Dodaj do ulubionych

Aneta Kreglicka-wątek plotkarski

24.11.16, 21:22
Fascynuje mnie ta pani od 89 roku wink Ma zawsze fajnie obcięte włosy i mimo 50 wygląda jakoś tak świeżo. O żadnych skandalach też nie słychać. I tak się zastanawiam-po pierwsze, czy ktoś widział ją na żywo i może potwierdzić naturalność (czytaj świetnego specjalistę) jej twarzy. I po drugie, czy tylko mnie wydaje się taka niekontrowersyjna? Wątek dla zabicia czasu, bo muszę czuwać przy kompie jeszcze przez jakiś czas wink bi.gazeta.pl/im/30/c2/13/z20717616Q,Aneta-Kreglicka-z-synem.jpg
Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 24.11.16, 21:25
      Ja się zawsze zastanawiałam, dlaczego ona została Miss Polonia, a później Miss Świata? Moim zdaniem były wtedy ładniejsze dziewczyny.
      Chyba dlatego, że trzeba było wybrać Polkę.
      • black_magic_women Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 24.11.16, 21:26
        Wiadomo, że polityka. Tylko tego brakowało Polsce w 89 roku wink
    • jematkajakichmalo Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 24.11.16, 21:39
      Widzialam ja na zywo. Nie miala makijazu i wygladala przez to na zmeczona. Moze nie jest jakims super cudem swiata, ale sprawia wrazanie bardzo sympatycznej wesolej osoby.
      • olewka100procent Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 24.11.16, 22:44
        Babka która nosi non stop makijaż zawsze będzie wyglądać na zmęczoną kiedy go nie zrobi, nawet jakby spała 2 dni. Kręglicka np. w porównaniu z Wachowicz to dziewczynka, nie wiem ile Wachowicz ma lat, nie chce mi się sprawdzać ale podobny wiek
        • morekac Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 21:37
          Wachowicz jest 5 lat młodsza.
    • best_bej Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 24.11.16, 22:45
      Widziałam ja na żywo podczas sesji zdjęciowej. Wygląda na swój wiek, ma szyję 50latki.
    • kropkaa Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 24.11.16, 23:58
      Z moich obserwacji wynika, że lepiej wyglądają panie, które od młodości trzymają wagę, tzn. nie tyją, nie odchudzają się, nie głodują czy obłąkańczo ćwiczą. To jest taki właśnie przypadek. Do tego dba o siebie, tyle. Nie wiem czy robi jakieś inwazyjne zabiegi, ale jeśli tak, to z głową. Ostatnio gdzieś mignęła mi Bogna Sworowska na zdjęciu - piękna była w młodości, szybko zaczęła się botoxować, teraz już upodobniła się do armii klonów i wygląda jak one. A w ogóle podobno, żeby starzeć się z godnością, to trzeba zaczynać od bardzo małych dawek, ale bardzo wcześniej, to jest sekret udanych działań chirurgów plastycznych.
      • izabella1991 Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 00:08
        Taaak pamietam Bogne Sworowska.
        Piekna dziewczyna i piekna kobieta do teraz.
        Pamietam afere z nia i z miss Monika Nowosadko 30 lat temu....jak ten czas leci.
        Ewa Wachowicz na zywo to cud , miod i orzeszki laskowe.Ta dopiero wyglada...
        Ale p.Kreglicka tez niezle...
        • anetapzn Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 08:49
          Ewa Wachowicz jeszcze do tego taka normalna sie wydaje, ciepła.
          • princesswhitewolf Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 12:00
            i nie za chuda....
    • fabryka.lodow.napatyku Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 00:37
      Ta kobieta jest tak nieziemsko piekna, ze moglabym nawet teraz zaglosowac na nia na miss swiata.
      ale ematka juz wpisala, ze wcale wtedy nie zasluzyla na ten tytul, bo byly piekniejsze sad
      • antyideal Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 09:05
        Bo ona wypiekniala dopiero po zdobyciu tytułu Najpiekniejszej wink
    • tereska.z.bombaju Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 06:09
      no jest piękna, elegancka, ma klasę- rzadkość w dzisiejszych czasach. okazuje się, że nie trzeba machać tyłkiem przed prezydentem, machać cycem przy każdej okazji.
      mam nadzieję, że ani jej, ani Ewie Wachowicz nie przyjdzie do głowy zrobić z siebie glonojada.
      • lieu Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 07:45
        Do tego towarzystwa dopisała bym Agnieszkę Maciąg, chociaż mogłaby się nie naciągnąć
        • vodyanoi Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 08:57
          Maciąg była przepiękna. W tej chwili nie mogę na nią patrzeć. Tragedia.
    • anetapzn Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 08:48
      Ja też ją bardzo lubię. Babka zero parcia na szkło, zero afer, zero pokazywania gołej dudy, świetnie wygląda, swietnie zrobiona, nie przypomina napęczniałego pudla na twarzy smile
    • lalkaika Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 10:47
      zostala miss swiata bo miala wszystkie warunki.Byla piekna (w roku 89 pieknych bylo mniej,musialy byc naturalne ,w Polsce nie istnialy poprawki),sprytna i oblatana juz w wielkim swiecie.Paremiesieczny kontrakt w jednym z iperesklzywnych klubow w Europie nadal jej blichtru.Stlizacja na wielkoogiego,zlotego aniola zza zelaznej kurtyny podbila zgnily zachod. Mozecie sie podsmiechiwac,ale w tamtych latach byl to ewenement.
    • princesswhitewolf Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 11:49
      Dzieki bogu, ze troche przytyla ta Kreglicka bo byl moment, ze wygladala juz jak chora anorektyczka.
      Ma bardzo ladne oczy. Ogolnie bardzo ladna ale czy ja wiem czy taka olsniewajaca?

Znacznie bardziej mi sie podoba Bogna Sworowska

https://bi.gazeta.pl/im/34/69/bd/z12413236O.jpg
      • lilly_about Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 12:04
        Mnie też! Nie jestem fanką urody Kręglickiej, chociaż sama nie wiem czemu. Wydaje mi sie chyba po prostu mdła.
        • barbibarbi Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 13:54
          A mnie bardziej niż Sworowska podoba się Kręglicka. Pani Bogna piękna oczywiście, ale ma taką jakąś papuzią twarz, krótki nosek wysoko zawieszony i podłużny owal. Mnie się z papugą kojarzy.
      • asia-loi Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 20:46
        princesswhitewolf napisała:

> Znacznie bardziej mi sie podoba Bogna Sworowska

Mnie też bardziej podoba się Sworowska. Ja na żywo oglądałam wtedy te wybory Miss Polonia i ona wtedy bardzo mi się podobała. Niestety nie wygrała. A przy okazji guglowania, przeczytałam, że ma syna z in vitro. Nie wiedziałam wcześniej.
        Na ty zdjęciu podoba mi się bardzo
        https://ocdn.eu/images/pulscms/YzQ7MDMsMCwyZDAsMSwx/ff817fe501ac14718216efa86e9463b5.jpeg
        tak wyglądała jak startowała w wyborach Miss Polonia, a teraz już tak fajnie nie wygląda jak na pierwszym zdjęciu, gdzie jest "zrobiona".
        https://i.iplsc.com/-/0004H8QRAF91EXKY-C411.jpg
    • ms.piggy Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 13:47
      oj tak, Kręglicka i Sworowska są piekne, w taki chłodo-szlachetny sposób, w zimnych, stonowanych kolorach, dobre tkaniny, a Wachowicz, to taka przaśna kobieta, zdrowa, apetyczna, z cyckiem, w łososiowych kieckach, opalona, seksowna, atrakcyjna, ale nie piekna
      • asia-loi Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 20:51
        Kręglicka tutaj ładnie wygląda
        https://e5.pudelek.pl/793bb027ad286d014381926dbe8070191d376664.jpg

A tu nie za bardzo
        https://bi.gazeta.pl/im/2/7280/z7280192Q,Aneta-Kreglicka-w-w-1989-roku---zaraz-po-zdobyciu-.jpg
        • izabella1991 Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 21:31
          Bo w koncu lat 80- tych byla taka glupiutka moda.Ja na swoje zdjecia z tamtego okresu patrzec nie moge.
          Na przykladzie p.Kreglickiej widac, jak duzo daje odpowiednia fryzura, makijaz, dobrej jakosci ubrania, ogolne zadbanie.Pani Aneta jest jedynaczka i kiedys w jednym z wywiadow powiedziala, ze jej mama regularnie prowadzala ja do dentysty i ortodonty.A to duzo daje, bardzo duzo.
          • morekac Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 21:46
            Boże, jak sobie przypomnę te fryzury...
            Najpiękniejsza dziewczyna wyglądała jak pudel.
            • izabella1991 Re: Aneta Kreglicka-wątek plotkarski 25.11.16, 22:30
              O to to...co racja, to racja.
              Ja rozdziawilam buzie z zachwytu, kiedy niedawno zobaczylam miss z 1988 roku Joanne Gapinska.Zeby wygladac jak mlodsza siostra wlasnych synow, to juz trzeba byc super gwiazda, ex gimnastyczka ( ktora p.Joanna jest) i miec geny do pozazdroszczenia.
              Gdzies w sieci na pewno jest wywiad z nia.Zazdroszcze z calego sercasmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka