Dodaj do ulubionych

Wkurzył mnie mój syn

24.10.16, 15:34
A ze mam w brzuchu zarodka to się chyba wyskrobię, bo nie chcę żeby mnie kolejne wkurzało. A jak się okaże bardziej wkurzający od poprzedniego to co ja zrobię? Proszę o wsparcie i dore słowo wszystkie to kobiety które tak ochoczo przyklaskiwały decyzji p. Przybysz. A cała reszta może po mnie śmiało jeździć. Wszak moje ciało moja decyzja! Ot!
Obserwuj wątek
    • melmire Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:36
      A skrob sobie pani smile
    • bei Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:38
      Oj tam, zabij pierworodnego i zrobisz sobie nowe dzieckosmile

W ciąży nie stresuj się- dbaj o Was!smile

A co zrobił?
    • cosmetic.wipes Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:38
      Wyskrob się. Albo nie. Twój wybór.
    • ra-sowa Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:41
      nie ,nie, jest nadzieja, że młodsze będzie lepsze od większego i doświadczysz posiadania dziecka nie wkurzającego. A gdyby jednak nie , to potem możesz sprzedać. Albo teraz coś zrób z dużym, i próbuj z zarodkiem. Zarodek cenniejszy niż duże dziecko.
    • mid.week Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:44
      ewkadrzewka napisała:

Wszak m
      > oje ciało moja decyzja! Ot!

Myślę, że to wyczerpuje temat wink

Gdyby aborcja była legalna, taka kobieta trafiłaby do poradni psychologicznej, odbyła rozmowę albo dwie, otrzymała wsparcie. Być może zmienila zdanie.
      Ale teraz utrzyma to w tajemnicy. Jak ma przyjaciólkę to z nią pogada, jeśli nie zwierzy się na forum gdzie raczej nikt jej na duchu nie podniesie. Zlikwiduje lokatę i pojedzie na wycieczkę do Czech. Ale statystyki ładnie będą wyglądały.
    • saszanasza Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:44
      Mnie twoje skrobanki nie przeszkadzają. Nie moje ciało, nie moja decyzja! OT!
      Jak się okaże bardziej wkurzający możesz oddać do domu dziecka.
    • szarsz Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:46
      Nie skrob, zabij starsze. Zarodek to w koncu takie samo dziecko, a moze okaze się fajniejsze.
      • ra-sowa Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:51
        ej, ale czemu zaraz zabij? Allegro już nie istnieje? A może alliexpress?
        • szarsz Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 16:01
          Oj no bo to przecież wszystko jedno - zarodek czy kilkulatek. Chce się pozbyć jednego, to podpowiadam alternatywne rozwiązanie.
          • mid.week Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 16:18
            Nie lepiej udostępnić organy chorym, ale sprzedać je na czarnym rynku? Za zdrową watrobę sporo kaski wpadnie.
        • edelstein Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 19:43
          Na Zalando przyjmuja zwroty i uzywki.
    • ludborka Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:48
      Przyjmuję do wiadomości. Abortujesz lub nie, nic mi do tego.
    • gama2003 Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:52
      Oczywiście. Twoje życie i twój brzuch. Nikomu nic do tego. Ewentualnie mąż/partner by się przydał do wsparcia, przy obojętne której decyzji....
      • magkul99 Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 16:04
        Zawsze możesz gorzej wkurzyć syna zabierając mu telefon i odcinając od neta, a zarodkowi daj szansę. ...bądź człowiekiem😉
    • fragile_f Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:56
      Psik, trollu!
    • triismegistos Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 15:57
      ewkadrzewka napisała:

> oje ciało moja decyzja! Ot!

O to to smile
    • woman_in_love czemu ma mnie to obchodzić niby? 24.10.16, 16:02

• semihora Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 16:06
      A proszę bardzo. Wspieram, popieram, usuwaj śmiało.
    • kitek_maly Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 16:21
      > Wszak moje ciało moja decyzja! Ot!

Dokładnie. Rób na co masz ochotę.
    • martishia7 Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 16:45
      Jeżeli uważasz, że wychowanie jednego dziecka jest dla Ciebie takim wysiłkiem organizacyjno-wychowawczym, że kolejnych dzieci kategorycznie nie chcesz, to ja nie rozumiem czemu miałabym Ci się w to wtrącać. Poczekaj kilka dni, żeby złapać oddech, żeby mieć pewność że to nie chwilowa desperacja, motywowana wściekiem na syna, porozmawiaj z mężem, a następnie rób jak uważasz (uważacie) za słuszne. Rozważcie może wazektomię, żeby na przyszłość oszczędzić sobie takich nieprzyjemności. Pozdrawiam.

P.S. Słaby trolling. Właśnie tak uważam - dobrym powodem do przerwania ciąży jest taka wola nosicielki ciąży. Nie musi mi się tłumaczyć, nie musi za tym stać żaden dramat, tragedia, trauma i nieutulone żal. Nie bo nie. Jak mawiają moi siostrzeńcy - because of reasons.
      • d.o.s.i.a Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 19:51
        >>>. Nie musi mi się tłumaczyć, nie musi za tym stać żaden dramat, tragedia, trauma i nieutulone żal.

Prosze jaka zmiana spiewki. To juz nie gwalcone 12latki, nie umierajace na raka matki 10ciorga dziatkow, nie strrrrraaaaaszne dramatyczne decyzje jakie przezywa KAZDA przerywajaca ciaze kobieta?
        Robi sie coraz ciekawiej. Teraz bedzie w modzie bycie liberalna, nowoczesna I cool nawet jak ktoras przyzna ze aborcje stosuje jako antykoncepcje. I Beda sie ematki przescigac jak bardzo maja wywalone na powody aborcji. A mnie to nie rusza nawet jak powodem jest male mieszkanie! A mnie nawet jak powodem sa rozstepy! A ja nie oceniam nawet jak powodem jest ustanawianie rekordu na facebooku kto wiecej usunal! Taka jestem postepowa I niewtracajaca sie.
        • ewkadrzewka Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 05:23
          Brawo Dosia trafiłaś w sedno!
        • kozica111 Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 05:39
          Ja już jakiś czas temu napisałam ze to o to chodzi a te ciąże z gwałtu i ciąże pozamaciczne to tylko wygodna przykrywka, kilka się wtedy oburzyło.
          • milva24 Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 07:27
            Dla kogo przykrywka dla tego przykrywka.
            • milva24 Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 07:30
              A nawet jeśli to wolę legalizację (której nie popieram) niż całkowity zakaz.
        • milva24 Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 07:55
          Po pierwsze jak na razie aborcja z przyczyn społecznych czy tam czyjegoś widzimisię jeszcze legalna nie jest i do tego daleko. Po drugie do całkowitego niewykonywania aborcji niby dozwolonych jesteśmy coraz bliżej bo szpitale mimo wskazań nie chcą ich robić. Do tego niektórzy lekarze "z sumieniem" przyznają się że okłamują pacjentki odnośnie stanu zdrowia płodu, żeby ciąż nie usunęły. I to jest dla mnie dramat. Takie panie Przybysz gdy będą chciały i tak ciążę usuną i poczują tylko ulgę a co ma zrobić biedna kobieta z Podkarpacia? I tak bez zmiany prawa faktyczny zakaz aborcji już mamy wprowadzony.
        • saszanasza Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 08:13
          Chwila, póki co PIS nadal chce zaostrzyć ustawę. Co do meritum. Mnie nie interesują powody dla których obca mi baba przeprowadza aborcję, tak samo jak nie interesuje mnie czy ma kochanka, czy chodzi do kościoła, czy przeprowadza na sobie operacje plastyczne, czy ma ochotę zmienić płeć. Nie interesują mnie powody które nie mają absolutnie wpływu na moje życie. Dziwne, że zabijanie ludzi, w tym dzieci podczas wojny jest "wyższą koniecznością", a nikt nie zastanawia się, jakie wyższe cele towarzyszą kobiecie, która decyduje się na aborcję. Ba! Nawet jeśli konieta abortowałaby z niskich pobudek, nic mi do jej decyzji, bo to ona rozporządza swoim ciałem, a nie ja. Nakazywanie kobietom w jakich okolicznościach mogą poddać się aborcji jest ograniczeniem ich praw.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 16:53
      No coś ty! Urodź i oddaj do adopcji. Wtedy dostaniesz poklask od wszystkich dewot i prolajfowców. Oh, wait...
    • cauliflowerpl Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 17:48
      Mnie większość dzieci wkurza i nie mam najmniejszych wątpliwości, że ewentualnego zarodka wyskrobię.
      Więc szczególnie oryginalna nie jesteś :p
    • taki-sobie-nick Dorota Magdziak pod nowym nickiem? 24.10.16, 17:59
      ?
    • aguar Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 19:35
      Nie skrob się. Znajdź miejsce, gdzie zrobią Ci zabieg metodą próżniową. Jest nowocześniejsza i bezpieczniejsza.
    • edelstein Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 19:44
      Niestety nie mozesz,polskie prawo na to nie pozwalatongue_out
    • zuleyka.z.talgaru Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 21:52
      Skrob albo wyssij próżniowo, albo zostaw. Twoja wola smile
    • demonii.larua Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 22:22
      A wyskrob się, tylko co no to ten bóg co się do niego modlisz? suspicious
    • hemp_plant Re: Wkurzył mnie mój syn 24.10.16, 22:30
      zrób co chcesz, tylko nie oskarzaj starszego syna
    • fionka884 Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 06:44
      Właśnie się zastanawiałam,co Przybysz z planety dno zrobi gdy dzieci urosną,przybedzie rzeczy w domu/mieszkaniu...?
      A gdy dzieci dorosną,pijda do pracy,beda na dorobku,nie będą miały czasu i środków na opiekę nad Przybysz z planety dno,to co...wtedy eutanazja na życzenie..??
      • lodomeria Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 06:49
        Nie kłam, Ty jej tego po prostu złośliwie życzysz...
      • mid.week Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 06:49
        Przybyszy z planety "jestem święta" nie powinno to zajmować, wszak ich takie problemy nigdy nie spotkają.
      • turzyca Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 09:26
        hmmm, taki hint: moze trudna przeprowadzka z malymi dziecmi przestaje byc taka trudna, gdy dzieci nie sa male?
      • edelstein Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 09:32
        Tak jakby katolicy nie zostawiali swoich rodzicow samym sobiebig_grin dpdsy i inne istnieja w Polsce,DD istnieja w Pl,ba nie odbieranie starszych osob z oddzialow geriatrycznych tez jest w Pl czeste.Zapewne to sa tylko rodzice i dziadkowie ateistow po skrobankach
        • szarsz Re: Wkurzył mnie mój syn 25.10.16, 09:41
          Ateista po skrobance w Polsce przecież nie istnieje. Prawie nie istnieje, no.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka