panikara_28 23.09.16, 10:49 Zachęcona programem w tv, zapisałam się na jutro na godzinne lewitowanie. chcę się odstresować, rozluźnić i wyciszyć. opinie są entuzjastyczne, ciekawa jestem, czy któraś z Was miała okazję w tym uczestniczyć? Jeśli tak, proszę o Wasze wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tmk123 Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 18.10.18, 21:05 A, to taka nieważkość dla ubogich? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 01:27 Zjawisko znane pod nazwą deprywacji sensorycznej. Trwa godzinę, bo przy dłuższym trwaniu mózg pozbawiony bodźców wytwarza ponoć omamy. Dlatego puknęłabym się w głowę. Floating w kapsule, co za nazwa dla aspirujących. "Float" to "pływać/unosić się na wodzie". Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 01:30 Uważam to za rodzaj niekontrolowanego eksperymentu na własnym mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 10.06.21, 14:48 Oryginalnie w tej kapsule była słona woda w temperaturze ciała, więc pewnie stąd nazwa. Teraz nie ma wody? Na czym się leży? Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 10:11 Uwielbiam. Jedyna metoda na wyciszenie w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 10:37 Fantastyczne, bardzo relaksujące doświadczenie. Tak, jeżeli kapsuła jest faktycznie szczelna, to ma się pewne halucynacje, w moim przypadku wizualne (wrażenie migoczących świateł). Żałuję, że to takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 22:06 redheadfreaq napisała: > Fantastyczne, bardzo relaksujące doświadczenie. Tak, jeżeli kapsuła jest faktyc > znie szczelna, to ma się pewne halucynacje, w moim przypadku wizualne (wrażenie > migoczących świateł). Faktycznie, nie ma to jak mieć fajne omamy. Niektórzy psychotycy mają za darmo, ale jakoś nie są zachwyceni. Puknij się w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 21:59 Bylam raz. Trocje nudne. Wole godzine w saunie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 22:11 Nie odezwała się więcej, więc chyba nie przezyla... Ja bym nie ryzykowala... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 10.06.21, 14:13 Byłam kilka razy. Przyjemne, relaksujące i wyciszające doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś