mąż ma iphona, to bierz iphona - łatwiej wysyła się do siebie zdjęcia, zadania itp. Jak mąż nie ma lub nie planuje brać iphona, to weź samsunga bo iPhone nie będzie Ci potrzebny smile. Ja będę zmieniać samsunga na iphona właśnie dlatego, że osoby z którymi najczęściej się kontaktuję lub coś wymieniam mają iphony. No i mam airbooka, więc to ma sens. Inaczej to iphone służy chyba tylko do szpanowania w Starbucks wink.
      • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:45
        Jakim cudem iphone służy do szpanu, skoro Samsung s7 nie odbiega od niego ceną? wink To już nie te czasy, gdy logo z jabłuszkiem wzbudzają niezdrową (i niezrozumiałą dla mnie) ekscytację.
        • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:51
          Myślę że wśród użytkowników appla znajdą się nadal tacy którzy ekscytują się jabłuszkiem. Na urządzeniach i nie tylko (jak myślisz po co naklejają jabłko na auto?).

Samsung może mieć podobną cenę zakupu, ale już naprawa, aplikacje, dodatki są tańsze.
          • thank_you Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:55
            Naklejają też ryby i inne loga. wink
            • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:59
              Ryba, nurek, rower, logo zespołu - to światopogląd, pasja. Jakoś nie widziałam naklejki z logo telewizora, podpasek, itd.
              Wygląda na to że apple to światopogląd lub pasja, tak czy owak niezdrowe podejście do telefonu, które jak najbardziej podpada pod niezdrową eskcytację.
              • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:04
                Do wszystkiego dorabiasz ideologię? Serio?
                • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:10
                  O co ci chodzi? Rozmawiamy o eskcytacji marką. Moim zdaniem oklejanie innych przedmiotów jabłuszkiem się do tego zalicza.

Nie rozumiem tych forumowych wybiegów w kulejącym czytaniu ze zrozumieniem i tych dramatycznych pytań retorycznych o dorabianiu ideologii do WSZYSTKIEGO!

Musisz do mnie pisać konkretniej. A najlepiej na temat smile
                  • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:22
                    Uważam, że przyklejenie gdzieś jakiejś naklejki nie oznacza, ani pasji, ani światopoglądu, ani ekscytacji. Ot, po prostu ktoś coś przykleił. Chce to przykleja, nie chce nie przykleja.
                    Teraz jaśniej?
                    • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:29
                      Tak, tym razem wyraziłaś się jasno.
                      Tylko nie podałaś żadnego powodu przyklejania tego logo. A jakiś powód tego że "wezmę tę naklejkę i przykleję ją tam żeby każdy wydział jakim telefonem się posługuję" musi być.
                      • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:45
                        Nie musi. Przynajmniej dla mnie.
                        • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 14:40
                          Każde celowe działanie ma jakąś przyczynę.
                          • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 14:57
                            Ale to Ty temu nadajesz określony powód, pochwalania się.

• oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 14:57
                              * pochwalenia
                            • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:01
                              Chętnie poznam alternatywny powód. Ty napisałaś że nie ma żadnego. Ot, tak szedł sobie delikwent z naklejką, przewrócił się na samochód i pomyślał "aa, niech zostanie" wink
                              • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:14
                                Nie napisałam żadnego, tylko że nie musi mieć jakiegoś konkretnego powodu. To są dwie różne rzeczy. A Ty już wiesz, że zrobił to, żeby się pochwalić z powodu niezdrowej ekscytacji. Niech zatem na tym zostanie.

• rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:22
                                  Wybacz, nie widzę różnicy pomiędzy "nie ma żadnego powodu" a "nie ma jakiegoś konkretnego powodu".
                                  To znaczy powód jest tylko niekonkretny? Rozwiń proszę, chętnie zmienię zdanie jeśli dasz mi punkt zaczepienia.
                                  Do tego czasu niestety ale będę uważała że naklejka na samochodzie oznacza "uwaga mam iphona!" bo cóż innego może oznaczać?
                                  • oqoq74 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:32
                                    Ty nie widzisz różnicy, dla mnie jest oczywista, ale nie będę tego tłumaczyć.
                                    Naklejki były przed iphonamismile
                                    Nakleił, bo miał naklejkę. Znam takich co mają naklejki, ale nie mają iphonówsmile Nakleił, bo widział, u kogoś innego.

• rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:39
                                      Ok, to nie tłumacz smile
                                      Naklejka bez telefonu to też wcale nie jest ekscytacja marką. Nic a nic. On po prostu lubi jabłka. Zwłaszcza takie trochę nagryzione. Że też na to nie wpadłam big_grin

Z mojej strony pas. Ta gałąź wątku pogrąża się w absurdzie. Ale oczywiście zostawiam ci pole do ostatniego zdania, jak powyżej.
    • rosapulchra-0 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:22
      Samsung. Mam galaxy s6 i jestem bardzo zadowolona. I również bardzo polecam.
    • rerekum1 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:24
      Weź iphona, będziesz mogła sobie nakleić na zderzak logo swojego telefonu smile
    • nightdream Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:40
      Ja po dwóch samsungach mam już od paru lat iphone'y i pewnie szybko się to nie zmieni.
      Więc ja bym brała iphone.
      Szczególnie jeśli Twój mąż ma iphone - urządzenia apple fajnie ze sobą współpracują.
    • nikki30 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 10:57
      Iphone, Blackberry ze względu na bezpieczeństwo danych.
      Wszystko spokojnie przeniesiesz z Samsunga na Iphona lub Blackberry.
    • miss_fahrenheit Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:04
      Zdecydowanie Samsung.
    • princesswhitewolf Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:11
      zawodowo mam iphone, personalnie cos samsungopodobnego. Wole te oparte na androidach.
    • mamusia1999 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:38
      mnie tam wystarczają same wskaźniki promieniowania. iPhone 3x więcej niż samsung. i po kłopocie z przenoszeniem danych.
      i na iPhone a nie ma praktycznie żadnego zabezpieczenia jeśli używa go dziecko.
      • kolpik124 Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 11:43
        kupować telefon który przy umowie na 2 lata kosztuje ponad grubo 1000 zł?
        • olewka100procent Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 14:37
          Ani szajsung ani przereklamowany ajfon. Huawei albo Xaomi dobre tel w dobrej cenie
    • mynia_pynia Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:16
      Huawei na zawsze wink
    • bywalec.hoteli Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 15:56
      iOS mi dużo bardziej pasuje niż Android.
      • marminia Re: Samsung czy Iphone? 22.09.16, 16:11
        Od niedawna mam airbooka dlatego przeszłam na iPhone. Stareńki 4s w spadku po mężu wink pokochałam go po tygodniu użytkowania
    • lilly_about Re: Samsung czy Iphone? 30.09.16, 14:22
      Ja mam samsunga, mąż iphona i każdy broni swojego jak twierdzywink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka