lubieczeresnie 04.12.16, 22:49 czy na opatrunku 2 krople dicortineff i pozniej jeszcze jeden opatrunek z dwoma kroplami moga jakos wplynac na ciaze? wiecej nie bralam i pomyslalam ze tak miejscowo to nic sie nie stanie ale teraz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuleyka.z.talgaru Re: krople do ucha a ciaza 04.12.16, 23:20 Tia..urodzisz dziecko z dodatkową parą uszu Weź nie wariuj Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: krople do ucha a ciaza 04.12.16, 23:23 Ale Ty serio pytasz??? Świat się kończy. .. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: krople do ucha a ciaza 05.12.16, 00:44 Nie wpłynie. Ja brałam przez tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: krople do ucha a ciaza 05.12.16, 09:10 Nie dziwię się pytania, bo schiza ciążowa panuje. Mnie babka nie chciała sprzedać kropli do nosa, bo one obkurczają śluzówkę -> na pewno spowodują skurcze macicy i od tego urodzę. Jak to człowiek słyszy od jednego człowieka, to uzna, że oszołom, ale jak od kilku, w tym od lekarza(!) to się zastanawia potem nad każdym lekiem, łącznie z kremem mocno nawilżającym, bo a nuż ma za dużo witamin i zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zmartwionanati Re: krople do ucha a ciaza 05.12.16, 09:54 Ja w ulotce którychś tam kropli do nosa wyczytałam, że obkurczając śluzówkę nie powodują co prawda skurczy macicy, ale jakoś mogą wpłynąć na przepływy pępopwinowe. Miałam do wyboru udusić sie albo zażyć krople. Brałam przez kilka dni, dziecko żyje i ma się dobrze. P.S używałam kropli dla niemowląt i malych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
zmartwionanati Re: krople do ucha a ciaza 05.12.16, 09:55 A do autorki wątku: krople do ucha nie zaszkodzą pod warunkiem, ze ich nie wypijesz Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: krople do ucha a ciaza 05.12.16, 10:07 Ale dicortineff jest na receptę, więc chyba lekarz uznał, że potrzebne. 2 krople na opatrunku do ucha nie zaszkodzą, daleka droga do Rio. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: krople do ucha a ciaza 05.12.16, 17:24 lubieczeresnie napisał(a): > czy na opatrunku 2 krople dicortineff i pozniej jeszcze jeden opatrunek z dwoma > kroplami moga jakos wplynac na ciaze? wiecej nie bralam i pomyslalam ze tak mi > ejscowo to nic sie nie stanie ale teraz nie wiem Stary król Hamlet, ojciec księcia Hamleta, został zamordowany przez wlanie rtęci do ucha. Więc ja bym uważał, przeczytaj dobrze skład, czy ten Dicortineff nie jest na rtęci. Odpowiedz Link Zgłoś