Dodaj do ulubionych

Meble na wysoki połysk

14.11.16, 19:31
Kto z Was ma. Czy widać na nich każdy odcisk palca?
Obserwuj wątek
    • juuuu7 Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 19:36
      W kuchni mam lakierowane, bialy fronty. Uzytkuje od 5iu lat. Tak, palcuje sie, ale na bialym nie jest to az tak widoczne jak na czarnym/ciemnym lakierze. Wszystko tez zalezy od tego pod jakim katem pada swiatlo. Generalnie polecam.
    • asia-loi Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 19:49
      Ja wprawdzie nie mam takich mebli, ale wydaje mi się, że jak są ciemne, to widać każdy palec i widać każdy pyłek.
    • klamkas Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 20:36
      Zależy od twojej tolerancji. Ja miałam białe i myślałam i mało nie oszalałam (może i na jasnych mniej widać odciski, ale widać, ja widziałam, wszędzie je widziałam i mnóstwo ich było, każda kropelka wody zostawiała ślad o ile nie została od razu wytarta do sucha). Nigdy więcej.
    • kopiko-lol Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 20:41
      Ja mam białe fronty w kuchni i jest ok, mimo kuchni bez uchwytów. Dopiero jak ktos tłustymi paluchami dotknie to jest ślad, aczkolwiek nadal malo widoczny. Możliwe ze swiatlo odpowiednio pada. Czyszczenie tego to proscizna smile
    • alpepe Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 20:44
      Mam, nie widać, obecnie w kuchni mam ecru, nie białe, ale wysoki połysk, może mam dużą tolerancję, ale jest ok, na białych w pokoju, też jakoś nie widzę, to też kwestia jakości laminatu, no i koloru, tak sądzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka