Dodaj do ulubionych

FB i dawne znajomości

19.11.16, 17:04
założyłam se konto i odnalazło się trochę znajomych z dawnych lat. przyjemne takie podglądactwo. ale dostałam parę zaproszeń żeby się spotkać w realu. korzystać, nie korzystać? a jeśli zaproszenie pochodzi od dawnej niespełnionej miłości? wink niebezpieczne to? na dodatek w formie komentarza który widzi też jego żona i pół naszej klasy big_grin
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: FB i dawne znajomości 19.11.16, 17:08
      Zaproszenie publiczne sugeruje raczej bezpieczna formę kontaktow. A czy korzystac - zalezy od Ciebie. Ja raczej nie korzystam.
      • f.lamer Re: FB i dawne znajomości 21.11.16, 14:36
        dziennik-niecodziennik napisała:
        > Zaproszenie publiczne sugeruje raczej bezpieczna formę kontaktow.

albo kurtuazyjna, nic nie znacząca uwaga
    • marusia_ogoniok_102 Re: FB i dawne znajomości 19.11.16, 17:36
      Ja nie korzystam, chyba, że znałam kogoś bardzo dobrze. Przyjmuję do wiadomości, że ta osoba może nie chcieć kontaktów, więc jeśli już bardzo bym chciała do kogoś zagadać, to na pewno nie przez komentarz, tylko przez prywatną wiadomość.
    • fifiriffi Re: FB i dawne znajomości 19.11.16, 17:39
      ja skorzystałam ze wszystkich. Przyjmuję tylko prawdziwych znajomych.Spotkanie klasowe doszło do skutku po 19latach od zakończenia szkoły. Coś pięknego... Koleżanki z innych szkół sie odnalazły, z pierwszej pracy...Super smile
      • fifiriffi Re: FB i dawne znajomości 19.11.16, 17:43
        *przyjmuję zaproszenia tylko prawdziwych znajomych
        • 3-mamuska Re: FB i dawne znajomości 19.11.16, 17:49
          Fajnie, isc i bawić sie dobrze.
    • zuleyka.z.talgaru Re: FB i dawne znajomości 19.11.16, 18:00
      Ja bym poszła smile chyba, że nadal beznadziejnie w nim zakochana jesteś - to nie psuj sobie dnia.
      • swiezynka77 Re: FB i dawne znajomości 19.11.16, 19:42
        aż tak to nie, ale boję się że sentyment może odżyć wink
        • kolpik124 Re: FB i dawne znajomości 21.11.16, 14:48
          nie ma to ja mieć wysokie mniemanie o sobie big_grin

tylko co potem począć w krepującej sytuacji, kiedy były obiekt westchnień szybko ucieknie pod byle pretekstem, zobaczywszy w realu w co zamieniła się ta wzdychająca big_grin

swiezynka77 napisał:

> aż tak to nie, ale boję się że sentyment może odżyć wink
          >
          • misterni Re: FB i dawne znajomości 21.11.16, 15:00
            Twoi znajomi tak uciekają Kolpik?
            To współczuję, tylko nie wiem czego bardziej - znajomych, czy destrukcji, które spowodował czas w twoim wyglądzie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka