Dodaj do ulubionych

Floating w kapsule - Wasze opinie

23.09.16, 10:49
Zachęcona programem w tv, zapisałam się na jutro na godzinne lewitowanie. chcę się odstresować, rozluźnić i wyciszyć. opinie są entuzjastyczne, ciekawa jestem, czy któraś z Was miała okazję w tym uczestniczyć? Jeśli tak, proszę o Wasze wrażenia smile
Obserwuj wątek
    • tmk123 Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 18.10.18, 21:05
      A, to taka nieważkość dla ubogich?
    • taki-sobie-nick Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 01:27
      Zjawisko znane pod nazwą deprywacji sensorycznej. Trwa godzinę, bo przy dłuższym trwaniu mózg pozbawiony bodźców wytwarza ponoć omamy. Dlatego puknęłabym się w głowę. Floating w kapsule, co za nazwa dla aspirujących. tongue_out "Float" to "pływać/unosić się na wodzie".
      • taki-sobie-nick Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 01:30
        Uważam to za rodzaj niekontrolowanego eksperymentu na własnym mózgu.
      • kanna Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 10.06.21, 14:48
        Oryginalnie w tej kapsule była słona woda w temperaturze ciała, więc pewnie stąd nazwa.

Teraz nie ma wody?
        Na czym się leży?
    • luvyana Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 10:11
      Uwielbiam. Jedyna metoda na wyciszenie w moim przypadku.
    • redheadfreaq Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 10:37
      Fantastyczne, bardzo relaksujące doświadczenie. Tak, jeżeli kapsuła jest faktycznie szczelna, to ma się pewne halucynacje, w moim przypadku wizualne (wrażenie migoczących świateł). Żałuję, że to takie drogie.
      • taki-sobie-nick Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 22:06
        redheadfreaq napisała:

> Fantastyczne, bardzo relaksujące doświadczenie. Tak, jeżeli kapsuła jest faktyc
        > znie szczelna, to ma się pewne halucynacje, w moim przypadku wizualne (wrażenie
        > migoczących świateł).

Faktycznie, nie ma to jak mieć fajne omamy. Niektórzy psychotycy mają za darmo, ale jakoś nie są zachwyceni. Puknij się w głowę.
    • drinkit Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 21:59
      Bylam raz. Trocje nudne. Wole godzine w saunie
    • memphis90 Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 19.10.18, 22:11
      Nie odezwała się więcej, więc chyba nie przezyla... Ja bym nie ryzykowala...
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Floating w kapsule - Wasze opinie 10.06.21, 14:13
      Byłam kilka razy. Przyjemne, relaksujące i wyciszające doświadczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka