shell.erka 25.10.16, 09:33 Ale fajnie Ale też jakoś tak śmiesznie. Takie wytoczenie ciężkiego działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_dom Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 09:39 gogologog napisał: > Jedno i drugie na smietnik historii. gogologogu, a cóż się stało, że znowu wróciłeś do pracy - jakiś kryzys przewidujecie i trzeba wzmocnić szeregi? Czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 09:44 Reformy się sypią, szkatuła pusta, a tu wiek emerytalny, służba zdrowia, gimnazja. I jeszcze te wredne baby nie chcą spuscic głów... Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 09:47 Nie zapominaj o pomysłowym Antonim Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 10:08 anilka napisała: > Nie zapominaj o pomysłowym Antonim Który nawet prezesa ma w odwłoku, o po prezydenta nie wspominając Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 10:14 No właśnie, i jeszcze się o dowody na zamach niektórzy zaczynają upominać. Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 09:46 Jaki kryzys??? przewidujesz, że nieomylnej partii coś się nie powiedzie? To na pewno nie ich wina. Swoją drogą masz rację, w ostatnich dniach wielkie natężenie troli wszedzie, coś musi być na rzeczy, to taki wskaźnik. Czekajmy cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 09:55 anilka napisała: > Jaki kryzys??? przewidujesz, że nieomylnej partii coś się nie powiedzie? Ależ skąd! Dlatego tak mnie zdziwił powrót gogologo na nasze forum. No chyba, że tak nas polubił....;> > Swoją drogą masz rację, w ostatnich dniach wielkie natężenie troli wszedzie, coś musi być > na rzeczy, to taki wskaźnik. Z miesiąc-dwa temu zauważyłam coś przedziwnego - wszystkie zahaczające o politykę artykuły na GW były - gęsto i szeroko - komentowane w jeden sposób, na jedno kopyto, oczywiście z różnych nicków. Nigdy przedtem nie widziałam czegoś podobnego, zawsze jakiś troll się trafił, ale teraz komentują same trolle. Tylko i wyłącznie, po prostu zalały komentarzami GW. No bo siakoś nie wierzę, że nagle rzesze prawicowców zainteresowały się lewicującą gazetą i zaczęły ją czytać z własnej woli Więc wiedz, że coś się dzieje..... Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 09:58 Czytam różne portale i wszędzie zalew takich komentarzy, od tygodnia gdzieś. Nagle. Wypłata była chyba Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 10:02 A wiesz, że to działa w dwie strony? Chociaż natężenie inne i poziom znacznie wyższy. Wejdź sobie na frondzię Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 10:02 To zły pomysł i nie przyniesie oczekiwanych skutków, czyli zwiększenia poparcia dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 10:07 PO nie ma dobrych pomysłów, a zgoda na to, aby Schetyna został szefem tylko przyspieszyła lot koszący w dół Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 15:04 No niestety, masz rację. Myślę że podzielą los Unii Wolności i odejdą w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 10:15 cenię Lecha Wałęsę za wiele rzeczy, za historię i Solidarność, ale jego czas juz minął. PO sięgając po LW juz jest chyba w skrajnej desperacji. czyli rację miał Niesiołowski - kłócą się między sobą i rozgrywają gierki wewnątrz, zamiast skupić się na byciu dobrą opozycją. to jest wielki błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoryczko Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 11:55 ten pan miał już swoje 5 min. Odgrzewany kotlet nie jest dobry ani zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 14:44 Ten Pan nie miał 5 minut. On ma neizachiwane miejsce historii Polski, Europy, świata. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: PO z Lechem Wałęsą 25.10.16, 15:06 O nie. Szkoda Walesy. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
fionka884 Re: PO z Lechem Wałęsą 26.10.16, 10:20 dziś znalazłam w necie rozkoszny komentarz na ten temat: "Song o patronie KOD-u (na melodię Ody do radości) – Kto czerwieni się i sapie, Gdy UB-eków chroni krąg? Kto ma Matkę Boską w klapie?… On przewodzi, o Nim song! – Jego wypijemy zdrówko! Wszystko jedno, czy przez płot Skoczył, czy też motorówką Przybył – Bolek to NASZ kmiot! – Szczęście miał do Toto-Lotka Niebywałe, że ho, ho! A więc szczęście i nas spotka, Kiedy obronimy Go… – Obronimy demokrację, Choć wyborów wynik… hymmm… „Duda precz!” – Ma Bolek rację (I kiejkuty stare z Nim). – Kto ma Matkę Boską w klapie, A potwarzą Jego twarz? To elektryk niskich napieć. To po prostu Bolek NASZ!…" Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: PO z Lechem Wałęsą 26.10.16, 11:24 Szukasz dna? Masz przykład. Oto laureat Pokojowej Nagrody Nobla wygraża Radiu Maryja: "Na pytanie dziennikarza TV Trwam o powody tej współpracy („Czym przekonał pana przewodniczący?”) Lech Wałęsa odpowiedział: Tym, że Toruń za dużo ma do powiedzenia. Szkoda słów. Ich nie nauczy… Młotkiem trzeba by, to może by nauczył ich porządku —stwierdził były prezydent." Młotkiem, wyskakujcie z okien, dajcie mi władzę - oto wypowiedzi będące doskonałą ilustracją zjawiska tak pięknie opisanego przez Norwida: "Ideał sięgnął bruku". Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: PO z Lechem Wałęsą 26.10.16, 11:43 Slabo-gdybys sie postarala znalazlabys duzo bardziej kontrowersyjne wypowiedzi Walesy. Czlowiek,ktory walczy z wlasna legenda i wygrywa Co nie zmienia faktu,ze Polska (a wiec i ja i ty) zawdziecza ma BARDZO DUZO- i dlatego nalezaloby sie troche szacunku. Ale jak ktos nie zna historii wlasnego kraju albo/i wierzy w spiskowe teorie dziejow... Szkoda komentowac,nie wiem po co to robie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: PO z Lechem Wałęsą 26.10.16, 11:49 Elka Jedynka nie mów że Wałęsa był Twoim ideałem A swoją drogą są tacy politycy w kraju którzy nie maja czego sięgać bo ich poziom zaczyna sie od bruku.Chyba że jak spadną to pukają od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: PO z Lechem Wałęsą 26.10.16, 12:08 To wytoczone "ciężkie działo" w wyborach prezydenckich w 2000 roku otrzymało trochę ponad 1% Strzał w kolano ze strony PO. Odpowiedz Link Zgłoś