Dodaj do ulubionych

fotokalendarze z netu

06.12.16, 10:41
zamawiacie ? którą strone wypróbowałyście i możecie polecić albo odradzić ?
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 10:45
      Od lat zamawiam na alboom.pl i jestem niezmiennie zadowolona.
    • volta2 Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 11:19
      dobry watek!
      ja zamawialam ostatnie 10 lat u tego samego goscia a tu rok temu sie zbiesil i zamnkal segment kalendarzy.

i jestem jak dziecko we mgle, zdjecia z calego roku wybrane, a nie mam komu zlecic.

pospamujcie troche i podzielcie sie namiarami.
      • mozambique Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 11:35
        ja sie dziwie ze w tym roku tak drogo
        w kiedys w empiku za 30zł /szt , dzis powyżej 50zł /szt , w fotojokerze jeszcze lepiej - ok 70zł /szt
        • aniela_petronela Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 22:56
          Fotojoker faktycznie dużo za dużo, ale empik ma co rusz jakieś promocje - zapisz się na newsletter i Cię poinformują smile Ja zamówiłam jakieś 3 tyg temu 2 fotokalendarze (jeden A4 a drugi większy) za 28zł każdy, na każdej stronie jedno lub więcej zdjęci w różnej konfiguracji. I ten program ja blondynka obcykałam za drugim podejściem także polecam smile Jeden minus strony.zdjęcia nie są drukowane na papierze fotograficznym.
    • kondolyza Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 11:39
      my od lat w qprint.com.pl i jestesmy zadowoleni
      • krishka Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 20:06
        Ja też qprint od wielu lat. Super jakość.
    • maadzik3 Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 11:42
      fotocalender.pl od kilku lat. Na razie jestem bardzo zadowolona
      • lellapolella Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 19:30
        na all. od _imago_
        jestem bardzo zadowolona
    • hermenegilda_zenia Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 22:32
      Ja zamawiałam w tym roku z colorland i płaciłam 45 zeta za jeden, bez loga
      • roks30 Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 23:49
        Czy ktoś zamawial z pixbooka?
    • peonka Re: fotokalendarze z netu 06.12.16, 23:51
      Ja na vistaprint, ładny nawet.
      • lama-sama Re: fotokalendarze z netu 07.12.16, 11:23
        A gdzie na Vistaprint? W tym roku?
        Nie ma ich już w PL
        Na Vistaprint są na prawdę ładne
        • peonka Re: fotokalendarze z netu 07.12.16, 13:56
          W zeszłym roku zamawiałam w vistaprint Polska.. W tym też się szykowalam sad
    • aguar Re: fotokalendarze z netu 07.12.16, 10:11
      Ja zamawiam od 4 lat tutaj: www.foto-bielski.pl/ Mają gotowe szablony, mi to odpowiada. Jest niedrogo, a jakość całkiem ok.
    • agata_abbott Re: fotokalendarze z netu 07.12.16, 11:05
      Od trzech lat zamawiam w uwolnijkolory.pl, realizacja super, sposób projektowania super, tylko wkurza mnie, że w tym czasie nie ogarnęli tak prostej rzeczy jak kopiowanie projektów (zamawiam tę samą wersję graficzną, ale w dwóch rozmiarach i w wersji z zaznaczonymi świętami i "czystej" - żeby zamówić lekko zmodyfikowany projekt, muszę go zrobić jeszcze raz od zera).
    • anka_z_lasu Re: fotokalendarze z netu - odświeżam stary wątek 28.01.18, 16:54
      Mam doświadczenie z Qprint/Fotocalendar (to ta sama firma) i Empikiem ale nie podobają mi się zmienione kolory zdjęć i w jednym i w drugim. Empik ma dodatkowo beznadziejny edytor, mnóstwo czasu straciłam robiąc jeden kalendarz i nie chcę tego powtarzać. Co ciekawe, odbitki (często tych samych) zdjęć z Empiku były bez zarzutu kolorystycznie, interfejs do zamawiania odbitek też sensowny, tylko te nieszczęsne kalendarze. Czy ktoś ma porównanie z tymi dwiema firmami oraz z polecanym Alboom lub jakąś inną, gdzie mogę liczyć na niezłą jakość?
      Dzięki serdeczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka