Dodaj do ulubionych

Ktora gra w karty?

10.10.16, 09:01
radioszczecin.pl/1,342630,gra-w-karty-na-lekcjach-religii-to-propozycja-fu&s=1&si=1&sp=1

Z doroslymi kobietami im nie wyszlo,to beda dzieci indoktrynowac.
To jest jakas masakra.

"...Du weißt noch nicht einmal genau, wie sie heißen.Während sie sich über dich schon ihre Mäuler zerreißen...Lass die Leute reden und hör einfach nicht hin.Die meisten Leute haben ja gar nichts Böses im Sinn.Es ist ihr eintöniges Leben, was sie quält.Und der Tag wird interessanter,wenn man Märchen erzählt..."
Obserwuj wątek
    • 1matka-polka Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 10:32
      Ciekawe jak wygląda Jaś w pierwszych 12 tygodniach, bo w 20 to już tłuściutki, pełen ekspresji bobas z szeroko otwartymi oczami big_grin big_grin big_grin
      • edelstein Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 10:42
        big_grin pewnie identycznie
    • joa66 Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 10:35
      Ja gram - nie strasz!

Poruszył mnie fragment

Program ma towarzyszyć w "Duchowej Adopcji", czyli odmawianiu codziennie przez dziewięć miesięcy dziesiątki różańca w intencji nieznanego nam dziecka zagrożonego aborcją.

Szkoda, że nie stać ich na nic więcej niż 'duchowa" adopcja.
      • 1matka-polka Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 10:42
        Ciekawe, że nie widzą tego jak żałosna jest ta ich adopcja duchowa. Pycha każe im wierzyć w to, że akurat ich katolicka modlitwa jest najlepsza i może być w jakikolwiek sposób pomocna.
      • edelstein Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 10:43
        Jak wiadomo to pomoze matce na skraju ubostwa,ktora kopnal facet.
        • joa66 Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 10:51
          a dziecko wymaga terapii, rehabilitacji, opieki 24/7...
    • cauliflowerpl Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 17:11
      Zżera mnie ciekawość, jak wygląda odpowiednik "czarnego Piotrusia". Bo przypomnę, że był to element wysoce niepożądany, kto z Piotrusiem zostawał, ten przegrywał big_grin
      • joa66 Re: Ktora gra w karty? 10.10.16, 17:29
        dziecko "z bruzdą"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka