Dodaj do ulubionych

Liściki miłosne

07.10.16, 23:10
Nie ja nie dostaję ale córka już tak. Pytam więc czy to normalne w tym wieku takie o treści; Kocham Cię chcę iść z Tobą na randkę, spotkać się kochanie moje. itp. Na dodatek dali sobie buzi o czym mała poinformowała z wielkim wzruszeniem. Nie chcę jej spłoszyć wysłuchałam cierpliwie bez gderania ale czuję zażenowanie (nie tyle tym buziakiem co "wyznaniami"). Przewrażliwiona matka ze mnie czy co? Już od teraz takie rzeczy? Nie chodzą razem do szkoły tylko na pewne zajęcia raz w tygodniu. Trwają dosyć długo.
Szczerze, jaka byłaby wasza reakcja? Fajny, rezolutny chłopiec czy "łobuz" rośnie?!
--
Obserwuj wątek
    • milva24 Re: Liściki miłosne 07.10.16, 23:14
      A ile lat mają córka i adorator?
      • kkalipso Re: Liściki miłosne 07.10.16, 23:18
        Oboje druga klasa. Siedem.
        • milva24 Re: Liściki miłosne 07.10.16, 23:46
          W tym wieku to jak dla mnie urocze.
          • princesswhitewolf Re: Liściki miłosne 08.10.16, 00:10
            o jeshu jak slodko!!!!!!!!!!!!!!! Super

Ale faktycznie pozno zaczyna Moj dziecior dal Anuszce buzi pierwszy raz w wieku 3 lat
            • kkalipso Re: Liściki miłosne 08.10.16, 00:29
              W przedszkolu wciąż miała kolegów z którymi się bawiła/tańczyła/buzi sobie dawali ale jednak dzieciaki rosną i w tej drugiej klasie relacje się zmieniają jakby nie było. Połowę wakacji bawiła się z kuzynem w męża i żonę. Po wakacjach wyznała mi w sekrecie że obiecali sobie że jak dorosną naprawdę się pobiorą, to jest urocze, niech będzie ale ten z zajęć to narwaniec jakiśtongue_out
    • klamkas Re: Liściki miłosne 07.10.16, 23:45
      Córka w wieku 7 lat pierwszy raz zalicza "poważny" związek? Nuuuudnie miałaś do tej pory wink.
      • kkalipso Re: Liściki miłosne 07.10.16, 23:57
        Niechby ten nuuuudny stan trwał jak najdłużej czuję się jakby z dwunastolatkiem co najmniej pisała. Gdzie są serduszka przebite strzałą i kwiatki??? Kurde nawet zęby (jedynki) które wypadły nie odstraszajątongue_out
    • julita165 Re: Liściki miłosne 08.10.16, 00:04
      Chyba dziewczynki sobie coś wyobrażają wcześniej niż to ma miejsce naprawdę Mój synek oczywiście znacznie młodszy (5 lat ) ale znam chłopców 7-8 letnich i komunikat jest jeden -dziewczyny to nuda ! Nie znają sie na gwiezdnych wojnach, samochodach, nie wymieniają się kartami z piłkarzami i słabo biegają. Nie znam zadbego który "zakochał się". Znają takue teksty i to wysniewaja.
      • kkalipso Re: Liściki miłosne 08.10.16, 00:22
        Tu nikt sobie nic nie wyobraża bo ja na własne oczy to widziałam/czytałam. Nawet nie chcę drugi raz no chyba że jutro. Małej się zapytałam czy powiedziałam młodemu że to za wcześnie na randki i miłości to przytaknęła i potwierdziła że sama mu o tym powiedziała.
        Córka Gwiezdne Wojny i piłkarzy ma w jednym paluszkutongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka