17.12.16, 16:27
A co ich postawie sądzicie?
Właśnie oglądam starego Morawieckiego i mnie skręca. Siedzi w TVP info, popiera Kuchcińskiego, gani opozycję.
Zresztą nie on jeden, co najmniej kilku posłów Kukiza głosowało wczoraj w sali kolumnowej.
Moim zdaniem stanęli w takim rozkroku, że zaraz im coś odpadnie.
Obserwuj wątek
    • araceli Re: Kukiz15 17.12.16, 16:42
      Żałosne bezkręgowce. Tyle sądzę.
      • joa66 Re: Kukiz15 17.12.16, 16:48
        Widziałyscie Szramkę do Suskiego? big_grin "Masz swój klub, to wypie....laj".
        • pade Re: Kukiz15 17.12.16, 16:52
          Nie widziałam.
          Zastanawiam się właśnie gdzie jest mój wątek o prezydencie...
          • joa66 Re: Kukiz15 17.12.16, 16:54
            przykleili go innego (gdzie jest ta żałosna imitacja)
            • pade Re: Kukiz15 17.12.16, 16:56
              aha, dziękismile
    • lady-z-gaga Re: Kukiz15 17.12.16, 17:01
      Komentarz znaleziony w internecie: " fenomen socjologiczny- antysystemowiec kolaborujący z systemową partią będącą u władzy"
    • nangaparbat3 Re: Kukiz15 17.12.16, 17:02
      Grają jedynego sprawiedliwego i chcą dostępu do broni. Nie pamietam, jak się nazywa taki ich posel z wąsikiem, ale dla mnie to 3 jednym - MAciericz, Kaczor i Pitrowicz. Prędzej czy później, może z pewna pomocą wicemarszalka (też nie pamiętam, jak się nazywa) zrobi muzyka w babmukwo i przejmie wladze w malej już wtedy partyjce.
      • joa66 Re: Kukiz15 17.12.16, 17:04
        To w ogóle trudno nazwac partią - to była pośpieszna zbieranina przypadkowych ludzi na okolicznośc szybko zbliżających się wyborów. Kukiz brał wszystko co jako tako oddychało.
    • pade Re: Kukiz15 17.12.16, 17:15
      uderz w stół, właśnie pokazano jego wypowiedź
      "nie jestem specjalistą od marketingu politycznego"big_grin
    • issa-a Re: Kukiz15 17.12.16, 17:23
      też uważam, że ustawiają się jak chorągiewki.
      Dostali sie do sejmu dzięki hucpie młodocianych wyborców (jak wcześniej dziadzio korwin, teraz przysypiajacy w UE) a teraz chca się utrzymać za wszelką cenę.
      Czyli zera.
    • lusitania2 Re: Kukiz15 17.12.16, 17:43
      sądzimy, że to pisia przystawka.
    • mamolka1 Re: Kukiz15 17.12.16, 20:24
      Kukiz na TVP Info właśnie pier.... Znaczy mówi...
      • mamolka1 Re: Kukiz15 17.12.16, 20:36
        Chyba Kukiz twierdzi, że to co wladza robi się mu nie podoba..... Kurdwa hipokryta pierd.... ( i mam wojnę w domu bo mój chłop twierdzi, że on jest ok. a ja durna twierdząc że to hipokryta )
        • saszanasza Re: Kukiz15 17.12.16, 20:52
          mamolka1 napisała:

> Chyba Kukiz twierdzi, że to co wladza robi się mu nie podoba..... Kurdwa hipokr
          > yta pierd.... ( i mam wojnę w domu bo mój chłop twierdzi, że on jest ok. a ja d
          > urna twierdząc że to hipokryta )
          >
          Powiedz mężowi, że nie ma racjitongue_out
        • paszczakowna1 Re: Kukiz15 18.12.16, 12:54
          >mój chłop twierdzi, że on jest ok. a ja durna twierdząc że to hipokryta

Mam wrażenie, że zwyczajny idiota, który kieruje się tym, jakiego mema ostatnio w sieci zobaczy.
    • livia.kalina Re: Kukiz15 17.12.16, 21:02
      Gwoli ścisłości: stary Morawiecki już nie jest w Kukiz15. Wywalili go już jakiś czas temu i wynikało wtedy, że stary Morawiecki w ogóle zaangażował się w politykę, żeby grac na młodego Morawieckiego ale tak niby z innej partii.
    • aurinko Re: Kukiz15 17.12.16, 21:12
      lizodupy i tyle.
    • lauren6 Re: Kukiz15 17.12.16, 21:51
      Banda nieudaczników życiowych. Podobno Kukiz polazł do sejmu by oddać władzę ludziom. A tu proszę, ludzie na ulicach, a ci milczą. Wszelkie bajki o antysystemowej walce poszły na spacer. Frazesy na gębie, a prozaicznie siedzą tam dla kasy z naszych podatków.
      • paszczakowna1 Re: Kukiz15 18.12.16, 12:56
        Tam są i porządni ludzie. Na przykład dzięki Grzegorzowi Długiemu Komisja Etyki Poselskiej ma jakiś sens. (On się bardzo mało wypowiada, może dlatego, żeby pozostać jej przewodniczącym, ale głosuje jak trzeba).
    • mama303 Re: Kukiz15 18.12.16, 09:05
      Morawiecki nie jest w Kukiz to raz a powiem szczerze że Kukizi mnie ostatnio bardziej niż PIS wkurzają.
    • gama2003 Re: Kukiz15 18.12.16, 13:54
      Kukiz się sprzedał.
      Wiele osób liczyło, że wejdzie do parlamentu i w krótkich żołnierskich słowach będzie zamiatał resztę. Ale nie, pan założył garniturek i wtopił się w tłum beznadziejnych polityków.
      Jak widzi własne życie, po polityce ?
      Stare teksty piosenek ma już dla siebie nieaktualne, disco polo narodolo zostanie chyba....
      Żałosny się okazał i niebezpiecznie chybotliwy poglądowo.
    • mai-ra3 Re: Kukiz15 18.12.16, 14:15
      Boję się ich, bo skupiają niebezpiecznych ludzi plus mają taki właśnie elektorat.
      Natomiast co do zachowania, to chyba sami nie wiedzą po której stronie się opowiedzieć.
      Zamiast trzymać z opozycją, kombinują jak zrobić żeby i mieć cukierka i zjeść cukierka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka