Dodaj do ulubionych

gold digger

28.10.16, 20:55
zainspirowana tym artykułem i zdaniem: "Seksowna blondynka jest modelką, wielokrotną uczestniczką konkursów piękności i zdobywczynią kilku tytułów miss. Wojciechowskiego poznała w pracy, szybko się w nim zakochała i kilka lat temu została jego żoną." zastanawiam się, jak to się robi. Jak się zakochuje w facecie starszym o 37 lat, zostaje jego żoną i nawet rodzi mu się dzieci. Znam takie gold diggers - trzeba przyznać, że świetnie się w życiu urządziły, od najmłodszych lat obracały się tylko w towarzystwie odpowiednich mężczyzn, czytaj bogatych. Nigdy nie mogłam tego pojąć, wyszłam za mąż z miłości i poprzednie związki też były z miłości, może szkoda, może byłabym teraz miliarderką.
Dałybyście radę być z facetem w wieku ojca TYLKO i wyłącznie ze względu na jego kasę?
PS. cudny gust ma pani Laura
https://ocdn.eu/images/pulscms/Zjk7MDMsMCwyZDAsMSwx/c7aa4e6c1ce5b2c1d9959f668332e5ff.jpg
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: gold digger 28.10.16, 21:13
      Kurde chyba są jeszcze na dorobku, sądząc po kaloszach kostki koło domu nie położyli i bidna musi w kaloszach niemal woderach obrządek robić big_grin
      • semihora Re: gold digger 28.10.16, 21:17
        Coś w tym jest, bo i na porządną ilość materiału na kieckę im zabrakło wink
        • hallbera.jarlakappi Re: gold digger 28.10.16, 21:19
          i prądu jeszcze chyba nie podłączyli, bo jakaś ta halka niedoprasowana
          • danaide Re: gold digger 28.10.16, 21:21
            I jeszcze mają chyba tę suszarkę do naczyń z IKEI, tę najtańszą drewnianą z lat 90tych.
            ;P
            • lokitty Re: gold digger 30.10.16, 00:33
              I jeszcze dziewczynę nie stać na porządne ubranie, tylko na samą halkę big_grin.
    • danaide Re: gold digger 28.10.16, 21:16
      Przecież wierzysz, w to co napisali - że się zakochała - więc czemu pytasz - TYLKO ze względu na kasę?
    • konsta-is-me Re: gold digger 28.10.16, 21:17
      Jest typ fącetow ktory lubi "Gold digger".
      Jak widać jest oczywiste czym myśli Wojciechowski, czemu tylko kobietę tu obwiniać?
      • konsta-is-me Re: gold digger 28.10.16, 21:19
        Ona gromadzi punkty i "wiano" w postaci tych konkursów piękności to i szuka nadzianego.
        On chce seksowne trofeum to i ma.
        Obydwoje w swoim guście.
        • sanrio Re: gold digger 28.10.16, 22:04
          no tak, jest ten specyficzny typ dziewcząt - uczestniczek konkursów. Nadzianego można i młodego znaleźć, czemu zaraz taki stary i obleśny?
          • echtom Re: gold digger 28.10.16, 22:27
            Skrócony czas oczekiwania na spadek?
            • zawsze-w-drodze Re: gold digger 29.10.16, 08:49
              Nie sądzę. Niedziani, atrkcyjni i względnie młodzi/ fajni maja wybór wśród pięknych, młodych i mądrych kobiet z klasą. Takich, które na faceta starszego o 35 lat nawet nie spojrzałyby. U małżonki pana W. Atrakcyjności fizyczna jest wysoka (choc specyficzna), zaś cała reszta - hm... niekoniecznie. To bierze to co moze dostać. On takoż. Cała tajemnica.
              • anorektycznazdzira Re: gold digger 29.10.16, 12:13
                bingo
                • echtom Re: gold digger 29.10.16, 12:33
                  Żartowałam - wiem, że każda gold digger ma takiego milionera, na jakiego ją stać. Niektóre wolałyby młodszego, inne jeszcze bogatszego, no ale wartość rynkowa tych pań też jest zróżnicowana.
              • sanrio Re: gold digger 29.10.16, 12:33
                myślę, że idealnie to ujęłaś.
            • bi_scotti Re: gold digger 30.10.16, 00:42
              echtom napisała:

> Skrócony czas oczekiwania na spadek?

No to ta akurat pani jest kiepska z matmy i nie postudiowala odpowiednio stats. Facet jest zdecydowanie za mlody na taka inwestycje. Sens ma taki uczciwy zwiazek May+December, 25latka z 80latkiem (more-or-less), wtedy faktycznie ten czas oczekiwania minie expressowo wink Ta pani sie jeszcze na swoj spadek musi niezle napracowac/naczekac ... bidulka tongue_out Cheers.
              • danaide Re: gold digger 30.10.16, 10:38
                25 lat to May. To gdzie ja jestem?
                ;D
    • hallbera.jarlakappi Re: gold digger 28.10.16, 21:18
      No właśnie ! Biorąc pod uwagę co ona ma na sobie to albo ma koszmarny gust albo niedowidzi, wiec jestem w stanie uwierzyć ,że on się jej podoba tongue_out

Co do wieku....Tylko dla kasy bym na starego faceta nie poleciała, ale jakby miał coś jeszcze to kto wie
      • triss_merigold6 Re: gold digger 28.10.16, 22:54
        Ona prywatnie może preferować koszule w kratę + bojówki, natomiast dopasowuje gust oficjalny do targetu.
    • riki_i Re: gold digger 28.10.16, 21:21
      Godny cyc !
    • lady-z-gaga Re: gold digger 28.10.16, 22:14
      wiele mówiąca kreacja wieczorowa big_grin
      • iwoniaw Re: gold digger 28.10.16, 22:23
        Pani najwyraźniej zapomniała na bieliznę nałożyć sukienki big_grin
    • edelstein Re: gold digger 28.10.16, 22:44
      Spytaj sie u zrodla. Dla mnie 37lat roznicy to liczba nie do przeskoczenia 20 i 10 tez.
      • echtom Re: gold digger 29.10.16, 18:53
        Sama różnica wieku jeszcze nie jest rozstrzygająca, choć większość dąży do związków rówieśniczych, z opcją mężczyzny starszego nie więcej niż o 5 lat. Rzecz w tym, że ja po prostu nie wierzę w szczerość uczuć pewnych typów ludzi.
    • demodee Re: gold digger 29.10.16, 06:50
      Oj tam, po prostu zazdrościcie.
      Wpadka modowa każdemu się może przytrafić.
      • redheadfreaq Re: gold digger 29.10.16, 09:22
        O wpadce modowej możemy raczej mówić, kiedy już na "ściance" okazuje się, że przez boską kreację przeświecają nam sutki, albo to seksowne rozcięcie do kolana lubi sobie podjechać na wysokość biodra, ukazując majtasy... a nie wtedy, kiedy do kozaków zakłada się koszulę nocną tongue_out
        • demodee Re: gold digger 30.10.16, 08:28
          Wpadka modowa jest wtedy, gdy ktoś mimo widocznych starań ubierze się nieodpowiednio do sytuacji lub do figury, z pobudek własnych lub namówiony przez stylistkę.

Z tego zdjęcia nie wynika, jaka to była sytuacja, może państwo wybrali się na bal przebierańców i pani była przebrana za Damę Kameliową?

A co do określenia "gold digger" to tutaj akurat nie pasuje. Typowa "kopaczka złota" to pielęgniarka, która opiekuje się 99-letnim pacjentem i poślubia go na miesiąc przed śmiercią (jego, oczywiście). Tutaj mamy dużą różnicę wieku, ale wspólne dzieci i mąż wygląda na zdrowego i silnego.
    • ichi51e Re: gold digger 29.10.16, 08:45
      Coz on moim zdaniem niewiele lepszy. W sumie dobrali sie w korcu maku. Szczesc im Boze.
      Ja tam wierze ze dziewczyna szczerze kocha facet imponuje no i swoja nowa pozycje na 100% kocha.
    • vaikiria Re: gold digger 29.10.16, 12:17
      W sumie mój partner mógłby być moim ojcem, jakby zaliczył wpadkę w wieku nastoletnim smile A od mojego ojca jest młodszy o mniej niż 10 lat. A do tego nie ma za wiele kasy, ma dwójkę dzieci, więc mnie to raczej można nazwać "problem digger" big_grin Jak się zakochałam? Całkiem zwyczajnie - od znajomości, przez bliższą znajomość do miłości. Jak to w życiu.
    • anorektycznazdzira Re: gold digger 29.10.16, 12:17
      Jestem w stanie uwierzyć, że dziewczyna o pewnych brakach emocjonalnych wyniesionych z domu, z zachwianym poczuciem bezpieczeństwa materialnego i emocjonalnego, może być autentycznie zachwycona nadskakującym jej i zapewniającym pełne zaplecze facetem, obiektywnie, starzejącym się. Poza tym trudno sobie wyobrazić, żeby ją ten upolowany skarb miał wymienić na młodszy model tongue_out
      W takim wypadku pani może być autentycznie zainteresowana zaletami związku, których jej nie zaoferuje młodszy nadziany i atrakcyjny. Zresztą, taki by nawet nie spojrzał, on wybiera z lepszych opcji...
      • sanrio Re: gold digger 29.10.16, 12:40
        no tak, myślę, że kwestia intelektu tutaj przeważa. W ogóle sądzę, że wszelkie uczestniczki konkursów piękności mają problemy emocjonalne oraz z pewnością siebie wbrew pozorom.
        Prawdziwie i piękna i zdrowa pod tym kątem kobieta raczej nie wzięłaby udziału w czymś takim. Toteż starsi bogaci panowie mają używanie, wystarczy, że zagadają a zostaje taka przy nim na dobre i na złe.
        • nolus Re: gold digger 29.10.16, 15:43
          sanrio napisała:

> no tak, myślę, że kwestia intelektu tutaj przeważa. W ogóle sądzę, że wszelkie
          > uczestniczki konkursów piękności mają problemy emocjonalne oraz z pewnością sie
          > bie wbrew pozorom.

To na pewno. Bełkot Masy o kobietach polskiej mafii tylko to potwierdza.

> Prawdziwie i piękna i zdrowa pod tym kątem kobieta raczej nie wzięłaby udziału
          > w czymś takim. Toteż starsi bogaci panowie mają używanie, wystarczy, że zagadaj
          > ą a zostaje taka przy nim na dobre i na złe.
          >
          Te ładne,jeszcze naiwne i normalne biorą udział łudząc się, że nie do końca to tak wygląda.No a potem nie ma zdziwienia dlaczego szybko odpadają suspicious
      • nolus Re: gold digger 29.10.16, 15:37
        anorektycznazdzira napisała:

> Jestem w stanie uwierzyć, że dziewczyna o pewnych brakach emocjonalnych wyniesi
        > onych z domu, z zachwianym poczuciem bezpieczeństwa materialnego i emocjonalneg
        > o, może być autentycznie zachwycona nadskakującym jej i zapewniającym pełne zap
        > lecze facetem, obiektywnie, starzejącym się.

Braki emocjonalne? Jakie braki?! Tutaj tylko hajs ma się zgadzać.

Poza tym trudno sobie wyobrazić, ż
        > eby ją ten upolowany skarb miał wymienić na młodszy model tongue_out
        >
        To się akurat zawsze może zdarzyć. Jak facet raz uzyska dostęp do super laski z najlepszej półki, to będzie chciał...niiiie,to nie jest kwestia chcenia - on już z automatu zacznie uznawać, że ten dostęp mu się należy, a jak będzie odpowiednio dobrze sypać kasą, to rzeczywistość tylko to potwierdzi.
        • vaikiria Re: gold digger 29.10.16, 15:43
          A skąd wiesz, czy ten facet nie ma żadnych innych zalet?
    • swiezynka77 Re: gold digger 29.10.16, 15:40
      człowiek do wielu rzeczy może się przekonać jak ma silną motywację. a ten facet nie wygląda źle, jeśli ma >60 to nawet całkiem nieźle. poza tym może ma duży urok osobisty smile
      • swiezynka77 Re: gold digger 29.10.16, 15:42
        to zdjęcie jest niezłe big_grin
        gwiazdy.wp.pl/laura-michnowicz-piekna-zona-milionera-5856440224502913g/5
        • 71tosia Re: gold digger 30.10.16, 01:01
          Czy ona jest krotkowidzem, dziwnie mrozy oczy na kazdym zdjecie. Co do pana slyszlam jego wypowiedz zwiazana w wyborami w PZPN, no coz poziom intelektulany pana tlumaczy wybor sukienki pani wink. Ktora to zona Pana?
      • echtom Re: gold digger 29.10.16, 18:48
        Tak szczerze, to się nawet zdziwiłam, że między nimi jest 37 lat różnicy - z samego zdjęcia obstawiałabym 20-25. A to drugie rzeczywiście jest niezłe smile
    • olena.s Re: gold digger 29.10.16, 15:44
      Jak to powiedziała Marylin Monroe w jednym filmie (sytuacja: Marylin jest narzeczoną mało efektownego milionera, rozmawia z jego papą, który usiłuje wyrwać go z pazurów golddiggerki): - Kobiety nie zakochują się w mężczyznach z powodu ich bogactwa, a mężczyźni w kobietach z powodu ich urody. Ale z pewnością to pomaga.
    • stephanie.plum Re: gold digger 29.10.16, 16:08
      łebska babka, niby pozuje do zdjęcia, a ukradkiem wyciąga mu z łapy książeczkę czekową!

a kasa to naprawdę potężny afrodyzjak, więc co się dziwić.
    • aankaa Re: gold digger 30.10.16, 02:37
      PS. cudny gust ma pani Laura
      ===
      dokładnie taki jaki pan obok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka